שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo161.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- נהנים מהימים האחרונים של הגשם? תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם

אני אני..אני..

שיר השבוע של נירוונה- come as you are שיר השבוע לא של נירוונה- teenagers של mcr אלבום השבוע- איין לי.. קליפ השבוע- רוצה בנים.. נהנים מהימים האחרונים של הגשם? נייט.. תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם ..כןן..שבוע טוף! עוד שבוע חופש!!!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של נירוונה- Breed שיר השבוע לא של נירוונה- Lost in Hollywood - SOAD אלבום השבוע- אין ממש.. קליפ השבוע- אין נהנים מהימים האחרונים של הגשם? כע אפשר להגיד תמונת השבוע-

תשובות:

שיר השבוע של נירוונה- Come As You Are/ The Man Who Sold The World שיר השבוע לא של נירוונה- Thirty Seconds To Mars- The Kill אלבום השבוע- Nine Black Alps- Everything Is קליפ השבוע- Thirty Seconds To Mars- The Kill והקליפ של Air- Don't Be Light שהוא קליפ מדהים,
תראו אותו: http://www.youtube.com/results?search_query=air-+light נהנים מהימים האחרונים של הגשם?- מי כמוך יודע עד כמה נהנתי
צריכים לצאת עם כולם יותר בזמן שיורד גשם
תמונת השבוע-> שבוע טוב שיהיה לכולם

pluplup

New member
;;

שיר השבוע של נירוונה- לא זכור לי שהיה אחד |סנילי| שיר השבוע לא של נירוונה- הרבה הרבה. אלבום השבוע- הרבה הרבה. קליפ השבוע- היה אחד,שכחתי מהו
נהנים מהימים האחרונים של הגשם? לא ><" שונא גשם ><" תמונת השבוע- היא מתה ;;

RoRiL

New member
בלו

שיר השבוע של נירוונה- ליטיום! שיר השבוע לא של נירוונה- grace kelly שיר כזה חמוד:) אלבום השבוע- משהו שחברה צרבה לי קליפ השבוע- אין נהנים מהימים האחרונים של הגשם? מהימים כן מהגשם לא.. שונאת חורף
תמונת השבוע-

Queen for a day

New member
חרררררפרררר

שיר השבוע של נירוונה- סליבר, בגרסה האקוסטית ואין בלום. שיר השבוע לא של נירוונה- 2+2=5 של רדיוהד. אלבום השבוע- \ קליפ השבוע- גרייס קלי של מיקה!!1 נהנים מהימים האחרונים של הגשם? לא ממש>< תמונת השבוע-

../images/Emo161.gif

שיר השבוע שיר השבוע של נירוונה- אממ... בננה! שיר השבוע לא של נירוונה- אני צריך אותך, קח את הזעם ויום אחד של אלג'יר. אלבום השבוע- Placebo ו-Meds של פלסיבו. קליפ השבוע- כרגיל, אין. נהנים מהימים האחרונים של הגשם? היה שלג בירושלים! פריקינג שלג! שלג שירד בפתיתים גדולים! וכל מה שעשיתי היה לראות אותו דרך החלון של מעבדת צילום. אבל זה היה ממש כיף לקפץ ולצווח משמחה בזמן שהסרט שלי התפתח (ואז כשיצאתי מהמעבדה גיליתי שכבר יש שמש חזקה...). תמונת השבוע- אלוהים אדירים, הוא כל כך מדהים.|מזיל ריר|

ORBITTE

New member
=]]]]]]]]

שיר השבוע של נירוונה- about a girl שיר השבוע לא של נירוונה-rock n roll star-oasis אלבום השבוע- let love in-goo goo dolls קליפ השבוע- נהנים מהימים האחרונים של הגשם?כעעעעעעעעעע=] תמונת השבוע

TairAtias

New member
אניאניאניאני

בואבוא שיר השבוע של נירוונה- frances farmer........ שיר השבוע לא של נירוונה- אביב גפן - אם את תבואי אלי [כל כך כיף לנגן] אלבום השבוע- אביב גפן 3 קליפ השבוע- =/ נהנים מהימים האחרונים של הגשם? דהה:) תמונת השבוע-

אני מרגיש שפרנסס פארמר

בלעבלעבלע רבנג' אין סיאטל זה שיר הרבה פחות מוערך ממה שהוא אמור להיות. אין לו מקום בהופעות החשובות וגם לא בשוליות (לפי מה שראיתי) והוא שיר ממש טוב. אולי זאת קצת בעיה להופיע איתו בגלל הפידבוקים בבתים וכאלה אבל זאת בהחלט לא סיבה לזנוח את השיר הזה כי הוא באמת באמת טוב.

../images/Emo6.gif

שיר השבוע של נירוונה- dumb שיר השבוע לא של נירוונה- The Fray- how to save a life קליפ השבוע- אחריות של יוני בלוך D: נהנים מהימים האחרונים של הגשם? בהחלט :) תמונת השבוע- ים עם חברות
היה כ"כ כיף. שבוע טוב לכולם

למעלה