שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo220.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
אלבום השבוע-
קליפ השבוע-
תמונת השבוע סוף שבוע טוב ושקט לכולם

MilkShack

New member
ME

שיר השבוע של נירוונה- Lithium שיר השבוע לא של נירוונה- Is there anybody out there וקומ' נאמ אלבום השבוע- לא'דע קליפ השבוע- לא'דע תמונת השבוע לאדע

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gif...

שיר השבוע של נירוונה
Old Age שיר השבוע לא של נירוונה
Radiohead - You and Whose Army? Radiohead - Pyramid Song אלבום השבוע
Radiohead - Amnesiac לא יכולתי להפסיק לשמוע
קליפ השבוע
לא יודעת תמונת השבוע
אין

Aline In Chains

New member
../images/Emo108.gifלהלהלהלה..

שיר השבוע של נירוונה- המממ, בריד. שיר השבוע לא של נירוונה- מלא שירים של קוין.. אלבום השבוע- מציאות נפרדת-היהודים. קליפ השבוע- לאראיתי.. תמונת השבוע..>>>

אאאאאאני

שיר השבוע של נירוונה- come as you are שיר השבוע לא של נירוונה- stone temple pilots-plush אלבום השבוע-stone temple pilots-core קליפ השבוע-come as you are תמונת השבוע- :/

אני../images/Emo72.gif

שיר השבוע של נירוונה- Serve the servents שיר השבוע לא של נירוונה- אביב גפן- חלולים אלבום השבוע- The stills- Logic will break your heart קליפ השבוע- אין סוף שבוע טוב ושקט לכולם

Celebrity Skin

New member
נושא.

שיר השבוע של נירוונה-heart shaped box-nirvana שיר השבוע לא של נירוונה-even flow & why go-pearl jam אלבום השבוע-ten-pearl jam קליפ השבוע-even flow-pearl jam תמונת השבוע סוף שבוע טוב ושקט לכולם

................

שיר השבוע של נירוונה-blew שיר השבוע לא של נירוונה-why go-pearl jam אלבום השבוע-ten יש לי אותו סוף סוףףף ובגירסת vinyl קליפ השבוע-even flow תמונת השבוע-

Xknight

New member
הנה שלי:)

שיר השבוע של נירוונה- school (live) שיר השבוע לא של נירוונה- muse - knight of cydonia אלבום השבוע- החדש של מיוז - דיסק השנה...לדעתי. קליפ השבוע- לא יודע, לא היה לי זמן לראות בכלל TV, עבודה, אתם יודעים.... תמונת השבוע -

PsycHo GirL oO

New member
mee!!!

שיר השבוע של נירוונה- Lithium שיר השבוע לא של נירוונה- Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies אלבום השבוע- the dark side of the moon :p קליפ השבוע-Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies תמונת השבוע- ללקק גיטרות זה FUN!!! :))) סופשבוע מעולה לכולם! :))

Zohar yaaa

New member
טיטיטיט

שיר השבוע של נירוונה-
סמלס לייק טין ספיריט
שיר השבוע לא של נירוונה-
נגיד שאנדר דה ברידג' של רד הוט אלבום השבוע-
אין קליפ השבוע-
אהה... סליבר?
תמונת השבוע - ררררר סוף שבוע טוב ושקט לכולם

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- קופסא בצורת לב
שיר השבוע לא של נירוונה- היא רק בת 18 של הצ'יליס... אלבום השבוע- האצטדיון של ארקדי גאידמק
(סטדיום ארקדיום) של הצ'יליס... קליפ השבוע- וורן ג. - הנסיך איגור
תמונת השבוע

every me

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo11.gif

שיר השבוע של נירוונה- אבאווט א גירל שיר השבוע לא של נירוונה- soul on fire- HIM ועוד כמה של HIM. אלבום השבוע-love metal-HIM קליפ השבוע-ממ.sliver תמונת השבוע-|מחפשת|מממ.יה.זאתזאתזאת

למעלה