שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo171.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- תוכניות לשבועות- תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

Miss Triple H

New member
שירי השבוע שלי

לא היה לי כל כך הרבה זמן לשמוע הרבה מוזיקה בגלל מגן באזרחות אבל.. שיר השבוע של נירוונה- lithium שיר השבוע לא של נירוונה-another brick in the wall 2 אלבום השבוע- memories of the never happend-rockfour החדש שלהם-מומלץ בחום תוכניות לשבועות- להתאמן הרבה (ולא ללמוד!) שבת שלום ושבוע טוב :)

עונה.. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- the man who sold the world שיר השבוע לא של נירוונה- aerosmith- dream on אלבום השבוע- placebo- sleeping with ghosts קליפ השבוע-wheatus- teenage dirtbag תוכניות לשבועות- הממ.. לאכול גבינות :) תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם - תודה גם לך :)

MilkShack

New member
ME

שיר השבוע של נירוונה- Milk It ו Very Ape שכבר הפכו אצלי לשיר אחד. שיר השבוע לא של נירוונה- A day in the life או I'm only sleeping של חיפושיות הקצב =P אלבום השבוע- רובר סול אני חושב.. קליפ השבוע- יאחס. תוכניות לשבועות- מממממממממממממממממ לא'דע. תמונת השבוע- :]

rock girl02

New member
קצת באיחור...

שיר השבוע של נירוונה- where did you sleep last night? שיר השבוע לא של נירוונה- hole- paradise city זה נורא!!!
אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- patience תוכניות לשבועות- לאכול הרבה גבינה
תמונת השבוע-

rabeat

New member
אני מבקשת לא להפיץ תמונות שלי באינטרנט../images/Emo6.gif

ZionGuetta

New member
גשדגשדגשד

אני מת על השיר הזה של נירוונה! בזמן האחרון אני שומע אותו כול הזמן :OO

hadarinke

New member
טה נה ניי ניי

שיר השבוע של נירוונה-DUMB שיר השבוע לא של נירוונה-MOVEMBER RAIN אלבום השבוע-האנפלאגט של אליס אין צ'יינס קליפ השבוע-לא זוכרת איך קוראים לו תוכניות לשבועות-ממ פסטיאון, להיגרר למפגש פורום אמסיאר עם לימור, ליתי, דניל, רז וכו..., חופשה בצפון תמונת השבוע-

dan the man

New member
....ש

שיר השבוע של נירוונה-פולי....רוצה קרקר שיר השבוע לא של נירוונה-הסודות-דנה עדיני אלבום השבוע-סטדיום ארכדיום-צ'ילי פפרס קליפ השבוע-אה יש כזה דבר קליפים..כבר הספקתי לשכוח... תוכניות לשבועות-לישון....ולהיות חופשי תמונת השבוע-סרטון זה גם טוב...התפוצצות מטען בלייב: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1549031

למעלה