שירים

שירים

היכן בבקשה אני יכולה להוריד שירי פלמנקו חוץ מקאזה ואמיול שלא מצאתי שם כלום? אם אפשר קישורים אני אשמח מאוד. אחלה פורום !! תודה מראש

flamenca

New member
יש אתר...

www.flamenco-world.com ששם נותנים להוריד שירים בודדים של אמנים בחינם

סליחה שאני נשמעת כמו אמא פולניה

אבל עדיף לא להוריד שירים מהאינטרנט, אלא לקנות דיסקים מלאים. כך תוכלי להנות מכל העולמות ובאופן חוקי. האמת היא שנתקלתי ביום שישי האחרון במכירת דיסקים של האוזן השלישית בשינקין והיה שם את הדיסק החדש של ארקנחל - זמר משכמו ומעלה - ב-30 ש"ח בלבד. זה כמעט שליש מהמחיר שאני שילמתי על הדיסק הזה בספרד. והוא שווה כל אגורה. יש כבר כמה מקומות שניתן להשיג בהם דיסקים של פלמנקו בארץ, אז בהצלחה. ג'יפסי.

Zidan de Toledo

New member
והנה האבא הפולני

שמח שלא לבד פה, אבל גם לא בעד ההורדות באתרים, ובמחירים שבכלל לא מופקעים אפשר לקנות יופי של דיסקים, באיכות המקורית והטובה ולראות גם את החוברת המצורפת (שזה אחד היתרונות הגגדולים) עם הלטרות וכו'.. אז שווה לחפש , כמו זה של ארקנחל, יש עוד המון. וכמובן מי שנוסע הספרדה, שיביא איתו כמות לא מבוטלת..פעם אחרונה חזרתי עם חצי מזוודה של דיסקים..

flamenca

New member
misunderstood!!!!!

לידיעתכם, גם אני נגד הורדה מהאינטרנט והפרת זכויות יוצרים, גם ככה קשה לאמנים להתפרנס. אבל אני לא רואה כל פסול בזה שאתר מסחרי מאפשר הורדה של שיר בודד מדיסק בתור דרך לשווק את המכירה שלו. לא כולם מכירים את האומנים השונים ומה שיש להם להציע, וזו הדרך הטובה ביותר לקבל מושג. ואם זה באמת מוצא חן בעיני מישהוא, אז שיקנה את כל הדיסק.

falseta

New member
קצת התבלבלתם ...

אין שום קשר בין הורדת (דוגמיות) שירים (באיכות לא מבריקה, איך לומר) המיועדת לקידום מכירות ונעשית באופן חוקי לחלוטין, לבין הורדת פיראטית של דיסקים של פלמנקו.

Falcor

New member
מה שאני עושה (המלצה..) ..

אני מברר על אמני פלמנקו מסויימים.. ואז אני מוריד שירים שלהם מהאינטרנט.. במידה והאמן מוצא חן בעיניי אני קונה את הדיסקים שלו (המקוריים) .. בכל מקרה אני מוחק את הקבצים שהורדתי..

Zidan de Toledo

New member
אז כולנו בסדר...

ואני מאד מחבב את הרעיון של FLAMENCO-WORLD שנותנים לשמוע דגימות של כל האמנים, זה חשוב ובוודאי עוזר טרם רכישת תקליט מסוים. הידד לכולם (או במילים אחרות - אולה).

Falcor

New member
אבל יש בעיה !

כל האמנים שאני שומע מוצאים חן בעיניי.. ואז אני קונה את הדיסקים שלהם.. ואז זה לא מוצא חן בעיניי הפקידה בבנק !
לילה טוב
FALCOR .

kika3

New member
בדיזינגוף סנטר

יש חנות "דיסק סנטר" שבה יש מחלקה של מוזיקת עולם ומחלקה (אומנם לא גדולה אבל...)של פלמנקו במחירים מאוד סבירים...

Falcor

New member
הייתי שם ..

ולצערי מחלקת הפלמנקו שלהם מאוד קטנה.. לשמחתי בתו השמיני בירושלים מחלקת הפלמנקו הולכת ותופחת.. והמחירים שלהם סבירים מאוד ויש שם מידי פעם מציאות.. השבוע סופסוף סיימתי עם מבחני סוף הסמסטר.. אז אני מקווה שיצא לי השבוע ללכת לבית המוסיקה ונראה מה הולך שם
שבוע טוב לכולם ! FALCOR .

למעלה