שירי השבוע

RoRiL

New member
סוף שבוע רגוע../images/Emo29.gif

שיר השבוע של נירוונה- drain you , כ"כ
שיר השבוע לא של נירוונה- בקושי היה, חזרתי לנירוונה בגדול....:) אלבום השבוע- איזה משהו בספרדית שאח שלי הביא מדרום אמריקה XD קליפ השבוע- אין כמובן איך היה פורים? חביב, ציפיתי ליותר.. תמונת השבוע- תמונה ישנה שצצה במחשב.. סוף שבוע טוב לכולם

TairAtias

New member
אף פעם לא כתבתי פה

אבל נדבקתי לנירוונה אז אני מרשה לעצמי שיר השבוע של נירוונה- all apoligies שיר השבוע לא של נירוונה- אביב גפן - אם את תבואי אלי אלבום השבוע- In Utren או איך שלא כותבים את זה.. מילה מעצבנת קליפ השבוע- \: איך היה פורים? כיף חה תמונת השבוע- X

Zohar yaaa

New member
אני../images/Emo110.gif

שיר השבוע של נירוונה- אין
שיר השבוע לא של נירוונה- "אני שולט... אני בולט... אני בכנס ט'...." אלבום השבוע- בכיף - אינפקציה קליפ השבוע- אין איך היה פורים? ממש טוב
תמונת השבוע- אני סנופקין בפורים

Zohar yaaa

New member
הו P=

אחד זה המומי(ני)ם ברופין אחד השלום וברכה השלטון הוא בדיחה... המומיןים והשלישי... לא זוכרת
(היו לנו בבית ספר שתי עגלות של המומינים שהוציאו סטיקרים)

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה

שיר השבוע של נירוונה- אין שיר השבוע לא של נירוונה- Replica - Sonata Arctica אלבום השבוע- Ecliptica - Sonata Arctica קליפ השבוע- אין איך היה פורים? חביב
תמונת השבוע-

rabeat

New member
מישהו ראה בטטה?

שיר השבוע של נירוונה- אין. אם כבר, פנירויאל שיר השבוע לא של נירוונה- hang me out to dry - cold war kids
אלבום השבוע- דםדםדםדםד קליפ השבוע- GRACE KELLY, והוא נוראי
איך היה פורים? סתם-לא-מיוחד תמונת השבוע-

אנייי

שיר השבוע של נירוונה- אהההההה אין שיר השבוע לא של נירוונה- פאנטום אוף דה אופרה אוף נייטוויש אלבום השבוע- אושנבורן של נייטוויש|איו לי כוח להחליף לאנגלית| קליפ השבוע- פאנטום אוף דה אופרה בגרסה חיה ההופעה האחרונה של נייטוויש משהו בסט!!! איך היה פורים?אבטחה במד"א.. לא היו מקרים אבל היה סבבה שבוע טוב....!

Itay Simons

New member
אהההה פאנטום אוף דה אופרה!

ביצוע חזק :) ובכלל הופעה בת זונה. ואושנבורן ענק :) בואי לפורום

Aline In Chains

New member
זזזזזז

שיר השבוע של נירוונה- heart shaped box
. שיר השבוע לא של נירוונה-love of my life-queen. אלבום השבוע-early days-led zeppelin. קליפ השבוע-אין. איך היה פורים?אחלה אעש:] תמונת השבוע-קוקי הכי מדהים בעולם:)

Queen for a day

New member
אלללה באיחור!!1 ../images/Emo69.gif

שיר השבוע של נירוונה- קצת פה קצת שם, שמעתי את נברמיינד וזה. שיר השבוע לא של נירוונה- Ramones - The kkk took my baby away Ramones - Hay ho, lets go Ramones - Rock n' roll high school Ramones - Judt is a punk Buzzcocks - Ever fallen in love Buzzcocks - I'm a jerk Radiohead - Idioteque The cult - Fire woman Mika - Grace kelly Placebo - Song to say goodbye שמעתי הרבה
אלבום השבוע- Kid a
קליפ השבוע- Grace kelly!! איך היה פורים? נחמד, רק המפגש היה בן זונה! תמונת השבוע-

למעלה