שירי היא ביצ'ית

matan543

New member
שירי היא ביצ'ית

היא לכלכה על נינט מאחרוי הקלעים של כוכב נולד והיא כול הזמן משקרת היא צבועה קיצררר ואל תגידו לי שלא

../images/Emo46.gif../images/Emo190.gifתמיד יש את אלה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שילכלכו... סוג של מירמור?! למה יש איזה פרס ששירי לקחה שרצית למישהו אחר?! חחחחחחחחח ואם היא כל כך צבועה אז איך זה שהיא מצליחה להעביר למעריצים שלה כל כך הרבה אהבה ותפסיקו לחפש אותה.. הכל מקנאות...היא לא מלכלת על נינט והיא בסדר גמור אוקיי! יש אנשים חסרי חיים והכי קטע שבכלל לא התעצבנתי בדרך ככל אני עושה מגילה של שעות וזה בגלל שאני עצבנית ואבל עכשיו אני אפילו צוחקת!

תודה../images/Emo24.gifתבוא כל יום../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

עכשיו ת'חפף מפה

dovratl120

New member
עוד פעם עם השטויות האלה

ואם כן אז מה?! זכותה ללכלך על מי שבא לה... והיא לא ליכלכה על נינט בכלל...

matan543

New member
אם זכותה ללכלך על מי שבא לה...

אז גם זכותי ללכלך על מי שבא לי-שירי מיימון. די איזה רגישים תלמדו שיש גם דברים רעים על שירי.

!!!../images/Emo46.gif

א. שירי פי-1000000000000000 יותר שווה וטובה מנינט!!!
ב. אני לא ראיתי את העונה הראשונה של כוכב נולד, אבל גם אם היא לכלכה על נינט, זההיה לפני איזה 3 וחצי שנים!!!!!!!!! תמצא לך חיים!!

Deanb

New member
ועוד משהו ../images/Emo41.gif

מה אנשים מנסים להשיג כשהם נכנסים לכאן ומספרים לנו ששירי כביכול ביצ'ית? הם חושבים שפתאום כל אוהבי ותומכי שירי יפסיקו לתמוך בה ולאהוב אותה בגלל זה? חחחח

matan543

New member
אתם לא יודעים מה אתם אומרים

מצדי שהיא תכנס ותראה את זה היא יודעת שכל מילה נכונה שירי היא כלבה ביצ'ית גם אני אוהבתי אותה פעם מאוד אבל עכשיו הכול הלך מאז שראיתי בתוכניות טלויזיה שהיא ממש ממש לא הילדה התמימה

ashton20041

New member
כחה עשו בפורום מאיה בוסקילה.

גרמו למעריצים לחשוב שהיא ביצי'ת והמעריצים קנו בהתחלה,עד שבסוף גילו שזה ממש לא! עשו איתה מפגשים,פגשו אותה מאחורי הקלעים של"שיר נולד" וגילו מלאך.(גם אני התוודאתי שמאיה חמודהלהפליא.!) אז אל תקשיבו למפגרים חסרי חיים!

ShAhAr CbSm

New member
ידוע שיש כאלה שליכלכו על נינט שם...

אבל אני יכולה להבטיח לך שזו לא שירי..!! הן היו חברות טובות עוד מתחילת התוכנית ועד היום אז... תנוח\י אפח'ד לא ינסה לשכנע אותך אם כן או לא.. אבל אנחנו יודעים מי זו באמת שירי...!! אז יאללה תחפף...

למעלה