שירי אהבה?

dvirtz

New member
ולמי שעדיין לבד

misfire - בקשה מקופידון שלא יחטיא את חץ האהבה הפעם..

Queen II

New member
עברתי אלבום אלבום

וליקטתי את כל שירי האהבה המוצאים לי לנכון [איזה קטע, אתמול עם כמה חבר'ה לקחנו גיטרה וניגנו מלא שירים של קווין :) ] 1. My Fairy King - Queen 1 2. White Queen - קווין 2 3. Funny how love is... איך לא חשבתם על זה?! - קווין 2 4. Killer Queen [זה שיר סקסי כזה], - שיר הארט אטאק 5. שיר הארט אטאק - She Makes Me 6. Now I'm Here [זה שיר כזה לסרטים שיש סצנת שהגבר חוזר ושר לאישה שלו חעחע] - שיר הארט אטאק 7. You're My Best Friend/Sweet Lady/You're My Best Friend - א נייט אט דה אופרה [ולוב אוף מיי לייף שאין לי כוח להכניס] 8. Somebody To Love/You And I /You Take My Breath Away - א דיי אט דה רייסס 9. It's Late[קראו ת'ליריקה] / Get Down, Make Love [זה שיר שמתאים ל... כן...] - ניוס אוף דה וורלד 10. In Only Seven Days / Jealousy /Don't Stop Me Now - ג'אז 11. Need Your Loving Tonight[אחד השירים היותר סקסים בארץ!] / Sail Away Sweet Sister /Crazy Little Thing Called Love / Save Me - דה גיים 12. Calling All Girls / Las Palabras de Amor - הוט ספייס 13. I Want to Break Free - דה וורקס[סורי, באלבום הזה אין ממש שירי אהבה] 14 . Friends Will Be Friends / Who Wants to Live Forever / One Year of Love - א קינד אוף מג'יק 15. My Baby Does Me / Breakthru - דה מיראקל 16. These Are the Days of Our Lives / I Can't Live with You [ליריקה אנשים, ליריקה] - איניואנדו 17. It's a Beautiful Day / A Winter's Tale / Mother Love / I Was Born to Love You - מיי אין האבן טוב, שמעו לקח לי קצת זמן, ליקטתי את השירים שיתאימו לי [למרות שאני בקטע של שירים סוערים וקופצים] ולנטיינס שמח :)

Flaming Pie

New member
יאו, איך שכחתי ג'לוסי! ../images/Emo205.gif

סחטיין רותם על ההשקעה. 3>

dar dahan

Member
הייתי מכניס את Friends Will Be Friends

זה אומנם שיר על חברות אמת, אבל גם על אהבה אם מישהו אחר ישמע את זה... אבל זאת רק דעתי

mia01

New member
מקווה שלא פיספסתי משהו שמישהו אמר אבל

איך אפשר לשכוח את you take my breath away????????

Queen II

New member
שמתי גם אותו

שיר מדהים :) ישלי הקלטה שלי שרה אותו ביוטיוב למי שמעוניין :)

למעלה