שירי השבוע!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!

שירי השבוע!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!! ../images/Emo3.gif

אנסטסיה: קצת ירד לי ממנה לאחרונה, חרשתי על השירים שלה יותר מידי בזמנו שקצת נמאס לי מהם (הוצאתי אותם מה-PlayList). אבל!!! בחופשה באילת הופיעו ברצף ב-MTV (כן הייתי גם בחדר
) שני השירים POAD ו-PMD - ונגנבתי
(כי הרבה זמן לא שמעתי את שניהם). ממוקי: זה הוא (ככה אני חושב שקוראים לשיר
). אלוהים. שון פול: Cry Baby Cry - שיר מדהים (מילים, לחן, מקצב) של שון פול עם ג'ו סטון וסנטנה. BEP: Pump It
(אהבתי את הקליפ
)

שלי..../images/Emo26.gif

טוב של אנסטסיה: בעיקר שמעתי את PMD ,IBTY ,POAD ו HOMH... השבוע שמעתי הרבה את-HIPS DONT LIE של שאקירה.. ו..זהו נראה לי

מישהי 111

New member
שיר השבוע שלי ../images/Emo26.gif

וואי.. יש כאלה מהכינרת.. יש הטראנס הזה שאין לי מושג מה שמו אז חבל שאני אנזה לזמזם בכתיבה... וכמה שאני לא אוהבת את השיר האלה חרשו עליהם בכינרת הערסים, אז "פרח השכונות" "טורו" של סבלימינאל (כמה לא טיפוסי לי שירים כאלה, אני יודעת.. פשוט זה מזכיר טובות) ותתפלאו אבל I DO של הבלונדה.. שמעתי אותו לאחרונה קצת.. אפילו צרבתי איתו דיסק. וגם "למעני" של בית הבובות.

מישהי 111

New member
וווואיי וואי וואי איזו רוסיה יצאתי.

תסלחו על כל העיוותים בהודעה הקודמת.. חלק עייפות חלק מכתיבה מהירה.. מה שכן תסלחו לי. יגאל יעיד שאני לא מדברת ככה לפחות. חחחח.. קורה יותר מדיי לאחרונה...

FreakOfNature

New member
שלי:

1. One של U2 ומרי ג'יי בלייג' 2. שביל הבריחה, שיר אהובת הספן וימי התום של ריטה. 3. שיר לשירה של מירי מסיקה. אגב, השמיעו היום בגלגל"צ בערך ב-14:00 את LOA. אני כל היום עם גלגל"צ בחדר, מקשיב למוזיקה תוך כדי למידה, ודווקא ב-10 הדקות שיצאתי כדי להדפיס כמה דברים, היה את זה. אח"כ אח שלי אמר לי שכשהוא חזר מהאוניברסיטה זה היה ברדיו...

adii1201

New member
לגבי 1 שלך... זה שיר מדהים!!../images/Emo99.gif

אבל לי אין שיר השבוע... שמתם לב שכל פעם שאני צריכה לחרוש להיסטוריה אין לי זמן לשמוע מוזיקה
עולם אכזר!

אז ככה:

קודם כל underneath your clothes של שאקירה.. ONE של מובי ומרי ג'יי בלייג' אביב גפן - בשבילך וכמובן את הרמיקס של ODIYL שאיפשר להפסיק ת'חרישה עליו

notthatkind

New member
שלי../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

wreck of the day ו catalyst של anna nalick [היא לא בעלת יכולות ווקליות יוצאות דופן או משו כזה מיוחד אבל אלה שירים עצובים ומיואשים כאלה כמו שאני אוהבת
] איתי-קרן פלס HOMH-תמיד בפלייליסט don't stop ו overdue goodbye גם זוכים לחרישה קטנה בימים האחרונים

notthatkind

New member
אני אוהבת שירים דיכאוניים אבל לא

שירי דיכאון..כאילו הז'אנר המזרחי הזה..את זה אני ממש לא סובלת.. אני אוהבת שירים עצובים שיש להם מילים עצובות...הכי יפה:[

למעלה