../images/Emo207.gifשירי נבחרה ע"י קרן היסוד לחגיגות ה-90
היא תצא לסדרה של הופעות בינלאומיות שיחלו במרץ באמריקה הלטינית, יימשכו שלושה שבועות ויכללו מנהיגים, תורמים וחברים בקרן היסוד.מתוכנן לה סיבוב הופעות נוסף בהמשך השנה במרכז אמריקה. בנוסף שירי מתוכננת להופיע בכנס העולמי של קרן היסוד שייערך בישראל. קרן היסוד, למי שלא מכיר, הוא ארגון המגבית המרכזי של ישראל. סגן מנהל קרן היסוד שאול רביד הסביר את הבחירה: "שירי היא זמרת מאוד מרגשת ופרפורמרית עם יכולות ווקליות מדהימות, היא גם מייצגת את ישראל ואת ערכיה. שירי היא מודל לחיקוי לדור הצעיר של ישראל ואנו בטוחים שהיא תייצג את קרן היסוד בכבוד רב. שירי אמרה למאיה כהן מישראל היום: "זה היה נורא מרגש ומשמח כשהודיעו לי שבחרו בי, זה אומר לנסוע לשלושה שבועות להופיע בדרום אמריקה אף פעם לא הייתי שם וזה כבר מדהים. המטרה שלהם היא לגייס כספים בעולם לישראל והמשמעות מבחינתי זה להופיע ולדבר על ישראל. הם נורא אוהבים אמנים ישראלים שמזכירים להם בעברית שלהם בשירים ובסיפורים את הבית. אני בטוחה שיהיה כיף ושמח." ובנוגע לקריירה שלה אמרה: "האלבום עדיין בעבודה אינטנסיבית ואני מקווה שהסנונית הראשונה שלו תצא במחצית הקרובה של השנה. הפרמיירה של המופע של שמעון ושלי תהיה ב3-במארס ב'רדינג '3 ונופיע עם שירים שלי שירים שלו ושירים חדשים שנכתבו במיוחד למופע". אגב זו לא הפעם הראשונה ששירי יוצאת להופעות עבור קרן היסוד. אתם מוזמנים לצפות בסרטון שקרן היסוד עלו לכבוד ההכרזה עם כמה מהרגעים הגדולים של שירי.