שירי בני עקיבא

שירי בני עקיבא

שלום, אני מחפש נואשות זה כמה שנים שירים בביצוע צוות הווי של בני עקיבא (ארץ צבי, להביא בניך מרחוק וכו'). מישהו יכול לעזור לי? נ.ב. אני חדש כאן ודי חדש בפורומים בכלל. אם מישהו יוכל ליידע אותי מה מותר/אסור כאן, אשמח מאד.

איילת כ

New member
ברוך הבא

האמת שאסור בפורום הרבה דברים, מרוב שיש כל כך הרבה אני כבר לא זוכרת אותם... אז לכן אני אמנה רק שנים- שלושה אסור לכתוב משעה 12 בלילה עד ל 8 בבוקר, אם תכתוב זה ימחק אסור לציין שמות בפורום חייבים להתחנף למנהלים. חובה לציין לפחות פעם ביום כמה אתה שרוט או מכור נכון חוקים מוזרים????? אבל גם מנהלי הפורום מוזרים... סתם לא החוקים הם: 1. בבקשה לשרשר. (כתיבת הודעה כתגובה להודעה אחרת קיימת). 2. אנא התבטאו בצורה הולמת. השתדלו לזכור שלחופש הביטוי יש גבול. הודעות שתוכנן יהיה פוגע ולא ענייני תמחקנה מיידית. 3. בבקשה לשמור על כבוד הפרט! 4. הודעות הצפה ימחקו והכותב יחסם. 5.בבקשה אל תפתחו שיחות בפורום – לשם כך נועד הצ`אט – כלי חביב וקל לשימוש. 6. אין לפרסם. 7. הפורום אינו מדור חיפוש קרובים או לוח מודעות. לשם כך קיימים הלוחות השונים בהם תוכלו להשתמש למטרות אלו בדיוק. (הודעות כאלו ימחקו) 8. תלונות, הערות, הארות, הצעות וכן הלאה – אנא שלחו אלינו דרך ``מייל למנהל`` או דרך המסרים בלבד. 9. אנא היזהרו במסירת פרטים אישיים (כגון כתובת, טלפון וכדומה). 10. הודעות שייכתבו במהלך שבת או חג יימחקו. נכון שזה נראה הרבה אבל אחרי כמה ימים מתרגלים. ובקשר לשירי בנ"ע מצטערת שלא יכלתי לעזור לך...

../images/Emo7.gif

לא מתייחסים אלי!!! וואאההההה!!! [כן, אני בן 22. לפחות אמא שלי אמרה לי] טוב, אז: ברוך בואי! מה שלומי? איך עבר עלי הצום??

אה,אל תאמין לה

אם אני הייתי מאמינה לאמא שלי אז מה אתה יודע, היא אומרת עליי שאני בת 100 לפחות.. בכלאופן, תתחדש על הכתיבה בפורום, מה שלומך באמת?

tamarhp

New member
../images/Emo24.gif

ברוך הבא!! (כן, קפצתי לרגע.. חבר'ה, איפה אתם??) ואת האזהרה הרגילה נשאיר לללי...

אוריר

New member
צר לי

ממש קשה למצוא את השירים הישנים שאתה מדבר עליהם. לדעתי הם יצאו על קלטות (ולא על תקליטורים) לפני די הרבה זמן והסיכוי למצוא אותם ברשת קלוש. ניתן למצוא את השירים מהדיסק האחרון של צוות הווי ירושלים ושל צוות הווי דן. כמו כן, יש גרסה חדשה של צוות הווי דן ל"ארץ צבי" אך היא מושרת רק בהופעות ואין להשיג אותה על דיסקים...

tamarhp

New member
אממ..

יכול להיות שלבן דוד שלי (ניר, מי שזוכר! לא זה מעפולה.. השני!) יש שירים שלהם, אבל בדיסק או בקלטת. זה יעזור בקלטת? או שאתה רוצה רק שירים למחשב?

לא כל כך משנה,

אם כי אני מעדיף בדיסק. מקלטת אני אצטרך להתחיל להקליט למחשב, וזה סתם מעצבן. תודה! נ.ב. תוכלי לשאול את ניר-לא-מעפולה? שוב תודה!!!

למעלה