שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo145.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע- תמונת השבוע- סוף שבוע ושבוע טוב לכולם

every me

New member
בייבי יו קאן דרייב מיי קאר

יס איימ גונה בי א סטאר!!11 OR NOT
שיר השבוע של נירוונה-SIFTING. אבסולוטלי! ובכלל, די חרשתי על בליץ' כל השבוע. שיר השבוע לא של נירוונה-כל האלבום האדום של הביטלס [1962-1966] ובעיקר You've Got To Hide Your Love Away שממש מרגש אותי, וגם Nowhere Man. וגם Norwegian Wood אוקיי... הבנתם שאת כל הדיסק>_> אלבום השבוע-אהמ. אחד למעלה. קליפ השבוע-ממממ The Prayer של Bloc Party
לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע-דשא! תמונת השבוע-

noaligo

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה - come as you are של השבוע לא של נירוונה - "אציטון", אינפקציה אלבום השבוע - motherearth או איך שלא כותבים את זה, של ויז'ין טמפשטשיין *_* קליפ השבוע - *נמנעת*
הצמח הכי טוב לעישון של השבוע - חמניה תמונת השבוע - זאת התמונה היחידה שמצאתי קבורה במחשבי הקט, לכן זאת תמונת השבוע!
(אבל מאיפה לעזאזל היא צצה?) סופשבוע רגוע, וזה

אומנם לא כ"כ אוהב אותם, אבל תדייקי,

ווית'ין טמפטיישן, לא וויז'ין, חחח, אני מצטער, אני ממשטרת ההגייה וזה חשוב לי.

maog

New member
../images/Emo151.gif

שיר השבוע של נירוונה- The Man Who Sold The World שיר השבוע לא של נירוונה- Guns N' Roses - Locomotive אלבום השבוע- Alice In Chains - Dirt קליפ השבוע- Queen - We Are The Champions לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע- תבלינים של פיצה
אם זה צמחי תמונת השבוע- צ'בורשקה

Itay Simons

New member
אני ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נירוונה- נמנמנמ שיר השבוע לא של נירוונה- Blind Guardian-Sadly Sings Destiny אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- אין לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע- בוגונביליה! תשאלו את ענר
תמונת השבוע-

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifBut Im down to one last breath

שיר השבוע של נירוונה- Come as you are שיר השבוע לא של נירוונה- One last breath - Creed אלבום השבוע- Weathered - Creed קליפ השבוע- A Tout le Monde - Megadeth לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע- דשא תמונת השבוע-

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo129.gif ^ ^

שיר השבוע של נירוונה- About A Girl שיר השבוע לא של נירוונה-Megadeth - Skin O' My Teeth
אלבום השבוע-\: קליפ השבוע- לאדעת. לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע-XD חצילים הולכים טווווווב
תמונת השבוע-דיימבאג!

Queen for a day

New member
חה

שיר השבוע של נירוונה- היירספריי קווין. שיר השבוע לא של נירוונה- באושר ובעוני, Blackbird, Is there anybody out there אלבום השבוע- / קליפ השבוע- / לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע- משמש תמונת השבוע-

rabeat

New member
..

שיר השבוע של נירוונה- dumb, אנחנו הטיפשים מתחברים לכאלה. איכשהו. שיר השבוע לא של נירוונה- ערומים, שחר אבן צור אלבום השבוע- אין יוטרו לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע- אם מרגרינה נחשב צמח תמונת השבוע-

../images/Emo41.gifשבוע בסימן ט"ו בשבט../images/Emo70.gif

שיר השבוע של נירוונה-
NONE שיר השבוע לא של נירוונה-
"פרפקט" של פלייליף ו"רומנטיסייד" ו-"ד'ה סיירן" של נייטוויש-] אלבום השבוע-
"ד'ה דיי איז קאסט" של קוואן. מומלץ לאנשים עם ראש קצת יותר פתוח מ"רוקקקקקקק אנשים~!@#$%@#
", נסו ותיהנו
קליפ השבוע-
"קיפ יור האנדס אוף מיי גירל" של גוד שארלוט
לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע-
"בלאק דוויל" ורוד
. יש לי חפיסה כזו בתיק
. תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
אני בדילייייי

שיר השבוע של נירוונה-something in the way. שיר השבוע לא של נירוונה-Aline-Gur shafriri
אלבום השבוע-אין..
קליפ השבוע-אין. לכבוד ט"ו בשבט...הצמח הכי טוב לעישון של השבוע- גראס? תמונת השבוע-אני וגור:]

למעלה