שירים...

שירים...

אני מפרסמת שניי שירים. גם בעקבות שיכנוע של אדר..חח דגדוגים: דיי לא רוצה יותר את לא תפסיקי ואני לא אוותר. את ממשיכה למרות שהפצרתי בך להפסיק. אני לא יכולה זה ממש מציק. זה כייף, במידה אבל שזה יוצא משליטה זה נורא. את ממשיכה ואני מרוב צחוק על הרצפה כבר הבטן כואבת וגם הגב אני לא מפסיקה לצחוק ומה יקרה עכשיו? את לא תפסיקי, מה? לשגע אותי את אוהבת לגרום לי לצחוק זה התחביב שלך. -זה פירסמתי בגלל אדר..ואת השיר השני רציתי לפרסם. צלקות מהעבר: תעודות זהות, זכרונות מהילדות הכול כבר חלף, עבר בקלות. אנחנו לא רובוטים, אנשים פשוט. זה ממש קשה, לא הולך בקלות.. אז תעצום עיניים, לפני שיהיה מאוחר חדשות אח"כ, מסיבות נגמר. עכשיו תתרכז המסקנה חשובה המחשבה התפוגגה מעצם קיומה. עכשיו רק נשארת כאן אתה עם עצמך לך תתמודד עם זה בזירה שלך. לא יכול, לא מסוגל אלו סתם תירוצים לך תספר אותם למספרי סיפורים. זיכרונות מהעבר חוויות קשות הילדות גם עצמה לא מעלה חיוך. לא רוצה לדבר לא רוצה לשתף אתה רק בנאדם אז אל תלחץ. לכולם זה קורה גם להכי טובים לכולם זה קורה שלרגע נופלים. אז תקום מהר לפני שיהיה מאוחר בוא נעזור לך זה עוד מעט נגמר. תתעורר, תתנער תעמוד על הרגליים זה קשה להחזיק את כול העבר על הכתפיים. בשביל זה אנחנו פה, בשביל שתדע שתמיד יש מקום שבו, אפשר להירגע. אבל יש גבול להנאה, ילדה ועכשיו את עברת אותו ככה, בשנייה..

Yozem55

New member
:] ../images/Emo45.gif את מעולה ומוכשרת!

שירים יפים מאוד. שוב, הייתי ממליץ לך לבוא לקהילה היוצרת של ליונטוורק, היצירות שם מדהימות והתוגובות בונות ומחממות את הלב

facundo te amo

New member
שיר על המצב בארץ.

דם נשפך על החולות, ילדים נלחמים על נפשות. אזרחים במקלטים, ואמהות מודאגות על בניהם שבשטחים בריב בין מדינות. וילדים לבושי מדים כזית נופלים על האדמה. חיילים שרק ממלאים תפקידם נחטפים ללא סיבה. ודמעות, ים של כאב על ילד שנקטף ולהורים נשבר הלב. ומדינה שלשלום נאבקת, למען הפיוס, והחיילים נלחמת. והגיות עגומות, באוויר קופאות כי כל המילים כבר מיותרות. אין דרך להסביר, אין דרך לעזור, שבבתים יתפללו שכל חייל בשלום יחזור.

ליטללל!!!

מדהים. אני ממש אוהבת את הכתיבה שלך. השימוש בשפה קצת גבוהה, מעלה את רמת השיר. וגם דרך הכתיבה, מאוד יפה, זה נותן הרגשה ממש של להיות שם, במלחמה. תמשיכי ככה!

לילי27

New member
עצוב ומרגש.

השיר שלך מאוד עצוב ומאוד מרגש. את כותבת מאוד יפה. אין לי כל כך הרבה מה להגיד, כי זו פשוט המציאות שלנו, ואני מקווה שהיא תיגמר כמה שיותר מהר. "והגיות עגומות, באוויר קופאות כי כל המילים כבר מיותרות." אהבתי במיוחד את המשפט הזה, כי באמת כל מילה שיגידו במצב הזה שמתואר תשמע חסרת משמעות ומטופשת, אין משהו שיכול להבריח את הכאב.

count on me

New member
תגובה שלי..!

חנו'ש מתוקה.. יש מסוג השירים שאפשר לקרוא אותם שוב ושוב....ולא יימאס לשניה.... אני חייבת לציין ששריך הם אכן כאלה. כל פעם מחדש אני מבחינה במסר סמוי אחר שרצית להעביר, כל שיר מראה צד אחד בכישרון ובאישיות שלך. בקשר לשיר הראשון - כבר הייתי גלויה איתך ואמרתי לך עד כמה אני אוהבת אותו. אני חושבת שלא היית צריכה לחשוף את הכותרת...מכוון שככה זה יותר מעניין....כלומר הקוראים לא מבינים בתחילת השיר את הנושא...ומסוקרנים להמשיך אותו הלאה....מתי שאת אומרת את השם אז הראש המחשבתי דיי מקובע. אבל כותרת לשיר זה מאוד חשוב...חחחח - הולכים לפי ההרגשה. הבאת נקודת מבט מאוד יפה בנושא..שרובנו שוכחים.....חח.....אם לא תראי את השיר שלך ותבקשי ממישהו לכתוב שיר על דיגדוגים....אין ספק שזה יהיה שונה (כל אחד שונה ומיוחד). אני חסרת מילים.... חח (כמו שמישהו אמר לי פעם - רגש ותחושה עצומה שלא יודעים לבטא אותו או לתאר אותו....חח). השיר השני - שלפי דעתי מקסים ומיוחד...אפשר לקשר אותו לכל כך הרבה כיוונים שונים - והכותרת לא בהכרח מצביעה ומקבעת....כל הכבוד! יש לי הרגשה שהפעם קצת שינית משהו בסגנון שלך....ואני אוהבת את זה...אני אוהבת את אהבה שלך לכתיבת שירים כדרך התבטאות. למילים שאת כותבת יש כל כך הרבה כוח ומשמעות... מה שמיוחד זה שבסיום קריאת השיר נשאר משהו...מין משקל כזה מהשיר...מסר..העוצמה..... וזה לא תמיד ככה....זה יחודי אצלך..! אני מקווה שאת המטרות שלך בעת כתיבת השיר השגת. אשמח להתבשם מהשירים והסיפורים שאת כותבת בכל עת. יישר כוח ! באהבה והערכה, אדר.

אדרוש...../images/Emo24.gif

*מעלה חיוך* :) אני מודה לך שוב ושוב על כול המחמאות שלך. באמת..אולי אוריד את הכותרת-או שאשנה אותה-היא גלויה מידיי-בקשר לשיר ה1. חחח חסרת מילים...חחחחח מצחיקה. את השיר השני-באמת כתבתי שונה, כי ההשראה שלי והמודל חיקוי, חלקית, הוא עברי לידר,אז לפעמים אני נדבקת לשיר שלו בזמן שאני כותבת את השירים שלי ואז זה יוצא ככה. אני מתה להגיע לפחות בחלקית לרמה שלו..הוא מדהים בכתיבה שלו..טוב יגיע הזמן..מקווה. תודה על הכול באמת.... מחכה לראות את הכתיבה שלך..

טעות קריטית בפירסום:

אני מתקנת: השורות "אבל יש גבול להנאה, ילדה ועכשיו את עברת אותו ככה, בשנייה.." זה לשיר הראשון דגדוגים..אנ לא יודעת איך הוא הגיע לשם...חחח סליחה.

לילי27

New member
מקסים.

חן את כותבת מקסים. אהבתי מאוד את שני השירים ומה שהם מנסים להעביר בשבילי. השיר הראשון הוא שיר שכמו שאדר אמרה, כל פעם שקראתי אותו גיליתי משהו אחר וחשבתי עליו שוב, אולי יש לו כוונה אחרת ממה שחשבתי קודם? אבל פעם יפעת (המנחה שלי ממיכא"ל :) ) אמרה לנו באיזה מפגש דבר מאוד נכון . היא אמרה שכשהשיר נמצא אצל המשורר הוא רואה אותו בדרך שהוא רוצה, שהוא כתב, וכך הוא מבין אותו. אבל ברגע שהוא מפרסם אות אז כל אחד רשאי לקחת את זה למקום שלו ולהבין אותו בדרך שלו. ואת השירים שלך, במיוחד את הראשון יש המון דרכים להבין. אני כבר בפעם ה8 בערך מנסה לקרוא אותם שוב, ושוב מבינה דברים. כל הכבוד לך על זה שאת מצליחה לגרום לקרוא את השיר הזה שוב ושוב, ועדין להבין המון מסרים. תמשיכי לכתוב, ותפרסמי לנו עוד :)

אלו ממש שירים יפים!

שירים ממש מדהימים! אני אהבתי יותר את השני... הראשון טיפה מזכיר את הקטע הראשון בסיפור שכתבת. השני מבטא תחושות לגמרי אחרות...איך לומר? הוא הרבה יותר עמוק...אהבתי אותו
אגב, מה עם הסיפור שלך? אני מחכה בכליון עיינים להמשך! תמשיכי לכתוב, כי את כותבת דברים ששווה לקרוא, ותמשיכי גם לפרסם אותם! באהבה, הדר

תודה לשתיכן

המנחה שלך באמת צודקת-שמעתי ת'משפט הזה פעם. והדר את צודקת השיר ה-1 והסיפור הם בהתחלה על אותו דבר...

למעלה