שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo75.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
אלבום השבוע-
קליפ השבוע-
ציטוט השבוע-
תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

every me

New member
אעאעאע.

שיר השבוע של נירוונה-כל Incesticide. שיר השבוע לא של נירוונה-אוף נו מלא. אלבום השבוע-Incesticide ו-וואנס מור וייט פילינג. קליפ השבוע-החדש של פלסיבו. ציטוט השבוע-.No matter what I do or where I go it always will remain תמונת השבוע-XD

dan the man

New member
יאללה...

שיר השבוע של נירוונה-בקושי שמעתי אבל קצת Pennyroyal Tea שיר השבוע לא של נירוונה-כל השירים של אולטראס...וgrillz אלבום השבוע-הדיסק של אולטראס של ה5 שיירם(_זה דיסק?) קליפ השבוע-אין... ציטוט השבוע-"מתי השיעור ה4 מתחיל?" "12" "או יופי..מספיק זמן להתאבד" תמונת השבוע-כאלה רגעים אי אפשר לצלם...

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- אבאוט א גירל שיר השבוע לא של נירוונה- קריפ של סטון טמפל פילוטס אלבום השבוע- קור של סטון טמפל פילוטס
קליפ השבוע- פלאש, נחשו של מי..
(STP(...!!111 ציטוט השבוע- בו! תמונת השבוע- תגובה מהירה אין לי כוח.

Meds

New member
../images/Emo112.gif.

שיר השבוע של נירוונה-
אין.
שיר השבוע לא של נירוונה-
Meds וSong to say goodbye של פלסיבו
. אלבום השבוע-
וואנס מור וויד פילינג-פלסיבו ומדס-פלסיבו. קליפ השבוע-
מדס
ללא ספק,ראיתי אותו היום בטלויזיה!!!!111111 ציטוט השבוע-
איןליכוח. תמונת השבוע-
חה בריאן נראה כמו אישה. סוף שבוע טוב לכולם

every me

New member
בריאן תמיד נראה כמו אישה../images/Emo6.gif

אוווף נו שיגדל חזרה.

Queen for a day

New member
.

שיר השבוע של נירוונה- About a girl שיר השבוע לא של נירוונה- Ok go - here it goes אלבום השבוע- אממ. דארק סייד? קליפ השבוע- Ok go - here it goes ציטוט השבוע- \ תמונת השבוע-

Itay Simons

New member
טנה נאי נאי

שיר השבוע של נירוונה- כמו שאמרתי, שמעתי שבוע שעבר מספיק נירוונה לשנה וחצי XD (2 שירים ברצף!... ביום!!!!!!!!!!!!!) שיר השבוע לא של נירוונה- Megadeth-Rust In Peace אלבום השבוע- נמנמנמ קליפ השבוע-נמסיס של ארץ'...מדהים ^^ ציטוט השבוע- "הערב....מישהו יודח ויחזיר את החולצה...." XD (עזבו, בדיחת בין לסין XD) תמונת השבוע- XD

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo23.gifלהלהההלהלה

שיר השבוע של נירוונה-
כול incesticide שיר השבוע לא של נירוונה-
ביטלס:] אלבום השבוע-
לט איט בי-הביטלס. קליפ השבוע-
אין. ציטוט השבוע-
אין לי כוח;[ תמונת השבוע-
>

אני.

שיר השבוע של נירוונה- Heart shaped box/ Drain you שיר השבוע לא של נירוונה- Porcupine Tree- buying new soul אלבום השבוע- Blackfield- Blackfield קליפ השבוע- אין. ציטוט השבוע- יש יותר מדי כאלה... אין לי כוח לבחור.

סוזו רוזו קוקורוזו

שיר השבוע לא של נירוונה- השמיים הגבול- איפה הילד אלבום השבוע- הולדת התינוק-זבל קליפ השבוע- מודדת-ירמי קפלן ציטוט השבוע- "צוואר ארוך לי עד ברכיים"

טרלהלה

שיר השבוע של נירוונה-lounge act שיר השבוע לא של נירוונה-אינפקציה-ככה מפנקים אלבום השבוע-סטאדיום ארקדיום קליפ השבוע-
ציטוט השבוע-
תמונת השבוע-

A mulatto

New member
אניאניאני

שיר השבוע של נירוונה- oh the guilt שיר השבוע לא של נירוונה-сelebrity skin \hole... ועכשיו אני מבינה מאיפה הכינוי של אלבום השבוע- של אפיקה קליפ השבוע:сelebrity skin \hole ציטוט השבוע- think before you talk המשך שבוע טוב!!

noynav

New member
:]

שיר השבוע של נירוונה- in bloom- מזכיר לי בנאדם שאני אוהבת ונורא מתגעגעת. שיר השבוע לא של נירוונה- rhcp- tell me baby אלבום השבוע- אין. קליפ השבוע- אין. ציטוט השבוע- אממ. ואיי. רגע. "אני עסוקה בכאב בטן של הבטן שלי"-אני בשיעור פיסיקה. תמונת השבוע- חח מהבצפר עם ידיד שלי.

אההההה

שיר השבוע של נירוונה- לא שמעתי שיר השבוע לא של נירוונה- Megadeath - Holy Wars Anthrax - Black Lodge אלבום השבוע- אין ספציפי קליפ השבוע- Cradle Of Filth- Nymphetamine ציטוט השבוע- ג'ורג' רוצה עוף חריף! תמונת השבוע-

Girl In The Box

New member
באיחור...

שיר השבוע של נירוונה-דאמב שיר השבוע לא של נירוונה-הללויה-בליינד גארדיאן אלבום השבוע- קליפ השבוע-I WANT YOU SO HARD ציטוט השבוע- תמונת השבוע-

תראו מי קמה לתחיה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה- כל נברמיינד, לא יעזור. שיר השבוע לא של נירוונה-muse- stockholm syndrom, plug in baby, butterflies&hurricanes ובערך כל השירים שלהם חח אלבום השבוע- נממ..manic street preachers-genoration terrorists קליפ השבוע- harrowdown hill -thom yorke ציטוט השבוע- לאדעת תמונת השבוע- הגיטרה של זאק\נאור.

../images/Emo220.gifאפשר לעשות "שירי המסע"?

שיר המסע של נירוונה-
מולי'ס ליפס, ד'ה מאן הו סולד וסמלז, השלושה היחידים של נירוונה שיש לי על ה-MP3. שיר המסע לא של נירוונה-
לחלוטין התקווה
אלבום המסע-
ואנס של נייטוויש קליפ המסע-
לא ראיתי קליפים. בעצם ראיתי את "יו אנד יור האנד" ו"דז'ה וו"... ציטוט המסע-
אואה. הנבחר ביותר הוא "תגידי, בובה, ליקקת פעם זלוטי?!"
תמונת המסע-
התמונות עדיין לא על המחשב ולכן אני לא יכולה להחליט.. אני אוהבת אתכם
פולנים זה עם כ"כ יפה

למעלה