שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע../images/Emo176.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- איך עבר סוף השבוע- תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם

eVeR WiSH

New member
חזרתי!../images/Emo3.gif

(זאת מרגו
אני מנצלת את זה שקרוב משפחה שהיה אצלנו בשבועות שכח להתנתק מהמשתמש שלו לפני שעזב
) שיר השבוע של נירוונה- HSB שיר השבוע לא של נירוונה- Dissonant - Lust אלבום השבוע- Megadeth- United Abominations קליפ השבוע- SCOM - Guns N' Roses ו BR - Queen
איך עבר סוף השבוע- שישי מעולה ושבת חרא.
תמונת השבוע- יש אצל חברה תמונות ממצעד הגאווה..אוליי אני אוסיף בימים הקרובים.

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifסופשבוע בנזונה../images/Emo99.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
בואו נגיד ש..ממ..בליד איט אאוט של לינקין פארק. אלבום השבוע-
מינטס טו מידנייט של לינקין פארק קליפ השבוע-
לא ממש יצא לי לראות קליפים השבוע.. איך עבר סוף השבוע-
|חרמן|
אעעאעאעאעעעההה. אתם לא רוצים לדעת
תמונת השבוע-
שכחתי את המצלמה אצל גל
שבוע טוב לכולם
או, שבוע בנזונה

pluplup

New member
*-*

שיר השבוע של נירוונה- In Bloom. שיר השבוע לא של נירוונה- הפרוייקט של עידן רייכל - ממעמקים,Nevermore - Garden of Gray. אלבום השבוע- הפרוייקט של עידן רייכל - ממעמקים,Nevermore - Nevermore. קליפ השבוע- לא נראה לי שיש. איך עבר סוף השבוע- מוזר,חביב,וחרא. תמונת השבוע- אין לי כוי להעביר לתגובה נורמלית ;-;

מיפּ.../images/Emo153.gif

שיר השבוע של נירוונה- ממ, שירים שעלו בShuffle. אני אפילו לא זוכרת איזה. שיר השבוע לא של נירוונה- נמנעת מלבחור שיר אחד. יש המון. אלבום השבוע- FOBP של פורקיופיין טרי. קליפ השבוע- אין. איך עבר סוף השבוע- אמא שלי ואני גררנו את חגי לקניון ארנה. היה כיף (בשבילנו, בשבילו פחות...)
תמונת השבוע- כל התמונות שאני צריכה לפתח ולהדפיס במעבדה עד-יום-רביעי-ואני-בחיים-לאאספיקכינגמרולידפיהצילום! שבוע נהדר!

dan the man

New member
יאללה

שיר השבוע של נירוונה-סמלס שיר השבוע לא של נירוונה-הנג מי אאוט טו דריי של קולד וור קידס(נו מהפרסומת של פוקס) אלבום השבוע-אין קליפ השבוע-אין איך עבר סוף השבוע-אחלה אבל תמיד יכול להיות יורת טוב תמונת השבוע- נו באמת שבוע טוב לכולם

rock girl02

New member
אני כן אשים תמונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- rape me שיר השבוע לא של נירוונה- american idiot green day אלבום השבוע- אנפלאגט קליפ השבוע- american idiot איך עבר סוף השבוע- מהר.. תמונת השבוע-

rabeat

New member
רר, פרסומת מעצבנת

שיר השבוע של נירוונה- בעיקר "ניימלס, אנדלס", Love Buzz שיר השבוע לא של נירוונה- Oasis - Stand by me אלבום השבוע- קליפ השבוע- איך עבר סוף השבוע- לא מיוחד. כלומר, רבתי עם אמא.
תמונת השבוע-

TalMetal

New member
שירי השבוע+קישורים...

שיר השבוע של נירוונה- Nirvana - Marijuana שיר השבוע לא של נירוונה-Tehrion - 11 - Chain of Minerva לשמיעה אלבום השבוע- Death - Symbolic* לשמיעת השיר הפותח קליפ השבוע- לא יצא. תמונת השבוע-
* אגב לאלו מכם שחובבים דת' מטאל ולא שמעו על הלהקה שיבושו להם,בכל אופן דיסק מומלץ מאד סולואים של גיטרות מפציצות וסולן ענק!!(ז"ל). סוף שבוע מעולה.......

אממ

שיר השבוע של נירוונה- לית'יום שיר השבוע לא של נירוונה- יש הרבה... אלבום השבוע- Queens Of The Stone Age- Lullabies to Paralyze Alice In Chains- Dirt King Crimson- Red והאוסף החדש של אליוט סמית'- New Moon קליפ השבוע- לא נראה לי שיש... איך עבר סוף השבוע- בזבזתי 7 וחצי שעות מהחיים שלי כשנגררתי אחרי אנה במסע שופינג... אבל חוץ מזה היה טוב
תמונת השבוע-----> שבוע טוב לכולם

באיחור.........

שיר השבוע של נירוונה- ALL APOLOGIES שיר השבוע לא של נירוונה - sins of idealism/after forever. between love and fire/after forever ,i cant stand losing you/ police |סגידה| אלבום השבוע- הבסט של סטינג ופוליס קליפ השבוע- don't stad so close to me-police איך עבר סוף השבוע- מישהו אמר לשון?

באיחור רב, אבל נענה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה- heart shaped box שיר השבוע לא של נירוונה- alice in chains- man in the box אלבום השבוע- nirvana- in utero קליפ השבוע-אממ אין איך עבר סוף השבוע- נחמד.. תודה! תמונת השבוע- אין שבוע טוב לכולם
תודה גם לך!! :)

למעלה