גמני!! זה עשה לי את זה חחח
R rudi87 New member 15/8/05 #18 היי אילנה טוב לדעת שיש עוד שמכירים גם אני הייתי בטוח שאני היחיד שמכיר אותם האמת שהורדתי אותו לא מזמן כשחיפשתי לשים משהו באוטו לפני הגלישה.. יש לך עוד המלצות?
היי אילנה טוב לדעת שיש עוד שמכירים גם אני הייתי בטוח שאני היחיד שמכיר אותם האמת שהורדתי אותו לא מזמן כשחיפשתי לשים משהו באוטו לפני הגלישה.. יש לך עוד המלצות?
1 10לימונדה New member 16/8/05 #28 עוד שירים... Beach boys-surfin' safari Beach boys-Surfer girl לא קשור לגלישה סתם שיר יפה-the killers-sombody told me ועוד שיר שלא באמת קשור לגלישה אבל לפני הפעם הראשונה שגלשתי שמעתי אותו: Simon&Garfunkel עדיף בגרסה האקוסטית!
עוד שירים... Beach boys-surfin' safari Beach boys-Surfer girl לא קשור לגלישה סתם שיר יפה-the killers-sombody told me ועוד שיר שלא באמת קשור לגלישה אבל לפני הפעם הראשונה שגלשתי שמעתי אותו: Simon&Garfunkel עדיף בגרסה האקוסטית!
1 10לימונדה New member 16/8/05 #29 אופס רשמתי רק את הלהקה../images/Emo3.gif השיר האחרון: Simon&Garfunkel-sound of silence עדיפ בגרסה האקוסטית!
אופס רשמתי רק את הלהקה../images/Emo3.gif השיר האחרון: Simon&Garfunkel-sound of silence עדיפ בגרסה האקוסטית!