שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo227.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- בעד לפתוח פורום לפוקימון? תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם

ראשון!

שיר השבוע של נירוונה- Polly שיר השבוע לא של נירוונה- Born To Lose - Sweet Misery אלבום השבוע- Offspring - Americana קליפ השבוע- Our Lady Peace - Somewhere Out There בעד לפתוח פורום לפוקימון? לא...זה כבר לא באופנה תמונת השבוע- אני הכנתי...מעפן אבל לדעתי מצחיק שבוע טוב לכולם

shivering

New member
../images/Emo174.gif

שיר השבוע של נירוונה- something in tha way שיר השבוע לא של נירוונה- מיטשל - מיקה קרני אלבום השבוע- אלבומים-_-" קליפ השבוע- קליפים-_-" בעד לפתוח פורום לפוקימון? חופשיD= תמונת השבוע- אני המצועפת

דה בלא

שיר השבוע של נירוונה- Polly שיר השבוע לא של נירוונה- Born To Lose - Sweet Misery אלבום השבוע- Offspring - Americana קליפ השבוע- Our Lady Peace - Somewhere Out There בעד לפתוח פורום לפוקימון? לא...זה כבר לא באופנה תמונת השבוע- אני הכנתי...מעפן אבל לדעתי מצחיק שבוע טוב לכולם

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- about a girl שיר השבוע לא של נירוונה- ממ.. How to save a life ואוורי יו ואוורי מי של פלסיבו בעד לפתוח פורום לפוקימון? בטח מה, אם יש פורום לעוגות אז גם צריך לפוקימון
תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם

Itay Simons

New member
להלה

שיר השבוע של נירוונה- נמנמנמ שיר השבוע לא של נירוונה- Therion-Lemuria אלבום השבוע- קליפ השבוע- בעד לפתוח פורום לפוקימון? לא אכפת לי XD בהנחה שיש פורום חמוסים, כל נושא ראוי שייפתח עליו פורום :p תמונת השבוע- P:

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלהלהלה

שיר השבוע של נירוונה- Polly שיר השבוע לא של נירוונה- דם על הים- אלג'יר אלבום השבוע- city of evil - Avenged Sevenfold קליפ השבוע-
בעד לפתוח פורום לפוקימון? בארור תמונת השבוע-

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo129.gif ^ ^

שיר השבוע של נירוונה- SILVER שיר השבוע לא של נירוונה- Muse - Starlight
אלבום השבוע-Ten פרל ג'אם קליפ השבוע- Incubus - Anna Molly בעד לפתוח פורום לפוקימון? חחח כ"כ ! תמונת השבוע-XD שבוע מעולה :)

למעלה