שירי הלל ותודה

i t z i k 1 0

New member
שירי הלל ותודה

שוב כמובן באופן צפוי לחלוטין שטפון של דברי קלוסין שבח ותודה למרקיד הנפלא שמעון עשור בעקבות הרקדת ערב ראש השנה השני. הייתי שם , ההרקדה הייתה מצוינת ותאמה את ציפיותי אך בסופו של עניין מדובר כאן בעניין עיסקי לחלוטין של תמורה כספית תמורת טובין ותו לא ועם כל ההבנה לפירגון היא ברובה מיותרת לחלוטין.הגדיל לעשות אחד הרוקדים שקיבל את רשות הדיבור (ואת המיקרופון ) ונשא מאקמה מפרי עטו (??) על המרקיד שמעון המרקיד המדהים , פשוט מביך . לצערי אני עד להתרחבות התופעה גם בחוגים אחרים , פשוט מיותר לחלוטין.

לא רואה בזה כל פסול...

בל נשכח שהרקדה היא גם אירוע חברתי ... בהרקדה של שמעון עשור האינטראקציה בין המדריך לרוקדים גבוהה במיוחד, ואין זה מביך כלל שהרוקדים מודים לו....

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif מה רע בלפרגן למרקיד...

ולהרקדה שלו
...
לא הייתי הרבה בהרקדה בגנחום.. אבל מהפעמים שכן הייתי... התרשמתי מאוד לטובה מההשקעה של שמעון ברוקדים ובהרקדה... ועל כך בהחלט מגיע לו ח"ח...

הכל דבש5

New member
ראשית, יופי שההרקדה היתה...

מצוינת ותאמה את צפיותיך.... (זה הכי חשוב !) שנית, למה אתה חושב שכשמדובר בעניינים עיסקיים של תמורה כספית תמורת טובין הפירגון מיותר??? לדעתי גם כאן יש מקום לפרגון. ודבר נוסף איציק - לא הייתי באותה הרקדה, אבל אם שמעון עשור מרקיד כמו שהוא כותב כאן... אז הוא בהחלט ראוי לפירגון שקיבל.

איציק - לגבי הברכה

גם אני הייתי נבוך, אתה חושב שלא הסמקתי כאשר הבחור ברך ושיבח אותי לפני כל הקהל (למרות שאני לא מכחיש שגם אהבתי את הברכה. אני גם שמח מאוד שההרקדה תאמה את ציפיותיך, וזה אומר שקיבלת תמורה מלאה עבור כספך. זה לא דבר שהוא פשוט כלל ועיקר, בחלק מתחומי החיים האנשים סבורים שהם לא מקבלים תמורה מלאה לכספם. וחוץ מזה אתה יודע טוב מאוד שבערב ראש השנה כולנו מפליגים בדברי ברכה ושבח, כל וועד עובדים בוחר עובדים מצטיינים והוא משבח אותם קבל עם ועדה, כאילו על כתפיהם מונח כל עתידה של החברה. כל אדם מברך את חברו בברכה קצרה או ארוכה וגם מוסיף ומתבל את דבריו בדברי שבח לאיש שיחו. אני חושב שהסיבה נעוצה בעובדה שכולנו רוצים שהשנה הבאה תהיה שנה של ברכות, הצלחות, דברי שבח, הלל וכו' ולא דברי קילוסין, ריב ומדון. בניגוד אליך, אני מאוד מקווה שתופעת הברכות למדריכים, לרוקדים, ליוצרים, ולכל אדם באשר הוא רק תגדל ותתרחב. במקביל אני מקווה ומתפלל שתופעת דברי הריב, הלחץ, הנאצה, הבוטות, השחצנות, היהירות וכו', ילכו ויתמעטו. שנה טובה ומבורכת לך ולמשפחתך, חג שמח, גמר חתימה טובה. מי יתן ותמשיך להיות עצמאי בדיעותיך, כפי שאתה עושה כעת ותמשיך להיות 10 כפי שאתה מציין את שימך.

למעלה