שירים

שירים

יום האהבה קרב. אני צריכה שירים, לדיסק, שנשלח לכבוד יום האהבה, לאדם אהוב, אבל שלא יהיו כאלה מלאים פיכסה- אני אוהבת אותך בלה בלה בלה בלה, משהו טוב.. שתהיה בהם אוירה אוהבת- שיהיו באנגלית כמובן. ושלא יהיו יותר מידי מוכרים אם אפשר

נראה לך באמת?

מה יש לי לשלוח אליו דיסק שירי אהבה??? זה לשון

jeackyh

New member
באמת איך העזתי לחשוב כזה דבר..

כי שון הרבה יותר ראילי...

../images/Emo123.gifשון מאוד ריאלי!

ואני בכלל לא חייה בסרטים! זה לא העניין, יכול להיות שהוא לא ריאלי אבל אני אוהבת אותו, את סקס בוי (בואי נפסיק לקרוא לו סקס בוי!) אני לא אוהבת.

Arielcohen

New member
אמממ..........

טוב, אז: Coldplay - Yellow - שיר מקסים ורגוע, פשוט כיף לשמוע Leann Rimes - Can't Fight The Moonlight - היה שיר האהבה שלי פעם. שיר רומנטי בטירוף ויפה מאוד Jennifer Lopez - Waiting For Tonight - מי לא מכיר את המנון המילניום? גם רומנטי וגם מתאים לאירועים מיוחדים נקטע לי חוט המחשבה, סורי
אם יהיו לי עוד אז אני ארשום

Ez sLeeP

New member
הממ.. :)

זה מה שנקרא 'שירים מוכרים'. אפשר שירים מוכרים שהם ישנים כאלו? אולדיז.. Kiss the Rain Celine Dion - My Heart will go on Radford - How does it fell Damien Rice - The Blower's Daughter Roxette - כמעט הכל Natalie & Nat King Cole - When I Fall in Love בטח גם לאלאניס יש כמה. תודה ליואב על הסיוע.

Arielcohen

New member
אמממ..........

טוב, אז: Coldplay - Yellow - שיר מקסים ורגוע, פשוט כיף לשמוע Leann Rimes - Can't Fight The Moonlight - היה שיר האהבה שלי פעם. שיר רומנטי בטירוף ויפה מאוד Jennifer Lopez - Waiting For Tonight - מי לא מכיר את המנון המילניום? גם רומנטי וגם מתאים לאירועים מיוחדים נקטע לי חוט המחשבה, סורי
אם יהיו לי עוד אז אני ארשום

אממממ...

יש את can you feel the love tonight של אלטון ג'ון [היה בפסקול של 'מלך האריות'
] ועוד שיר- it must be love רק שאין לי מושג מי שר אותו

blue pill

New member
או קיי, ננסה...

קודם כל, כמובן........סקורפיונס!!!!! יש להם הרבה שירים טובים אני יכול להמליץ על are you the one, skywriter ו-you and I כי הם מתאימים ליום האהבה.... сeline dion - the power of love dashboard confessional - hands down Rufio - One slowdance, Above me Styx - Lady יש לי עוד, אבל אני חייב לזוז....

blue pill

New member
זה אחד השירים האהובים עליי....

אבל הוא לא מתאים ליום האהבה בגלל המילים שלו....

blue pill

New member
ואגב....

הגרסה של סונטה טובה, אבל הגרסה המקורית ה-ר-ב-ה יותר טובה, היא יכולה בקלות להוציא ממני דמעות....

Principesa Reut

New member
המממ ../images/Emo26.gif

more than words.. לא יודעת של מי, אבל הביצוע של ווסטלייף שווה במיוחד
What makes you different makes you beautiful, לא יודעת של מי, אבל הביצוע של הבקסטריט בויז שווה במיוחד

למעלה