שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo72.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- קליפ השבוע- אלבום השבוע- הדבר שעשה את השבוע- תמונת השבוע- סוף שבוע ושבוע טוב לכולם

../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

האאאאלו!
שיר השבוע של נירוונה-
פולי שיר השבוע לא של נירוונה-
"סטיל" של פו פייטרס ו"היט אנד ראן" של סקאזי. קליפ השבוע-
"ד'יס איינ'ט אה סין" של פול אאוט בוי אלבום השבוע-
"אין יור הונור" של פו פייטרס הדבר שעשה את השבוע-
השיחה שהיתה לי עם גל ביום שבת שעבר
תמונת השבוע-
הנה קצת קיטש מהקיץ
סוף שבוע ושבוע טוב לכולם

Itay Simons

New member
~אניכותרתקשוחה~

שיר השבוע של נירוונה- חהחה שיר השבוע לא של נירוונה- Haggard-The Final Victory קליפ השבוע- אלבום השבוע- Scar Symmetry-Pitch Black Progress הדבר שעשה את השבוע- ממ כלום הוא היה מעפן תמונת השבוע- אינליכוח P:

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifחהחה.

שיר השבוע של נירוונה-
Milk it. שיר השבוע לא של נירוונה-
The doors - When the musi'c over The used - Bulimic AFI - Girl's not grey Led zeppelin - How many more times Smile empty soul - Nowhere kids. קליפ השבוע-
Smile empty soul - Nowhere kids. אלבום השבוע-
Led zeppelin - Led zeppelin The used - The used. הדבר שעשה את השבוע-
יומולדת לחברה. תמונת השבוע-
אין לי.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifשלהלה

שיר השבוע של נירוונה- לית'יום שיר השבוע לא של נירוונה- Love, Hate, Love - Alice in Chains קליפ השבוע- שוםכלום אלבום השבוע- פצעים ונשיקות- מוניקה סקס הדבר שעשה את השבוע- כלום תמונת השבוע-

Zohar yaaa

New member
אני

שיר השבוע של נירוונה-Drain you שיר השבוע לא של נירוונה- היום שלנו - אינפקציה קליפ השבוע- אין אלבום השבוע- אה... 1(one) של הביטלס הדבר שעשה את השבוע- כנס ט' של הבני המושבים בת"א תמונת השבוע- סוף שבוע ושבוע טוב לכולם

Queen for a day

New member
אח.

שיר השבוע של נירוונה- אול אפולוג'יס ופרנסס פרמר.. שיר השבוע לא של נירוונה- כל מיני קליפ השבוע- / אלבום השבוע- / הדבר שעשה את השבוע- התנחלנו אצל אופיר, ראינו תפוז מכני ולימור ישנה אצלי. תמונת השבוע-

shivering

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של נירוונה - lake of fire שיר השבוע לא של נירוונה - אהוב יקר של רונית שחר קליפ השבוע - הקליפ של נינט "היא יודעת" נראה לי שככה נקרא השיר...מגוחך ביותר>< (לטעמי) אלבום השבוע - נמנמ אני נמנעת מאלבומים-_-" הדבר שעשה את השבוע - להיות מאוד קרובה לסיום עבודת הגמר! ~מייבבת~ תמונת השבוע - תחילת שבוע משובח לכולם:)

RoRiL

New member
בלה

שיר השבוע של נירוונה- rape me כל שבוע מחדש..
שיר השבוע לא של נירוונה- just like you- 3 days grace קליפ השבוע- אין אלבום השבוע- כנ"ל הדבר שעשה את השבוע- שום דבר את האמת
שבוע מעצבן תמונת השבוע-

Dark Avanger

New member
היי הוו לטס גו!

שיר השבוע של נירוונה-You know you're right שיר השבוע לא של נירוונה- Panic! at the disco- honey there's a good reason these tables are numberd, you just heav'nt tought of it yet קליפ השבוע- MCR- Famous last word אלבום השבוע- Alesana- On_Frail_Wings_Of_Vanity_And_Wax הדבר שעשה את השבוע- שכחתי#%#$^$ אני לא מאמין, אחרי שנתיים של ייסורים, פאקינג הצלחתי. תמונת השבוע-

nothingman1

New member
חח איזו תמונה!

לדעתי יש לך את כל הנתונים להצטרף לחבורת הסטרייטים מה אתה אומר?

למעלה