יש להם הרבה שירי אהבה כמובן (Good old fashion, One year of love) אבל אני אישית טיפוס יותר של שירי מלנכוליה אז הייתי כולל את White Queen - שיר על אהבה נכזבת אבל פשוט אחד הטובים ביותר. Somebody to love - שיר האהבה, או הצורך בה, הכי חזק שיש Save Me - מה קורה אחרי האהבה. בגלל השורה "I an't face this life alone" Too Much Love Will Kill You - שיר שמזכיר שתמיד צריך גבול ויותר מדי ממשהו זה רע. (הייתי שם את גרסת סולו בריאן ולא Queen) וכדי לסיים את האוסף בנימה קצת יותר אופטימית ולא עם כדור בראש: Your My Best Friend - שהייתי משנה לו את הכותרת ל וTrue Love. ג'ון - רומנטיקן חסר תקנה שרק הוא יכול לכתוב שורות של "You Make me live" שבשבילי לפחות מסכמת הכל.
עם מה היית מסיים אילו היית מכין גרסת ../images/Emo122.gif?
אני לא יודעת למה, אבל יש לי תחושה שרוב השירים של קווין שעוסקים באהבה הם בעיקר על אהבה נכזבת/כואבת ולא על "איזה יופי להיות מאוהב". מצד שני, בהתחשב בזה שרק ג'ון הצליח להישאר "שפוי באהבה", אולי זה לא מפתיע.
לדעתי רוב השירים שנכתבו על אהבה הם יותר על הנכזבת או הבלתי מושגת , בעיקר ברוק. אמנם יש את ז'אנר בריטני סיפרס והBoy Bands שאצלם המצב אולי קצת שונה אבל רוב השירים שנכתבו על אהבה שאני מכיר נוטים יותר לצדדים הדכאוניים יותר. אני טוען כבר שנים ששירים טובים כותבים כשעצובים.
האם אצל הביטלס שירי האהבה הם בעיקר מלנכוליים? סקורפיונס? ז'אנר הבלדות הוא אכן מלנכולי/דכאוני מטבעו, אבל אני חושבת יותר על שירי אהבה במובן הקלאסי. נראה לי שקווין לא כ"כ כתבו כאלו.
יש מי שכותבים יותר שירי אהבה מלנכוליים מהם? אמנם קיטשים כיאה לז'אנר שלהם אבל: Still loving you – ניסיון נואש להחזיר אהבה שאבדה. Rock you like Hurricane – שיר על "אהבה" של לילה אחד, תאוות בשרים ולא יותר. על השטחיות שלה. Don’t believe her – שיר על אישה ששברה את ליבו והוא מזהיר לא להתפתות (או להאמין) לה. Lust or Love – שיר על זה שאין אהבה מושלמת ושאי אפשר להבדיל בין תאווה לאהבה To be with you in heaven – שיר שהוא חצי תחינה לאהבה נכזבת שהוא אוהב אותה אבל לא ברור אם זה הדדי. Lonely Nights – על הבדידות אחרי הפרידה Someone to touch – שוב רצון למישהי שתהיה איתו, לא ברור אם ללילה או ליותר אבל גם די ברור שזה לא הדדי Woman – שיר על מה שהיה ותחינה שתשוב. שנמשיך?? שירי אהבה "טובים" זה סוכריני מדי בשבילי.
בסרט : ויקי ברצלונה, נאמר שם משהו כזה בערך "רק אהבה לא ממומשת, נשארת אהבה רומנטית". אם ניקח את לשירים של קווין על אהבה, כנראה שבריאן לא מימש אהבה מסוימת, ולכן הוא יכול לכתוב על הגעגוע הנפלא הזה, לאהוב מישהו באופן זך וטהור.
סוג של "הכניסיני תחת כנפך" אבל שיר על אהבה אחרת, הרבה יותר בוגרת שמתערבבת בצורך אישי פרטי שרק היא (האהבה/אישה) יכולה לתת לו את המנוחה לה הוא כמהה לפני מותו. זהו עכשיו אפשר לקבל את האקדח שלי בחזרה?
האלבום שהייתי מכינה בטח היה ניראה ככה: 1.You Take My Breath Away 2.Bijou 3.You And I 4.Somebody To Love 5.My Melacholny Blues(אני יודעת שרשמתי לא נכון חח) 6.Too Much Love Will Kill You 7.One Year Of Love 8.Good Old Fashioned Lover Boy 9.Get Down Make Love 10.You're My Best Friend 11.Body Language
איזו חבורה של ציניקנים יש כאן בפורום... פשוט לא להאמין. אם מישהו היה מביא לי אוסף שירי אהבה ב-14.2 שכולם או רובם היו שירי אהבה נכזבת או שירי פרידה, הייתי מתחילה לחשוב שלא אוהבים אותי.