שירי אהבה קלאסיים

godsdice

New member
שירי אהבה קלאסיים

שמעתי היום את הגירסה המחודשת שה Dixie Chicks עשו באלבום האחרון שלהם ל Landslide של פליטווד מק. שתבינו, אני שונא קאנטרי! אבל אני אוהב שיש ערבוב של קאנטרי בשירי רוק, ופולק. קנופלר (בשבילך גנוב
) ניל יאנג, דילן, הנשרים, רייאן אדמס (לאחרונה) ועוד הרבה אמנים עשו עבודה מעולה והצליחו להוסיף את ההשפעות של הקאנטרי ליצירות שלהם. Landslide זה אחד מהשירים הכי פשוטים ומושלמים שאני מכיר. בשבילי זה שיר של לילה. שאני נוסע בכביש חשוך, ונותן לקול של סטיבי ניקס לקחת אותי למקום אחר, ולמחשבות לרוץ מאחורי. אחרי שאמרתי את זה בא לי רעיון
. בואו נאסוף את שירי האהבה הקלאסיים שמסוגלים להזיז אותכם מבפנים. והם לא חייבים להיות בהשפעות קאנטרי

איינג´י

איינג´י של הסטונס. איינג´י היה השיר שהכי אהבתי כשהייתי ילד. איינג´י היה השיר שהיא הכי אהבה. איינג´י היה מה שניגנו שרקדנו פעם ראשונה. פעם ראשונה שהתנשקו שמתי איינג´י במערכת. איינג´י היה השיר שניגן ברדיו, כשאמא שלה התקשרה להודיע לי שהיא נפטרה. עברו מאז 13 שנים, למרות שעדיין זה השיר שאני הכי אוהב. איינג´י זה השיר היחיד שאני לא יכול לשמוע. Angie (M. Jagger/K. Richards) Oh, Angie, Oh Angie, when will those dark clouds disappear Angie, Angie where will it lead us from here With no loving in our souls and no money in our coats You can´t say we´re satisfied But Angie, Angie, you can´t say we never tried Angie, you´re beautiful, but a´int it time we said goodbye Angie, I still love you, remember all those nights we cried All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke Let me whisper in your ear Angie, Angie, where will it lead us from here Oh, Angie, don´t you weep, all your kisses still taste sweet I hate that sadness in your eyes But Angie, Angie, ain´t it time we said goodbye With no loving in our souls and no money in our coats You can´t say we´re satisfied But Angie, I still love you baby, ev´rywhere I look I see your eyes There ain´t a woman that comes close to you, come on baby, dry your eyes But Angie, Angie, ain´t it good to be alive Angie, Angie, they can´t say we never tried

למעלה