שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo132.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- איך היה הסילבסטר- תמונת השבוע- (סליחה שכבר כמה שבועות לא עשיתי את זה...העייפות משתלטת...) שבוע טוב לכולם

Zohar yaaa

New member
../images/Emo110.gifאני

שיר השבוע של נירוונה- Come As You Are שיר השבוע לא של נירוונה- עיניים טובות - מוניקה סקס אלבום השבוע- פצעים ונשיקות או משהו... קליפ השבוע- אין
איך היה הסילבסטר- כמו כל יום רגיל
תמונת השבוע- חחחח

אני!!!

שיר השבוע של נירוונה- where did you sleep last night שיר השבוע לא של נירוונה- wishmaster!! של נייטוויש אלבום השבוע: oceanborn קליפ השבוע: epica- solitary ground ,end of all hope-nightwish איך היה הסילבסטר: מיבש, היה יכול להיות הרבה יותר טוב שבוע טוב :) Mandylion without a face Deathwish without a prayer End of hope! End of love! End of time! The rest is silence

Dark Avanger

New member
שלי [:

שיר השבוע של נירוונה- in bloom שיר השבוע לא של נירוונה- placebo- infra red אלבום השבוע- dream theater- octavrium קליפ השבוע- placebo-meds איך היה הסילבסטר- במילה אחת? כיף אחושרמוטה אעש טילים מגיל 6. רק חבל שלא הייתה נשיקה, שנה הבאה אני אחגוג עם אנשים אחרים כנראה תמונת השבוע-

666 שטן!

שיר השבוע של נירוונה- Heart Shaped Box שיר השבוע לא של נירוונה- From Autumn To Ashes - Sugar Wolf אלבום השבוע- Billy Talent - Billy Talent II קליפ השבוע- VIOLENT DELIGHT - All You Ever Do איך היה הסילבסטר- היה נחמד... תמונת השבוע- בבקשה.קיקפליפ לפאנים!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע של נירוונה- Floyd the barber שיר השבוע לא של נירוונה- a Tout Le Monde - Megadeth אלבום השבוע- Youthanasia - Megadeth קליפ השבוע- אין איך היה הסילבסטר- בסדר[?] תמונת השבוע- XD

Girl In The Box

New member
עונה

שיר השבוע של נירוונה-דאמב,קאם אז יו אר שיר השבוע לא של נירוונה- ווישמאסטר-נייטוויש אבר דרים-נייטוויש סוף העולם-אביב גפן סיק אנד דיסטרוי-מטאליקה אלבום השבוע-אין משו מסוים קליפ השבוע-לא יודעת איך היה הסילבסטר-היה נחמד =] תמונת השבוע-

maog

New member
שבוע נעים.../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נירוונה- You Know You're Right שיר השבוע לא של נירוונה-Opeth - Bleak אלבום השבוע- Mother Love Bone - Stardog Champion קליפ השבוע- Queen - I'm Going Slighty Mad איך היה הסילבסטר- חביב.
העץ נשאר. תמונת השבוע- אני אתגעגע.

חלבה

שיר השבוע-משהו של פנתרה שלא יודע ת'שם שלו [קרני?] אלבום השבוע- אין משהו מיוחד קליפ השבוע- אמריקה קרובה-איפה הילד איך היה הסילבסטר- מה? אתם מתכוונתים ליום הזה שבו תלו את סדאם חוסין? אחלה
תמונת השבוע-מאילת D:

nothingman1

New member
השמעתי לך 6 שירים שלהם בערך, אם

אתה מתכוון לשיר שאמרתי לך לפני זה- "זה שיר מאוד מפורסם שלהם" אז זה cowboys from hell

Queen for a day

New member
יהיהיהיה.

שיר השבוע של נירוונה- FFWHROS שיר השבוע לא של נירוונה- הרבההרבה סטרוקס אלבום השבוע- התרשמות ראשונה מכדה"א קליפ השבוע- / איך היה הסילבסטר-יותר טוב ממה שצפיתי, מצחיק תמונת השבוע- (סליחה שכבר כמה שבועות לא עשיתי את זה...העייפות משתלטת...)
הו כן, שמנו לב ~רודפת אחריך עם כפכף~ שבוע טוב לכולם

~עצלנית~

שיר השבוע של נירוונה-About a girl שיר השבוע לא של נירוונה- Every me and every you- placebo אלבום השבוע- של רדהוטצ'יליפפרס האחרון
קליפ השבוע- אין.. איך היה הסילבסטר- בסדר גמור
תמונת השבוע- אני עוד מעט ישים אין לי כוח שבוע טוב

../images/Emo41.gifלהיות חולה זה חרא.

להיות חולה יום לפני בגרות זה עוד יותר חרא. לשמוע שמשרד החינוך החליט שהבגרות בסוציולוגיה קלה מדי ומשנה את הכל כדי שנתאמץ עוד [הלו?! סוף י"ב?! לחץ מטורף גם ככה וכל זה..?!?!] זה ה-כ-י חרא כרגע. אניוואי, חזרה לאחד השבועות הכי אינטנסיביים בחיים שלי: שיר השבוע של נירוונה-
ברור שלא היה כזה! שיר השבוע לא של נירוונה-
"ד'ה באד טאץ' " של בלאדהאונד גאנג [הוא מעולה וכולכם מכירים אותו, אני נשבעת לכם] אלבום השבוע-
אין כזה נראה לי
קליפ השבוע-
החדש של פול אאוט בוי
קליפ גדול. איך היה הסילבסטר-
מצחיק. מסיבה בקיבוץ. אנשים בני 40+. קצת אנשים בני 20+ [כל השאר בצבא..] וגל ואני
תמונת השבוע-
אין שבוע טוב..!

למעלה