עברתי אלבום אלבום
וליקטתי את כל שירי האהבה המוצאים לי לנכון [איזה קטע, אתמול עם כמה חבר'ה לקחנו גיטרה וניגנו מלא שירים של קווין

] 1. My Fairy King - Queen 1 2. White Queen - קווין 2 3. Funny how love is... איך לא חשבתם על זה?! - קווין 2 4. Killer Queen [זה שיר סקסי כזה], - שיר הארט אטאק 5. שיר הארט אטאק - She Makes Me 6. Now I'm Here [זה שיר כזה לסרטים שיש סצנת שהגבר חוזר ושר לאישה שלו חעחע] - שיר הארט אטאק 7. You're My Best Friend/Sweet Lady/You're My Best Friend - א נייט אט דה אופרה [ולוב אוף מיי לייף שאין לי כוח להכניס] 8. Somebody To Love/You And I /You Take My Breath Away - א דיי אט דה רייסס 9. It's Late[קראו ת'ליריקה] / Get Down, Make Love [זה שיר שמתאים ל... כן...] - ניוס אוף דה וורלד 10. In Only Seven Days / Jealousy /Don't Stop Me Now - ג'אז 11. Need Your Loving Tonight[אחד השירים היותר סקסים בארץ!] / Sail Away Sweet Sister /Crazy Little Thing Called Love / Save Me - דה גיים 12. Calling All Girls / Las Palabras de Amor - הוט ספייס 13. I Want to Break Free - דה וורקס[סורי, באלבום הזה אין ממש שירי אהבה] 14 . Friends Will Be Friends / Who Wants to Live Forever / One Year of Love - א קינד אוף מג'יק 15. My Baby Does Me / Breakthru - דה מיראקל 16. These Are the Days of Our Lives / I Can't Live with You [ליריקה אנשים, ליריקה] - איניואנדו 17. It's a Beautiful Day / A Winter's Tale / Mother Love / I Was Born to Love You - מיי אין האבן טוב, שמעו לקח לי קצת זמן, ליקטתי את השירים שיתאימו לי [למרות שאני בקטע של שירים סוערים וקופצים] ולנטיינס שמח