../images/Emo46.gif../images/Emo190.gifתמיד יש את אלה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif
שילכלכו... סוג של מירמור?! למה יש איזה פרס ששירי לקחה שרצית למישהו אחר?! חחחחחחחחח ואם היא כל כך צבועה אז איך זה שהיא מצליחה להעביר למעריצים שלה כל כך הרבה אהבה ותפסיקו לחפש אותה.. הכל מקנאות...היא לא מלכלת על נינט והיא בסדר גמור אוקיי! יש אנשים חסרי חיים והכי קטע שבכלל לא התעצבנתי בדרך ככל אני עושה מגילה של שעות וזה בגלל שאני עצבנית ואבל עכשיו אני אפילו צוחקת!
מצדי שהיא תכנס ותראה את זה היא יודעת שכל מילה נכונה שירי היא כלבה ביצ'ית גם אני אוהבתי אותה פעם מאוד אבל עכשיו הכול הלך מאז שראיתי בתוכניות טלויזיה שהיא ממש ממש לא הילדה התמימה
גרמו למעריצים לחשוב שהיא ביצי'ת והמעריצים קנו בהתחלה,עד שבסוף גילו שזה ממש לא! עשו איתה מפגשים,פגשו אותה מאחורי הקלעים של"שיר נולד" וגילו מלאך.(גם אני התוודאתי שמאיה חמודהלהפליא.!) אז אל תקשיבו למפגרים חסרי חיים!
אבל אני יכולה להבטיח לך שזו לא שירי..!! הן היו חברות טובות עוד מתחילת התוכנית ועד היום אז... תנוח\י אפח'ד לא ינסה לשכנע אותך אם כן או לא.. אבל אנחנו יודעים מי זו באמת שירי...!! אז יאללה תחפף...