שירינק קוג'ה בודי? לאן נעלמה שירינק?
J JUN JUN New member 21/8/09 #2 שירינק השמיעי קול! איפה היא??? אני דואגת לא באה למפגש, לא בקשר , מה קורה? נייה, תכיני את הציור השבועי לילד, כמו שעשינו לפרויז כשנעלם.
שירינק השמיעי קול! איפה היא??? אני דואגת לא באה למפגש, לא בקשר , מה קורה? נייה, תכיני את הציור השבועי לילד, כמו שעשינו לפרויז כשנעלם.
S shirinak New member 21/8/09 #4 שלום לכולם לצערי בימים האחרונים לא הייתה לי גישה למחשב. מקווה שבימים הבאים אני אוכל להיות בפורום קצת יותר ולשוב לפעילות מלאה
שלום לכולם לצערי בימים האחרונים לא הייתה לי גישה למחשב. מקווה שבימים הבאים אני אוכל להיות בפורום קצת יותר ולשוב לפעילות מלאה
S shirinak New member 21/8/09 #5 וצריך לחשוב על מפגש הבא חבל שלא יכולתי לבוא ולהכיר את כולם... אפשר לשלוח לי גם תמונות?
פ פרויז1 New member 21/8/09 #6 ../images/Emo201.gif../images/Emo79.gifשלום גם לך !!! מאחורי הקלעים נעשות התייעצויות ראשוניות לגבי המפגש הבא : מועד לוגיסטיקה ולאחר שתיעשה חשיבה - הכל יובא לעוס לפניכם. בינתיים קבלי שיר לכבוד זה שיש לך תקשורת ושקפצת. איפה ריתוש???
../images/Emo201.gif../images/Emo79.gifשלום גם לך !!! מאחורי הקלעים נעשות התייעצויות ראשוניות לגבי המפגש הבא : מועד לוגיסטיקה ולאחר שתיעשה חשיבה - הכל יובא לעוס לפניכם. בינתיים קבלי שיר לכבוד זה שיש לך תקשורת ושקפצת. איפה ריתוש???
פ פרויז1 New member 21/8/09 #7 ../images/Emo79.gif../images/Emo65.gifצ ועד משהו יפה : וכמובן, גם מוכָּר