שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo215.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- התחפושת הכי טובה- תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

Queen for a day

New member
יהו

שיר השבוע של נירוונה- \ שיר השבוע לא של נירוונה- Rewind - Paolo Nutini כ"כ אלבום השבוע- These Streets - Paolo Nutini קליפ השבוע- חח נו באמת התחפושת הכי טובה- גוש חרא תמונת השבוע- זה בתגובה מהירה,נו שבוע טוב!^^

השבוע עבר ממש מהר...

שיר השבוע של נירוונה- Swap Meet שיר השבוע לא של נירוונה- Porcupine Tree- Heartattack in a layby, Prodigal, Collapse the Light Into the Earth, Trains, She's moved on, Mellotron Scratch ועוד הרבה בלאקפילד ואביב גפן. אלבום השבוע- In Absentia של Porcupine Tree קליפ השבוע- אממ... נראה לי ש coffee and tv של blur התחפושת הכי טובה- אה? סוף שבוע טוב לכולם

Aline In Chains

New member
אני:)

שיר השבוע של נירוונה- סמלס,אחריי איזה חצי שנה שלא שמעתי אותו
. שיר השבוע לא של נירוונה- ואוי,המון. Blackfield - Hello Cloudy Now-Blackfield Opeth - 03 - Harvest Living on my Own-queen Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey oh) אביב גפן - האם להיות בך מאוהב אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך אלבום השבוע- אין. קליפ השבוע- אין. התחפושת הכי טובה- הא? תמונת השבוע- חחח, אני..

אני :)

שיר השבוע של נירוונה- פולי שיר השבוע לא של נירוונה- stay זה מהפרסומת של מרחק נגיעה D: אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- אחריותתת של יוני בלוך
התחפושת הכי טובה- קיריל המורה לספורט של הבנים, זה הולך להיות כזה גדול XD

Celebrity Skin

New member
../images/Emo96.gif.

שיר השבוע-פוסט בלו-של פלסיבו אלבום-מדס של פלסיבו קליפ-רובי של קייזר צ'יפס לא מפשיקים לשים אותו התחפושת הכי טובה-ישו! תמונה-אני בתגובה מהירה,אחר כך.

Itay Simons

New member
להלה

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- Therion-Ljusalfheim אלבום השבוע- Nightwish-Wishmaster קליפ השבוע- התחפושת הכי טובה- גרוזיני! :p תמונת השבוע- אין לי כוח :}

../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע של נירוונה-יו נו יורייט שיר השבוע לא של נירוונה-הלו-בלאקפילד מטרופולין-לא אומרת כלום אלבום השבוע-הראשון של אלינס קליפ השבוע-אין בלום התחפושת הכי טובה-
תמונת השבוע-
סוף שבוע טוב לכולם|
הפוסר שלי

למעלה