שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע../images/Emo149.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- תוכניות לסוף השבוע- תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם ומזל טוב לשהם התימני

Queen for a day

New member
נושא:

שיר השבוע של נירוונה- \ שיר השבוע לא של נירוונה- הרבה של הנדריקס ואהבתי איזו להקה שאני לא זוכרת את שמה. אלבום השבוע- \ קליפ השבוע- \ תוכניות לסוף השבוע- לישון אצל לימורי. ולתכנן את התחפושת. תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם ומזל טוב לשהם התימני
שבוע טוב, מזל טוב שהם!

Teenage Whore

New member
טםטם

שיר השבוע של נירוונה- Breed שיר השבוע לא של נירוונה- Garbage / Sex Is Not The Enemy אלבום השבוע- Air / Moos safari קליפ השבוע- תוכניות לסוף השבוע- לישון. תמונת השבוע- חלק מהקומיקס של המומינים פה, בקרוב על החולצה שלי.

גלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זו ג'ו! מגניב לראות אותך כאן...! אני מתגעגעת... דברי איתי!

שירי השבועיים.../images/Emo148.gif

(תסלחו לי, כן? אני חייה בתקופות של שבועיים). שיר השבוע(יים) של נירוונה- כל האנפלגד. אין כמו 2 בלילה, חלל פיסול והאנפלגד. שיר השבוע(יים) לא של נירוונה- Piece Of My Heart של ג'ניס ג'ופלין וכל השירים שבקטגוריה הבאה. אלבום השבוע(יים)- בעיקר Stadium Arcadium של רהצ"פ (ו-Without You I'm Nothing של פלסיבו, Blackfield II של בלאקפילד, Dreamland של רוברט פלאנט, Lightbulb Sun של פורקיופיין טרי, Blackwater Park של אופת') תוכניות לסוף השבוע- כמו כל סופ"ש שני, רק יותר גרוע. תמונת השבוע-

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif @_@

שיר השבוע של נירוונה- לא יצא לשמוע. שיר השבוע לא של נירוונה-Dream Theater - Erotomania אלבום השבוע- הממ .. קליפ השבוע- המממ... תוכניות לסוף השבוע-להיות חולה
תמונת השבוע-אני וחצי מישלD:

Shoosh 8P

New member
טרללהלהלה עונה..

שיר השבוע של נירוונה- IN BLOOM שיר השבוע לא של נירוונה- PLACEBO- 20 YEARS אלבום השבוע- MEDS-PLACEBO קליפ השבוע- ***** תוכניות לסוף השבוע- להתנחל אצל שי \ שחר D: תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
יש פה מלא כינויים שאני לא מזהה:(

שיר השבוע של נירוונה- אין בלום שיר השבוע לא של נירוונה-רוץ ילד,היינו עושים אהבה-כנסיית השכל. אלבום השבוע- אין. קליפ השבוע- אין. תוכניות לסוף השבוע- חחח אני עונה בדיליXD בכל מקרה, הייתי שישי שבת אצל גור:) תמונת השבוע-אני
חחחחחח

Celebrity Skin

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif.

שיר השבוע של נירוונה
לא יודעת. שיר השבוע לא של נירוונה
הרבה. אלבום השבוע
לא יודעת. קליפ השבוע
רובי של קייזר צ'יפס. תוכניות לסוף השבוע
מה שאנחנו עושים כל יום פינקי,מנסי להתשלט על העולם! תמונת השבוע
יש שלוש. סוף שבוע טוב לכולם
בלהבלה.

BabyShambles

New member
זהרי ממני שאני לא אביא עלייך את כל

החתולים שלי! [ואת לוסי! שזה בכלל מפחיד] היום זה כבר מחר! [בהתחשב בעובדה שאתמול אמרת שתשלחי לי "מחר" שזה אומר היום ומחר זה בעצם היום]

Daklak

New member
../images/Emo132.gif

שיר השבוע של נירוונה- Love Buzz שיר השבוע לא של נירוונה- Pink Floid -Shine on you crazy diamond אלבום השבוע-\ קליפ השבוע-\ תוכניות לסוף השבוע- תמונת השבוע-

J92

New member
../images/Emo54.gifואיזה כיף לנו.

שיר השבוע של נירוונה-קלילילילי שיר השבוע לא של נירוונה-קולולולו אלבום השבוע-פררר קליפ השבוע-חרררחרררר תוכניות לסוף השבוע-פצפצפצפצ תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם ומזל טוב לשהם התימני.שהם התמני!אתה מודח.

J92

New member
../images/Emo54.gifועכשיו כולם יקראו

את השיחה חסרת התוכן שמה,נו נו תנו לי כאפה.

למעלה