שירי השבוע

פאק!!!

שיר השבוע של נירוונה- You Know You're Right שיר השבוע לא של נירוונה- פאנקייק - קיבלתי ת'פדל אלבום השבוע- הדיסק היחיד של Enter Shikari קליפ השבוע- Enter Shikari - Mother Ship תוכניות לחופש- הופעה של מרטי פרידמן וזהו בעיקרון.פתוח להצעות תמונת השבוע- סבתא מטאל חופש מהנה לכולם,תעשו חיים

אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- Come As You Are שיר השבוע לא של נירוונה- Arctic Monkeys- Brainstorm אביב גפן- את הכלב ואני אלבום השבוע- Placebo- Without You I'm Nothing קליפ השבוע- Arctic Monkeys- Brainstorm תוכניות לחופש- ת"א כמה פעמים, לעבודה הרבה, צריך כסף! ועוד דברים פה ושם... תמונת השבוע-> חופש מהנה לכולם,תעשו חיים

מתוקה777

New member
חזרתי מפוליןןןןן

שיר השבוע של נירוונה- לא שמעתי כל כך הרבה מוזיקה אולי 2 שירים lake of fore שיר השבוע לא של נירוונה- משינה-היא התווכחה איתו שעות אלבום השבוע- אין קליפ השבוע-אין תוכניות לחופש-להשלים חומר, תיגבורים, מפגשי פורום .... תמונת השבוע- שלחו לי אתמול....

Aline In Chains

New member
אני..

שיר השבוע של נירוונה- וור דיד יו סליפ לאסט נאייט-נירוונה. שיר השבוע לא של נירוונה-אופת'. אלבום השבוע- אין. קליפ השבוע- אין. תוכניות לחופש-הופעה בת"א ב27-28, ואח"כ לטיול לירדן עם גור 5-7,ומפגשים וזה.. תמונת השבוע->

../images/Emo68.gif

שיר השבוע של נירוונה-דמב שיר השבוע לא של נירוונה-לינגר-קרנבריס אלבום השבוע-החדש של אוונסנס
קליפ השבוע-אן תוכניות לחופש-כנ''ל
תמונת השבוע-הו יא...

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה

שיר השבוע של נירוונה- Dumb שיר השבוע לא של נירוונה- Simple Man - Shinedown אלבום השבוע- לא משהו מיוחד קליפ השבוע- זה תוכניות לחופש- מפגשים,חברים,סבתא,עבודות תמונת השבוע-

maog

New member
../images/Emo159.gif

שיר השבוע של נירוונה- Where Did You Sleep Last Night שיר השבוע לא של נירוונה - Gypsy Punks - Not A Crime
אלבום השבוע - Pantera - Vulgar Display of Power קליפ השבוע - Queen - Seven Seas of Rhye תוכניות לחופש - יומולדת, מפגשים, המרתון, מפגש ישרא-בלוג בשביל עבודה לבית ספר
וזהו, נראה לי תמונת השבוע - תתעלמו ממה שיש מתחת לשיער

שלייי

שיר השבוע של נירוונה- אממ HEART SHAPED BOX שיר השבוע לא של נירוונה- אפיקה-ממורי אלבום השבוע-NIGHTWISH-CENTURY CHILD קליפ השבוע-אעע אין תוכניות לחופש-מפגש פורום אולי, תחנת מד"א (מאוהב) תמונת השבוע-אין שבוע טוב :)

Itay Simons

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה- Iron Maiden-Jorneyman אלבום השבוע- קליפ השבוע- Faith No More-Epic תוכניות לחופש- מפגשים וכאלה
תמונת השבוע-
.

נמנמ.

עניתי על זה מיאס"א ואפילו הצהרתי בכותרת שהערבי שלי (אני לא גזענית, הוא באמת ערבי
) ישב לידי, אבל זה לא נשלח כי מחשבים של יאס"א זה מטומטם. בכל מקרה: שיר השבוע של נירוונה- אממ... ~מגלגלת עיניים~ ההוא, נו. שיר השבוע לא של נירוונה- נאמנות ותשוקה של אלג'יר. אלבום השבוע- נאמנות ותשוקה של אלג'יר (מקורי!), מדס של פלסיבו וכל ששת הדיסקים שקניתי בבת אחת *מתלהבת*... קליפ השבוע- אין. תוכניות לחופש- ממ, וואו, ממה להתחיל? ת"א, מפגשפורום, קראווילה, אולי נגב, אולי הכפר של הערבי (אם זה יצא לפועל זה יהיה ממש מצחיק), ירושלים, עבודה בתולדות האמנות (בתקווה שלא שכחתי את מה שאני צריכה ביאס"א), עבודה בלה"ב, הכנת סדרה של שלושה רישומים, לאכול הרבה תותים, צילום פורטרטים לשיעור צילום בתקווה שאני אספיק לפתח ולהדפיס אותם לפני ההגשה, עבודה עצומה בתנ"ך ופווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול שיעורים להגשה במתמטיקה ("אתם לא חייבים לעשות את זה, אבל אז אתם לא תתקדמו ואני לא יודעת אם אפשר יהיה להגיש אתכם לבגרות השנה ואז הכל ידחה ולא תסיימו את הבגרות בי"א. והמבחנים שלכם היו גרועים".זונה). יש רק שבועיים
. לעזאזל. ~יורה לעצמי בראש~ תמונת השבוע- בננות בשמי יהלומים. (אני אצל סבתא, אין כאן תמונות שוות).

togi12

New member
:)

שיר השבוע של נירוונה- Lithium שיר השבוע לא של נירוונה- Bloc Party-She's Hearing Voices אלבום השבוע- Placebo- Meds קליפ השבוע- לא היה לי זמן לקליפים
תוכניות לחופש- הממ, OMSI קצת וקצת גנחיות והרבה מוסיקה וגיטרות. [הפסדתי שתי הופעות בוויקאנד:( TV און דה רדיו וקילסוויצ' אינגייג' ] תמונת השבוע- "איזה קרציה זאתי"

rabeat

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo150.gif../images/Emo129.gif../images/Emo112.gif../images/Emo125.gif

שיר השבוע של נירוונה- ALL APOLOGIES בגרסת האלבום "SILVER" שיר השבוע לא של נירוונה- HEY של הפיקסיז אלבום השבוע- SILVER!!חפרתי עליו תוך כדי הניקיונות
(קשה-קשה) קליפ השבוע- די-נו-מי-רואה-קליפים-בכלל! תוכניות לחופש- ? תמונת השבוע- טאדאאאאם>> (היא לא תמונת השבוע, אבל היא היתה בתיקיה
)

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של נירוונה- אממממ....אירו זפלין שיר השבוע לא של נירוונה- טול- דה פוט אלבום השבוע- VS של פרל ג'אם, סאפ של אליס אין צ'יינס קליפ השבוע- הקליפ של אבריל לאבין, מראים אותו ממש הרבה תוכניות לחופש- לונה פארק תמונת השבוע------------->

למעלה