שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע../images/Emo215.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
קליפ השבוע-
אלבום השבוע-
איך היה במצעד הגאווה?
תמונת השבוע-

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifנהנהנה

שיר השבוע של נירוונה- Something in the way שיר השבוע לא של נירוונה- Welcome to the jungle של גאנז קליפ השבוע- היפנוטייז- סיסטם^^ אלבום השבוע- ^ איך היה במצעד הגאווה? קשועח ועפל תמונת השבוע-

../images/Emo41.gifשמיפילי פופס../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה-
דריין יו. שיר השבוע לא של נירוונה-
ממ.. TOP OF THE WORLD של ד'ה אול אמריקאן ריג'קטס קליפ השבוע-
ממ.. LIAR של טיקינג באק סאנדיי אלבום השבוע-
וואל כמובן ש-MOVE ALONG של אול אמריקאן ריג'קטס... איך היה במצעד הגאווה?
לא הייתי. ירושלים זה רחוק. תמונת השבוע-
אין לי תמונה השבוע. מה חדש? כלום
שבוע טובבבבבבבבבבבבבבבבבב אהובים שלי. שבוע טוב.

Itay Simons

New member
../images/Emo131.gif

שיר השבוע של נירוונה- נופ. שיר השבוע לא של נירוונה- Kamelot-When The Lights Are Down קליפ השבוע- אין אלבום השבוע- אין איך היה במצעד הגאווה? לא הייתי XD תמונת השבוע- אין לי כוח :p

Aline In Chains

New member
שוש

שיר השבוע של נירוונה-
המ,המ..,המממ..,הממממ...,נמנמנממ, המ?!;[... אין;[ שיר השבוע לא של נירוונה-
Last kiss-pearl jam אחח אח.. Rearviewmirror-pearl jam Face of Melinda-Opeth Alice In Chains-Rotten apple בוקר טוב איראן-אביב גפן Bob marley-Exodus Come Together-Beatles קליפ השבוע-
אין. אלבום השבוע-
דירט של אליס. איך היה במצעד הגאווה?
מה יש לי לעשות שם?! תמונת השבוע-
>

Queen for a day

New member
ממ

שיר השבוע של נירוונה- Love buzz, About a girl, Negative creep שיר השבוע לא של נירוונה- The greeting song - RHCP קליפ השבוע- לא ראיתי קליפים. אלבום השבוע- Bleach איך היה במצעד הגאווה? לא היה מצעד
תמונת השבוע- אין, אז, שיהיה.

mikaCreep

New member
אוי,סדרה קורעת ^^

שיר השבוע של נירוונה- לא נראה לי שהיה. שיר השבוע לא של נירוונה- Second sight - Placebo קליפ השבוע- killer-naughty boy
אלבום השבוע- The Raconteurs - Broken boy Soldier איך היה במצעד הגאווה?- צעדתי בגאווה מהחדר למטבח
תמונת השבוע- :)

בלה בלה בלה

שיר השבוע של נירוונה-Come As You Are שיר השבוע לא של נירוונה- Rise Against - Tip the Scales קליפ השבוע- Rise Against - Ready To Fall אלבום השבוע- Rise Against - Siren Song of the Counter Culture איך היה במצעד הגאווה?לא היה מצעד הגאווה.ואני גם לא תכננתי ללכת לשם תמונת השבוע-בבקשה

אני.

שיר השבוע של נירוונה- אין. שיר השבוע לא של נירוונה- Placebo- Every you, every me קליפ השבוע- Placebo- pure morning/ every you, every me אלבום השבוע- אין.

שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- Rape Me שיר השבוע לא של נירוונה- It ends tonight- של אול אמריקן רג'קטס.. קליפ השבוע- אין.. אלבום השבוע- welcome to the black parad- my chemical romnce אלבום כ"כ כ"כ מצויין. איך היה במצעד הגאווה? חוויה בלתי נשכחת (לא הייתי) תמונת השבוע-

אהההההה

שיר השבוע של נירוונה-לא שמעתי שנים שיר השבוע לא של נירוונה-מאלבומי השבוע שלי קליפ השבוע- אלבום השבוע- Anthrax-Among The Living Salem-Kaddish איך היה במצעד הגאווה?חחח איך תקעו אותם שמה באיצטדיון.. תמונת השבוע->

למעלה