שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע../images/Emo182.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
אלבום השבוע-
קליפ השבוע-
תוכניות לחג המולד-
תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

Celebrity Skin

New member
../images/Emo182.gif,../images/Emo184.gif,../images/Emo113.gif או ../images/Emo187.gif?

שיר השבוע של נירוונה-
אין. שיר השבוע לא של נירוונה-
ממ המון פאטי סמית',סקס פיסטולס וקצת קלאש. אלבום השבוע-
פאטי סמית'-הורסס. קליפ השבוע-
השירי-פתיחה של נארוטו.
תוכניות לחג המולד-
לטוס לאנגליה. [לא שזה באמת יקרה..אגב,halloween יותר קרוב.] תמונת השבוע-

../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה-
יו נואו יו'ר רייט שיר השבוע לא של נירוונה-
הממ הממ הממ נגיד שטופ אוף ד'ה וורלד של אול אמריקאן ריג'קטס אלבום השבוע-
אין כזה. קליפ השבוע-
וולקאם טו ד'ה בלאק פארייד של MCR תוכניות לחג המולד-
בטוח שלא התכוונת לליל כל הקדושים? כי הוא עכשיו.. וחג המולד..בעוד חודשיים
בקיצור, אני כבר גדולה מדי לתעלול או ממתק, בטח אשב בבית ואחלק ממתקים לילדים.. תמונת השבוע-
התמונה בשחור לבן שלי ושל אנה מהמפגש... עבדתי עליה בכל שיעורי אמנות השבוע
סוף שבוע טוב לכולם
סופשבוע בבבבבבבבבבבבבבן של זונה
נא לזכור ללמוד לסוציולוגיה.

every me

New member
קרלי.

שיר השבוע של נירוונה-Frances Farmer Will Have Her Revenge on Seattle שיר השבוע לא של נירוונה-הביצוע של פלסיבו לדדי קול נורא משעשע אותי אבל לא זה...אמממ... כל שירי הביטלס שהתנגנו אצלי לאחרונה. אלבום השבוע-דצמבראנדרגראונד- AFI. קליפ השבוע-למי יש זמן לראות קליפים?|מזילהדמעה| תוכניות לחג המולד-
תמונת השבוע-

../images/Emo182.gif חחח..

ורף
שיר השבוע של נירוונה-Rape Me שיר השבוע לא של נירוונה- שוב לא שקט- אביב גפן ורוקפור אלבום השבוע- אין.. קליפ השבוע- לא זוכרת ת'שם |ראשבקיר| תוכניות לחג המולד- XD תמונת השבוע-אין מחשב :[ סוף שבוע טוב לכולם

grapefruit

New member
בלופ.

שיר השבוע של נירוונה- לא קיים. שיר השבוע לא של נירוונה- מדס של פלסיבו, מאליבו ודיינג של הול. אלבום השבוע- סלבריטי סקין של הול ולאליבייז טו פראדייז של קווינס אוף דה סטון אייג'. קליפ השבוע- לא קיים. תוכניות לחג המולד- אורגיות בלובי של בצפר!!111 תמונת השבוע- כלואה במצלמה שלי. אבל היא מתארת את האוכל שאני והקבוצה שלי הכנו בתחרות "בשלן נולד" היום בלובי של בצפרXD אני מתגעגעת.

../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif

שיר השבוע של נירוונה-אין שיר השבוע לא של נירוונה-metallica-master of puppets (פפשוט חרשתי עליו כל השבוע) אלבום השבוע-metallica-kill em all קליפ השבוע-אין תוכניות לחג המולד-לדרוס ילדים קטנים בחנות כלי כתיבה תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

Aline In Chains

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gifעונה:]

שיר השבוע של נירוונה-לא שמעתי..
שיר השבוע לא של נירוונה-היינו עושים אהבה-כנסיית השכל, הביטלס-אתמול.
אלבום השבוע-the beatles-let it be
קליפ השבוע-אייין.
תוכניות לחג המולד-איןבנתיים
תמונת השבוע-הממ..סתם כמה תמונות שחברה שלי צילמה אותי...

Queen for a day

New member
|חיפושית|../images/Emo187.gifווהוו.

שיר השבוע של נירוונה-DUMB שיר השבוע לא של נירוונה- Meds, Infra-red - Placebo אלבום השבוע- ממ מדס? קליפ השבוע- מדס XD תוכניות לחג המולד- \ תמונת השבוע- XDXDXD

MilkShack

New member
Rock on =P

שיר השבוע של נירוונה- Serve the Servants שיר השבוע לא של נירוונה- \ אלבום השבוע- Nirvana - In Utero קליפ השבוע- Nirvana Heart Shaped Box תוכניות לחג המולד- X__X" תמונת השבוע-

הארי פוטר לפנים!!!

שיר השבוע של נירוונה- Something In The Way שיר השבוע לא של נירוונה- I Am Ghost - This Is Home אלבום השבוע- I Am Ghost - Lover's Requiem דיסק פשוט מעולה! קליפ השבוע- Trivium - Anthem (We Are The Fire) תוכניות לחג המולד- זה עוד מלא זמן!מה נסגר איתכם??? תמונת השבוע- היו זמנים סוף שבוע טוב לכולם

עונה:]

שיר השבוע של נירוונה- Drain you שיר השבוע לא של נירוונה- ugly kid joe-cats in the cradle אלבום השבוע- X קליפ השבוע- You Know Youre Righte-Nirvana תוכניות לחג המולד- חחח תמונת השבוע-

למעלה