שירי השבוע

sappy song

New member
עד אז אני לא אהיה בבית ספר..

פז! אנחנו צריכים שתהיי ראש העיר של אשדוד... רוצים טושים עוד השנה!!!

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gifאני מוכנה לקח רק בתנאי שאני

עדיין יגור בת"א,וגם אתם תעברו לפה ובמחשבה שאם אני יהיה ראש העיר אני יהיה מפוצצת בכסף אני יקנה דירה במרכז שתשמש לקמונה של הפורום. מואהאעהאעהאעאהעאהאעהאעאה.

dan the man

New member
חחח חשבתי שרק אצלינו אין

איזה מקיף זה? אצלינו רק התחילה השנה אז שי חח אבל עוד מעט יתחילו להגמר ולא יראו כלום מהלוח חח

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifחחחחח, גם אנחנו עם גירים..

כוסאמאשלהם. רק בחדר תקשורת יש לנו תלוח עם הטושים חחחחח..

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gifוואף

שיר השבוע של נירוונה- נממנמנמ, אין בלום. שיר השבוע לא של נירוונה- והו מלא, מוניקה סקס,כנסיית השכל,מטאליקה,וסיסטם. אלבום השבוע- אין.. קליפ השבוע- לאריאתיקליפים. איך ניצלתם את השבוע האחרון? סתם,שטויות. :] תכנון ליום הראשון- לקום ב7, וללכת לפאקין בצפר.
תמונת השבוע- >

בלה בלה בלה...

שיר השבוע של נירוונה-אבאוט אה גירל שיר השבוע לא של נירוונה-קול מי וון יור סובר אלבום השבוע-מאטרס מילק-רד הוט יאייי קיבלתי אותו אתמול קליפ השבוע- איך ניצלתם את השבוע האחרון?לא משו מיוחד... תכנון ליום הראשון-לקום מוקדם ולהשתדל לא לאחר תמונת השבוע-

RoRiL

New member
שבוע נהדר..:]

שיר השבוע של נירוונה- you know your right שיר השבוע לא של נירוונה- queen- another one bites the dust אלבום השבוע- הלהיטים הגדולים של קווין קליפ השבוע- בקושי ראיתי טלוייזיה
איך ניצלתם את השבוע האחרון? ממ חברים:] וים.. היה כיף תכנון ליום הראשון- לשרוד תמונת השבוע-

טרה לה לה

שיר השבוע של נירוונה-Come As you Are, אחד היחידים שלהם שאני מסוגל לשמוע, שיר טוב. שיר השבוע לא של נירוונה- Thunderstone – Let the Demons Free (ע"פ last.fm) אלבום השבוע-Blind Guardian - A Twist in the Myth קליפ השבוע-לא ראיתי קליפים השבוע, האמת. איך ניצלתם את השבוע האחרון? ראשון חזרה, שני הופעה(!!!!), שלישי מפגש, רואים אנשים, רביעי מקדונלדס, לראות אנשים ולישון, חמישי התבטלתי, אתמול פגשתי 3 ידידות שלי וחבר טוב שלי שהתגייס, והיום אני מתבטל:) תכנון ליום הראשון-חזרה אחרי סקול!! טרה לה לה תמונת השבוע-אין לי כוח.

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- לא שמעתי נירוונה השבוע...
שיר השבוע לא של נירוונה- נו ראין של בלינד מלון. אלבום השבוע- מוד'רס מילק של הפפרס. קליפ השבוע- לא קליפ, וידאו, ההופעה של בלינד מלון עם השיר "נו ראין" בסטרדיי נייט לייב. איך ניצלתם את השבוע האחרון? אש לילה של פורום רהצפ!!!! וראיתי נחשים על מטוס... סרט מעולה, לא לבעלי לב חלש...
תכנון ליום הראשון- להבריז מבית הספר!! סתם, לויודעת. תמונת השבוע-
שנת לימודים מהנה חברים!!

../images/Emo220.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
אני חושבת ש"היט ד'ה פלור" של בולט פור מיי ואלנטיין אלבום השבוע-
ד'ה פויזן [בולט פור מיי ואלנטיין] שקיבלתי מתנה מהחבר שלי קליפ השבוע-
איט אנדס טונייט- אול אמריקאן ריג'קטס איך ניצלתם את השבוע האחרון?
ראיתי סרט עם החבר, נסעתי עם כל השכבה ללוחמי הגטאות [וואחד ניצול], ישנתי מלא.. נו לא יודעת, כרגילXD תכנון ליום הראשון-
יו נואו. לראות אנשים. ללמוד קצת אולי. תמונת השבוע-
[והלוואי שהקודם לא ימות משברון לב
] (כל כך כיף לחפור)
ספר ל-י על זה
סוף שבוע טוב ושנת לימודים טובה לכולם
גם לך!!

Queen for a day

New member
^%$#$%^#$

התיקים האלה עיצבנו אותי
כי קניתי תיק מקורי של דיקיס, עם המשבצות. ואז הוציאו את זה X___X הרגשתי פראיירית.

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gif.

שיר השבוע של נירוונה-
Milk It ללא ספק. שיר השבוע לא של נירוונה-
איזשהו שיר של הביטלס
. אלבום השבוע-In Utero. קליפ השבוע-אין. איך ניצלתם את השבוע האחרון?בקיצור:עצרת,עבודה,ביטלס,צביעתשיער,יומהולדת מאיה,כבד,ריאות. תכנון ליום הראשון-לבכות על כך שאני לומדת בבית ספר הזה,להיפגש עם אנשים שלא ראיתי כל החופש וזה חבל,להיפגש עם אנשים שאני מעדיפה לנשק מעיים של חזיר מאשר לראות אותם,לנסות לעבור כיתה ואת היום הזה בלי לקפוץ מהחלון.
תמונת השבוע-השיער החדש שלי^^. (כל כך כיף לחפור) סוף שבוע טוב ושנת לימודים טובה לכולם

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo129.gif../images/Emo217.gifבאיחור אבל טובנו

שיר השבוע של נירוונה- סמלס לייק שיר השבוע לא של נירוונה- Jamming - Bob Marley אלבום השבוע- פורטיסחרוף -חדשות מהירח קליפ השבוע- .... איך ניצלתם את השבוע האחרון? השלמתי שעות שינה ... תכנון ליום הראשון- לראות את הפרחות החדשות בכיתה שלי! :S תמונת השבוע- Just Hot ! בהצלחה כולם :)

באיחור?..

שיר השבוע של נירוונה- Blew, DUMB שיר השבוע לא של נירוונה- starlight- muse אלבום השבוע- החדש של סיסטם. פשוט מעולה! קליפ השבוע- לא ראיתי טלוויזיה בכלל השבוע.. הייתי באילת. איך ניצלתם את השבוע האחרון? כנל.. אילת חח תכנון ליום הראשון- אין! אני מובטלת חסרת חיים! חהחה תמונת השבוע- אני מנשקת תוכי באייס באר באילת!

אניאני :)

שיר השבוע של נירוונה- Heart Shaped Box שיר השבוע לא של נירוונה- always all ways- lostprophets אלבום השבוע- Liberation Transmission- lostprophets קליפ השבוע- A Town Called Hypocrisy- lostprophets [נו זאת תקופה כזאת לא לסכול אותי באבנים XD] איך ניצלתם את השבוע האחרון?אממ הרבה ים, חברים, שבט וכאלה P: תכנון ליום הראשון- להתקל בז'ייניקיות ולצעוק: "מה את עושה מטומטמת"?XD ועכשיו באמת, לתפוס מקום טוב, לאכול ת'כריך, להשתדל לא להרדם ><, לחזור הביתה בשלום. תמונת השבוע-

|כוכב|

שיר השבוע של נירוונה-פולי שיר השבוע לא של נירוונה-RHCP-SNOW אלבום השבוע-דארק סייד קליפ השבוע-
איך ניצלתם את השבוע האחרון?בכיף תכנון ליום הראשון-כלום.. תמונת השבוע-

A mulatto

New member
שלי באיחור

שיר השבוע של נירוונה- were did you sleep last night? שיר השבוע לא של נירוונה-the beautiful people של marilyn manson |שיר שולט| אלבום השבוע-the phantom agony של אפיקה קליפ השבוע-the beautiful people של marilyn manson |קליפ שולט| איך ניצלתם את השבוע האחרון? לקנות ספרים ... וראיתי מלא סרטים חחח תכנון ליום הראשון- לבוא ופשוט להתעלם מכולם

למעלה