שירי הארי פוטר

שירי הארי פוטר../images/Emo79.gif

מצאתי באתר הזה שירים של אוכלי מוות לפי הלחן של שירים מוכרים (אהבתי את "אבדה קדברה" על פי הלחן של "הקונה מטטה") אם אתם מרגישים יצירתיים אתם מוזמנים לכתוב כאן עוד שירים של הארי פוטר על פי לחן אחר.

mjlk

New member
עוד ../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

התקווה כל עוד ברצח אנו נעסוק, ככה יהיה טוב וגם כיף לרוב. כי אדוננו הלורד הנעלה אדון האופל רם המעלה. עוד לא אבד אדוננו "וולדמורט, הנה אנו" כי אנחנו כאן לעזרתך לשירותך, לעבדיך. כל אחד רוצה להיות חתול/חתולים בצמרת כל אחד רוצה להיות אני כי רק יצור כמו אני, משרת את אדוני ובלב שלם אני הולך איתו, והוא היחיד שאמות למענו. אני לא מוותר, לא פחות או יותר כי זה כבר ברור "אוווו רינקי טינקי טינקי" שאני אשרת, רק אותו בכל עת כי הוא אדוני. ניסים תישמע פוטר תשמע, תהיה מלחמה אני לא אוותר בקלות. היית תינוק, עכשיו אתה שמוק, אז אל תעשה פה טעות. כדאי שתוותר, ותתגבר, כי להוריך אתה שוב חוזר. ותעזוב, אותי לנפשי תן לי להיות בן-אלמוות טרי! תירגע, אתה סתם חש מעצמך, וכשהיית תינוק בן שנה או שנתיים ניסתי להרוג אותך אבל אימך הסתומה הזאת, עם קסם עתיק עד מאוד הגנה עליך ובלי בושה, כיסחת לי ת'צורה הטוב שנחוץ לדב/מוגלי חפש ת-מיד, רק את הסט שמקבל אוכל מוות ואז תלמד ת'רע שבחיים. כי יש ל-נו ברדס שחור, שרביט ומסכה עם חור וכמובן אנחנו מפחידים. *מוזיקה* אם אתה רואה סמל, שחרוך על היד להבא תלמד לקח לזהות זאת מיד *מוזיקה* חפש ת-מיד רק את הסט שמקבל אוכל מוות ואז תראה ת'רע שבחיים כי כשאנו נרשמים על ידנו מטביעים אות אפל מכוער ומסוכן. כי כשה-אדון רוצה הוא לכולנו קורא כשהוא מכאיב לנו דווקא שם. סמי הכבאי/הופ (השעון צילצל גלינג גלאנג, סמי הכבאי מוכן...) האות האפל כואב זה שורף וגם צורב אוכל מוות מתעורר משינה ויודע שחייב לבצע משימה כי אם לא אז הוא בטח כבר מת אנו נושאים לפידים אנו לובשים ברדסים! בלילות אפלים יוצאים לכבישים ואז אנחנו, יודעים מה עושים רוצחים מוגלגיות ומוגלגים, כמו 'שצריך! נס לא קרה לנו, תה גם כן לא שתינו אנחנו רוצים רק דם! להרוג ולרצוח במצוותו כי הוא אדוננו

הנה אחד

*תוצר שיעמום אחרי ששרתי לכל העולם את השיר של בלו בגירסא האפלה ע"פ מישהי מהפורום (סורי, לא הסתכלתי על השם)... אז עכשיו שיר שאני כתבתי על אחד מהשירים של מולאן) כבר נגמרו כל תרגילי הסדר (או משהו כזה)/מולאן בהוגוורטס ההגנות כפליים אך אנחנו ניכנס לשם בשניים ואם זה טוב שסנייפ כבר פה ודראקו יערוב "בשביל דמבלדור!" הא? מה שאמרתי - לדמבי יערוב! אם יפרקהו מנשקו? אז נשתק אותו! ובשתי מילות קסמים נרצח את האויבים! דמבלדור הוא כבר עבר והגוורטס לא מוגנת אז ניטפל לבוצדמים כהעלה במשכורת! עם מסכה שרביט גלימה נגער על מקגונגל נפיל חומות נגרום זוועות ונהיה מאושרים! וולדמורט בשלטון יש צבא של תלמידים! אה... אנשי זאב שיעמדו בפתח בזמן שגרייבק ישסף גרון או שניים?! נאאאא את הבוצדמים נשליך אם קח לחדר הסודות נעיר את הבסיליסק משינה של דורות! אבל הוא מת אז נסתפק בקרושיו ואמפריו! קצת צולע, אני יודעת, אבל לדעתי זה ממש משעשע, כמובן, תוצר שיעמום.

למעלה