שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo88.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- גאוות השבוע(אם כבר XD) - תמונת השבוע- מזל טוב לסיון!!!כפרע עלייך
וסוף שבוע טוב לכולם

AmiTrigger

New member
אני

שיר השבוע של נירוונה-סמלס שיר השבוע לא של נירוונה- GNR - SWEET CHILD O MINE אלבום השבוע- אין קליפ השבוע-אין תמונת השבוע- אין

Queen for a day

New member
../images/Emo66.gif

שיר השבוע של נירוונה- לא קיים שיר השבוע לא של נירוונה- Come on eileen, Boys don't cry, Paranoid android, Ava adore ועוד.. אלבום השבוע- האוסף של דה קיור קליפ השבוע- לא ראיתי קליפים גאוות השבוע(אם כבר XD) - אין תמונת השבוע- אין

pluplup

New member
--

שיר השבוע של נירוונה- אין. שיר השבוע לא של נירוונה- החברים של נטשה - עשי לי את המוות,Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face(איזה קשר יש בין שניהם...). אלבום השבוע- החברים של נטשה - שינויים בהרגלי הצריחה. קליפ השבוע- אין. גאוות השבוע(אם כבר XD) -
תמונת השבוע- אין.

Shoosh 8P

New member
היי דור! :]

זו שירן O: אם אתה זוכר... עשיתי קאמבק לפורום :]

dan the man

New member
יו

שיר השבוע של נירוונה- The Man Who Sold The World שיר השבוע לא של נירוונה-וואו של הג'ירפות אלבום השבוע- איןןן קליפ השבוע-איןןן גאוות השבוע(אם כבר XD) -זכיתי בדיסק של שון פול....השאלה המ עושים איתו עכשיו?! תמונת השבוע-תדמיינו את הסנאי והאגוז מעידן הקרח... מזל טוב לסיון!!!כפרע עלייך וסוף שבוע טוב לכולם

dan the man

New member
חח

היה איזה תחרות לפני איזה שבוע ואמרו של30 הראשונים שיענו על איזה 3 שאלותעל שון פול יזכו בדיסק... אז עניתי והם שלחו לי מסר שזכיתי והדיסק יגיע אליי בימים הקרובים... בינתיים שום דבר לא הגיע אבל בעקרון אני לא צריך אותו אז תקבלי אותו באיזה מפגש כנראה

../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שמעתי אתמול במקרה את "טין ספיריט". נחשב? שיר השבוע לא של נירוונה-
"דיינג אין יור ארמס" של טריוויאם אלבום השבוע-
"מינטס טו מידנייט" של לינקין פארק ו-"וואנס" של נייטוויש. קליפ השבוע-
האאאא ההוא של פאראמור שבפרש
הסולנית מתאפרת כמוני
זה מגניב
גאוות השבוע(אם כבר XD) -
גיל 18
חתיכת גאווה תמונת השבוע-
צולם היום
מזל טוב לסיון!!!כפרע עלייך וסוף שבוע טוב לכולם
תודה כפרע

Shoosh 8P

New member
P:::: ../images/Emo181.gif

שיר השבוע של נירוונה- sappy שיר השבוע לא של נירוונה- היהודים- עוד ארון אחד אלבום השבוע- אוטוביוגרפיה- כנסיית השגל קליפ השבוע-
גאוות השבוע(אם כבר XD) - הו? תמונת השבוע- קצת |טשטש|, תבינו נו.. מהרכבת..

Shoosh 8P

New member
רוני? O:

מ.. לא P: מי אתה? ואיך הגעת למסקנה שיש לי חברה, לכאורה, בשם רוני?

BaTeL37

New member
אני=]

שיר השבוע של נירוונה-Love Buzz שיר השבוע לא של נירוונה-Lifehouse-Everything אלבום השבוע-Travis-The boy with no name קליפ השבוע-אין גאוות השבוע(אם כבר XD) - אין תמונת השבוע- לא יודעת איך מעלים תמונה...=/

rock girl02

New member
well...

שיר השבוע של נירוונה- rape me שיר השבוע לא של נירוונה- basket case אלבום השבוע- לא יודעת קליפ השבוע- american idiot גאוות השבוע(אם כבר XD) - ? תמונת השבוע- מזל טוב לסיון!!!כפרע עלייך וסוף שבוע טוב לכולם

The Last Shot

New member
אני.

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-Bullet For My Valentine - All These Things I Hate אלבום השבוע-BILLY TALENT - Billy Talent II קליפ השבוע-
גאוות השבוע-OO'' תמונת השבוע-עניבה נורא משעשעת שראיתי בקניון חיפה XDDD

The Last Shot

New member
שיר מדהים ../images/Emo99.gif

Hit The Floor זה אחד השירים שאני הכי אוהבת בדיסק שלהם P; וגם את השקטים

למעלה