שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo117.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- כאב הראש של השבוע- תמונת השבוע-

pluplup

New member
:]

שיר השבוע של נירוונה- כמה מבליץ',לא זוכר איזה |סנילי| שיר השבוע לא של נירוונה- כל מיני P: אלבום השבוע- כנ"ל. קליפ השבוע- מת O: כאב הראש של השבוע- אנשים שלא מבינים דברים מסויימים. תמונת השבוע- אין לי כוח לעבור לתגובה נורמלית.

:)

קודם כל, מצטערת על הנטישה, אף פעם לא הייתי ממש בולט, אבל עכשיו אני ממש לא פה,אז ממש ממש סליחה אני אוהבת אותכם
שיר השבוע של נירוונה- about a girl שיר השבוע לא של נירוונה- אבות ובנים- אביתר בנאי כאב הראש של השבוע-ריב ענקי עם הבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם בערך שוב מצטערת על הנטישה, עומס ענקי בליודים ולץ בגלל שאני עוברקת לתיכון שנה הבאה וצריך לבחור, ולהתקבל ובהלבלה

gunsnroses4ever

New member
טוב

שיר השבוע של נירוונה- lounge act שיר השבוע לא של נירוונה- misty mountain hop led zeppelin אלבום השבוע- לאידעת קליפ השבוע- נע.. כאב הראש של השבוע- אח שלי כמובן תמונת השבוע-

Miss Triple H

New member
OK

שיר השבוע של נירוונה- DUMB שיר השבוע לא של נירוונה-DONT LOOK BACK IN ANGER אלבום השבוע- NOP קליפ השבוע- NOP כאב הראש של השבוע-טיול לבריכת המשושים.....................

dan the man

New member
ффф

שיר השבוע של נירוונה-טין ספיריט שיר השבוע לא של נירוונה-Gwen Stefani - The Sweet Escape אלבום השבוע-אנפלאגד..של נירוונה כמובן קליפ השבוע-נו איזה להקה חדשה כזאת..עומדים באמצע הנגב ובונים בניינים...המבין יבין כאב הראש של השבוע-איי בית ספר... תמונת השבוע-כן רגע..

rabeat

New member
|כבשה|

שיר השבוע של נירוונה- יו קנואו וכו' שיר השבוע לא של נירוונה- וולרס, מעט פליז פליז מי
הו, ג'ון. אלבום השבוע-
די עם האלבומים, אנשים, אתם לא צורבים כלום????ראר. קליפ השבוע- דה בלאק פרייד של כימיקל רומאנס- והוא מבחיייל ביותר. כאב הראש של השבוע- כל הכבשים האלה שמתעופפות פה. תמונת השבוע-

עונהנהנהנהנהההההההההה

שיר השבוע של נירוונה- ליתיום שיר השבוע לא של נירוונה- cancer-my chemical romance אלבום השבוע- סטדיום ארכדיום של רד הוט (קנו לי חדש!) קליפ השבוע- אין.. כאב הראש של השבוע- ל"ג בעומר.. תמונת השבוע-

למעלה