שירים..

The Orange One

New member
טוווב

מה זה קשור למוזיקה אתנית אם אפשר לדעת ?
.

samai

New member
יש לי יש לי יש לי, קטע חדש ../images/Emo118.gif

יפה, "אמרת שעליי תמיד תגן"
מצא חן בעיניי זה העלה אצלי את "אמרת שבשבילי תמיד תנגן"
שיר מגניב. ובלי קשר, גם לי יש קטע חדש. אשמח לתגובות (5) .....Good bey <- שלא תגידי שלא אמרתי
B. Eitan

mikucho

New member
מ ד ה י ם../images/Emo141.gif

אהבתי מאוד, שומעים שכל צליל יוצא מהנשמה שלך, ללב, עובר דרך האצבעות למיתרים של העוד. כל הכבוד. אתה
שולחת לך

samai

New member
../images/Emo20.gifתודה על התגובה המחמאות וה../images/Emo24.gif

נאזם

New member
יפיפה !

שלום איתן .זה עופר מי-ם. שמעתי ואהבתי .תמשיך . אגב מה קורה עם ינון מועלם והתורכים ? מגיעים או לא ???

samai

New member
קודם כל תודה ../images/Emo70.gif

עופר תודה לך. צלצלתי לאולם ענבל (סוזן דלאל) להזמין כרטיסים לקונצרט של מועלם. ונאמר לי כך: "לצערי, הקונצרט בוטל. אין הופעה של מועלם
" חבל
אמורה להיות להם גם הופעה של אנסמבל איסטנבול במסגרת פסטיבל ישראל-ירושלים, ועוד הופעה בתיאטרון ירושלים. צריך לבדוק, מה קורה שם. בינתיים להתראות B. Eitan

miromiro

New member
איתן- שמעתי את הקטעים מהאתר

שלך, יפה מאד!!! מתי הוצאה רשמית? והאים הנגנים קבועים או שההרכב מישתנה? ביי

samai

New member
תודה ../images/Emo13.gif, אבל איזה הוצאה ../images/Emo35.gif

samai

New member
בינתיים אין תוכניות ברורות../images/Emo105.gif

הלו מירו, זה הכל טרי עדיין. בינתיים מנגנים ומשתפרים ומחפשים לצרף עוד נגן. לגבי דיסק - זה יבוא מתישהו... שוב תודה B. Eitan

נהג קטר

New member
בינת אל שלעביה זה קטע עממי ומוכר

אולי פיספסתי משהו בדרך אבל אם הכוונה היא לקטע הזה אז בלי לפגוע ,זה לא ממש קטע שלך,...אבל אולי בכלל התכוונת רק לביצוע ,בכל מקרה חשבתי שכתבת קטע וסיקרן אותי לשמוע..

samai

New member
איך לנגן קטע עממי הכי ידוע בעולם../images/Emo35.gif

הלו נהג קטר, תודה על התגובה. בקשר לשאלה שלך אני פותח את הדיון בנושא. כמובן ש"בינת אל שלעביה" הוא אחד השירים הכי מבוצעים במוזיקה הערבית. תלמיד לעוד לומד לנגן את הקטע הזה, בשיעור השלישי בערך
. יש לו אלפי ביצועים עם שירה ובלי שירה. אפשר להמליץ על הביצוע של פיירוז, ששרה בקול דבש. השאלה היא לא "מה מנגנים" אלא "איך מנגנים
"
ניגנתי לי את הקטע, וזה הביא לי מוזה לתקסים- אילתור. התקסים שמהווה אחוז ניכר מהזמן הכולל של הרצועה, הוא מה שחשוב בעיניי (באוזני). וכמובן שזה אילתור שהוא לגמרי מקורי. אין מישו בעולם שיכול לחזור עליו בדיוק. + כולל אותי . ההקלטה היא לא טובה אבל את התקסים הזה אני שומר להשמיע לנכדים
סןף תוף, הכל טוב שלך B. Eitan

נהג קטר

New member
צודק אבל לא צודק..

התקסים לא מוגדר כ"קטע" מקורי אלא כאילתור בתוך קטע או לפניו בגלל זה הוא נקרא אילתור ומן הסתם הוא מקורי לכל נגן המנגן את הקטע ומאלתר עליו,אבל עדיין הקטע שייך לזה שכתב אותו וגם אם האילתור שלך ,זה לא הופך לקטע שלך אלא לקטע בביצוע נגן העוד איתן וזה מספיק מעניין כי אכן כל נגן מביא את שלו במוסיקה הזו.מה שנכון הוא שהאילתור הוא הקטע המעניין כמעט בכל קטע ידוע אבל גם האינטרפטציה של הנגן חשובה מאוד במיוחד בקטעים מוכרים מאוד. מקווה בשבילך שתנגן עוד הרבה תקסימים שיהיה מה להשמיע לנכדים..

samai

New member
אני מסכים איתך ../images/Emo45.gif- לא דייקתי

הייתי צריך לכתוב- ...הנה ביצוע.... וכך לא היה נראה כאילו אני כתבתי את בינת אל שלעביה. למדתי משהו תודה

למעלה