שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo114.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- הדבר שעשה את הסוף שבוע- תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם

nothingman1

New member
כיפאק לרופופופו

שיר השבוע של נירוונה-אין, לא שמעתי אותם השבוע שיר השבוע לא של נירוונה- המומינים-נעימת הפתיחה אלבום השבוע-המומינים-הפסקול קליפ השבוע-המומינים-שיר סיום הדבר שעשה את השבוע-צילומי והקלטות ביצוע הFאנק המחודש של "עזבת אותי" (של חבורת הסטרייטים) תמונת השבוע

../images/Emo192.gif

שיר השבוע של נירוונה-פולי שיר השבוע לא של נירוונה-טוקסיטי-סיסטם אוף אה דאון וקינג פור אה די -של פייט נו מור
אלבום השבוע-קינג פור אה דיי-פייט נו מור קליפ השבוע-אין
הדבר שעשה את הסוף שבוע-קניתי בושם חדש
ודיסק של פייט
תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה

שיר השבוע של נירוונה- אין בלום שיר השבוע לא של נירוונה- Don't stop me now אלבום השבוע- כל מיני קליפ השבוע- אין הדבר שעשה את הסוף שבוע- שיעור גיטרה ראשון, בת דודה שלי ילדה תינוקת
תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם:)

תשובות:

שיר השבוע של נירוונה- About A Girl/ Dumb שיר השבוע לא של נירוונה- Porcupine Tree- Stranger By The Minute Air- Playground Love כל שירי גלגל"צ שיצא לי לשיר עם שי בסופ"ש D-: ועוד כמה אבל לא משנה... אלבום השבוע- Blackfield 2/ Blackfield 1 קליפ השבוע- אין... הדבר שעשה את הסוף שבוע- ההופעה של בלאקפילד בג'רוזליים. אפשר גם את הדבר שהרס את הסופ"ש?- איבדתי את התעודת זהות יחד עם כרטיסי הנסיעה שלי ושל שי מירושלים לאשדוד, ומאה שקל. שבוע טוב לכולם

Celebrity Skin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע של נירוונה-
אין אחד ספציפי. שיר השבוע לא של נירוונה-
כ"כ הרבה: SP-BULLET WITH BUTTERFLY WINGS SP-TODAY KC-RUBY ועוד המון של הול אלבום השבוע-
POTI-HOLE SC-HOLE AS-COURTNEY LOVE ועוד קליפ השבוע-
רובי,של קייזר הדבר שעשה את הסוף שבוע-
ממ לא יודעת,דברים. תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם

Queen for a day

New member
../images/Emo99.gif!!!11

כל כל יפה לך, וואוו הייתי מתה לפוני ושיער קצר, פשוט לא מתאים לי. [אפילו לא אחד מהם.;;] תתחדשי, זה מדהים.

למעלה