שירי גלישה..

mcGooo

New member
שירי גלישה..

אם תמליצו על שירי גלישה זה יהיה נחמד :)

ILANA360

New member
רעיון טוב ..

מאיפה הוא?? חחחח יאלה אנשים באמת מלא אין גלים אז כגתבו פה את השירים והלהקות שלכם ככה לפחות יהיה מה לעשות ותישמעו דברים חדשים ותאהבו... אז אני אתחיל... semisonic - secret smile american hi-fi - another perfect day cross fade - cold pod -alive life house - hanging by a moment - חזק ביותרררר goo goo dolls - iris הכי יפה בעולם , וכול השירים שלהם , seether - driven under fine again וכמובן מוש בן ארי הסטלןןן והשיר דני של משינה..חזק ובוב מארלי וכול משפחת מארלי

sfl

New member
אוקיי

אילנה אני אוהבת תשיר של אמריקן היי פיי..חשבתי אני היחידה ששומעת אותם. בכל מקרה. kottonmouth kings-כל השירים שלהם אבל אם אין לכם כוח להוריד את כולם אז לפחות את- peace not greed הפוסי של לוסי- we are the p.o.y Hawaii Samurai - Surf Or Die Parvarim refugeez-kikar party saosin- seven years From First To Last - Populace In Two No Use For A Name - Saddest Song ואם אתם כבר מורידים שירים, תורידו של nofx וanti flag ןthe used ואינפקציה. ואם אתם רוצים עוד רק תבקשו

ILANA360

New member
אין עליהם..

שמעתי תשיר שלהם בסוף הפרק בחוף הפצוני והורדתי חח ושכחתי לציין את סבליין הסטלניםםםםם submline - wrong way drunk again

rudi87

New member
אלה שלי.. ../images/Emo98.gif

fenix tx - surf song agent orange - surf beat bowling for soup - surf colorado וכמובן.. beach boys - surfin' usa

ILANA360

New member
רודיייייי

יו נגנבתי שראיתי שרשמה bowling for soup - surf colorado איזה שיר חזקקקקק המילים גם חשבתי אני היחידה שמכירה אותם1!! חחח

morila

New member
עוד מוזיקה חזקה לפנים...

כרגיל משעמם לי יותר מכולם... nofx גדולים....אחת הלהקות...מצחיקים...מתה עליהם עוד מגיל 13... רד הוט צ'ילי פפרס,ג'ק ג'ונסון,pennywise,korn,system of a down,ביסטי בויז,דד קנדיז,אמינם וכל הפרוייקטים שלו,ניין אינץ' ניילס,דר' דרה-מלך,סנופ-נסיך,faith no more,lagwagen,useless id,כמעט כל הלהקות מהטורים של ואנס,אנימל אנט פארם,הפרוייקט החדש של כריס קורנל(זה מסאונדגרדן),יש טראנס חבל על הזמן-sun project,x-dream,simon posford,אסטריקס,קוזמה,mfg,בנזי וריקטם... אוף, יש עוד מלא טובים... ואני גם נורא אוהבת סאונדטרקים של סרטים....יש לי מיליון בערך...

W u t a n g

New member
גם אני............

שומע כמעט הכל.. רוק, מטאל, ניו מטאל, טראנס, פאנק, היפ הופ... שיר גלישה מאיזה סרט... לא זוכר: Blestenation - Cruel Summer (Blestenation Mix)

W u t a n g

New member
איך שכחתי... אתם חייבים להוריד!

את השיר הזה: Ozomatli - super bowl sundae שמעתי אותו פעם ראשונה באיזה קליפ של קלי סלייטר.. שיר מטורף! היפ הופ וג'אז עם סקרצ'ים משהו יפההה..

cyb3rmaniak

New member
אחד מהישנים... וכמה שמתנגנים אצלי..

Ratt - Nobody rides for free. אפילו הופיע ב- Point Break בסוף הסרט, בכתוביות. חוץ מזה בערך כל הלהקות שרשמו כאן... Seether, Crossfade, Slipknot, Offspring, Metallica, Sum41, Prodigy, System of a down, Rage agains the machine, Puddle of Mudd, Linkin Park, Daft Punk, Lenny Kravitz, Guano Apes, Garbage, AC/DC, Limp Bizkit, Poe. עוד מלא, פשוט לא ממש מתאימים לכל הקטע של הגלישה... דרך אגב - איך שכחתם את Papa Roach??? מוזיקת הגלישה המגניבה ביותר שיש!

cyb3rmaniak

New member
ודרך אגב - זה באמת Poe

זה לא טעות. אם אתם מקשיבים ל- Evanescence, ממש תאהבו את זה. ו- P.O.D שולטים...

cyb3rmaniak

New member
התכוונתי שאני שומע עוד מלא...

פשוט הדברים האחרים לא מתאימים לגלישה... לדוגמא Dire Straits או Punk Floyd =)

למעלה