שירים

keoser

New member
שירים

אני חוזר מאימוני הקונג פו שלי, בהרגשה עילאית ומופלאה, ואז אני מתחיל לשמוע שירים. גיליתי שרוב השירים מדברים על כאב, שינאה, אכזבה, או על אהבה בין בני זוג. אני אשמח אם תוכלו לתרום בשירשור הזה שמות של שירים מרגיעים ונחמדים! :) והנה הרשימה (המאוד מאוד קצרה) שזיהיתי עד עכשיו: R.E.M - Beat A Drum Westlife - Flying without wings Christina Aguilera - Beautiful

kung fu

New member
הנה:

עדן - יום הולדת נולדנו להמשיך חיים (האדמה הזאת - גרסת ראפ) - גאיה ותאמר נפאר משחק החיים - אי האהבה דנה אינטרנשיונל - חופשי דנה אינטרנשיונל - תחלום

אורלי_ל

New member
../images/Emo79.gif שירים

REM - Everybody hearts (נכון שהשיר הזה מדבר על כאב אבל גם ובעיקר על נחמה). Bionse - Me myself & I Bon joby - it's my life talk talk - life's what you make it always look on the bright side of life - monty pyton ולמי שמכיר את הדיסק הנפלא של מרי ג' בלייג' no more drama, אז יש השירים הנפלאים (אני מתה על הדיסק מה לעשות
) testemony ו- finaly happy.

keoser

New member
לא חשבתי

ככה על השיר של אר אי אמ.. נחמד להסתכל על עוד נקודת מבט :) תודה :)

mimeli

New member
שיר שמתנגן לי כרגע בראש:

ועושה לי טוב בנשמה , זה ניגון ברסלב:" אילו יהודי היה יודע שה' אוהב אותו- היה שמח ורוקד כל היום" יש לזה מנגינה שמחה וקצבית.. אתמול היה לי נפילת אנרגיה די חזקה בבוקר. וכששרתי לעצמי (ולבת שלי) את השיר הזה..זה נתן לי המון כוח.. עוד שיר יש כאן עשיתי לזה אייור...כי זה מאוד מדבר עלי, השיר הזה.. מקווה שתהנה! סימון

keoser

New member
??

איזה שיר זה? :) יש מצב שתוכל לשלוח לי, כי בכלל לא הבנתי למה את מתכוון..

mimeli

New member
לאיזה אתה מתכוון?

לשיר VONDA SHAPARD/100 TEARS AWAY או הזה של הברסלבים? אז..השיר של וונדה עשיתי מןין אייור כזה, שאפשר לראות אותו כאן. או בלינק למטה. השיר השני..אני גם עדין מחפסת ביצוע מוקלט..ושרה בינתיים לעצמי לבד..(ולא כדאי לך לשמוע אותי שרה- אני מודה שאומנם יש לי הרבה קישורים, אבל שירה לא בינהם..
) שבוע טוב! סימון

rubber duck

New member
shine one you

של פינק פלויד yellow brick road של אלטון ג'ון starways to heaven - led zeppelin love of my life - queen כל מה שקשור בפינק פלויד בכלל שלום חנוך - ככה וככה , גיטרה וכינור ועוד ועוד ועודדדדדדדדדד רונית שחר - זמרת מופלאה בכלל ויש עוד כמה שכרגע לא עולים לי בראש שרון

Talia E

New member
עוד שירים

1) Beautiful - Carole King (קטע מהשיר: you've got to get up every morning with a smile on your face ...and show the world all the love in your heart and people are gonna treat you better you're gonna find, yes you will that you're beautiful as you feel...) 2) בגלגול הזה - שלום חנוך 3) Aguas De Marco - Antonio Jobim (זה שיר ברזילאי, בוסה נובה, שרק המנגינה שלו גורמת לי לשלווה ולעונג
אבל גם המילים מאד סבבה; אני יכולה לתרגם לך חלקית בהזדמנות). בכלל - בוסה נובה זו מוזיקה נהדרת ומרגיעה בעיני, ואם אתה לא מבין פורטוגזית, אתה יכול להנות מרובם המוחלט של השירים
4) You've got a friend - Carole King 5) נואיבה - שלמה גרוניך (מילות השיר: שמש של בוקר אני מתעצל עד ששוקעת שוכב לי בצל
רגע של שקט שלא מסתיים סוד שלחשתי פתאום מתקיים סתם בן אדם, אוכל, שותה, נרדם בלי זימים ובלי כנפיים כבר אחר הצהריים... את תגלי את המחבוא שלי עוד מעט יבואו מים, בואי נתחבא בינתיים בתוך צדפה שקט, ים, חופש שם במרחק - אופק דק פס זהב זכר לשמש גדולה, שקעה צללה-לה לה לה)
6) ילדותי השניה / מתי כספי 7) שיר בוקר (?) / ניני יש עוד המון, אבל אין לי חשק להמשיך לכתוב כרגע
[אם תרצה, אני אוסיף בהמשך]

שמיצית

New member
כל שירי גזוז עושים כיף בנשמה

השיר האהוב עליי להקפצת המצברוח - שיר נבואי קוסמי עליז יש ליוני רכטר הרבה שיראים כאלו - הרצינות היא ממני והלאה, שירו של מקס, הכל קלוי (זה לקיץ!).... כל שירי הכבש ה-16

למעלה