שירים שקטים

alexsh101

New member
שירים שקטים

הייתי רוצה שתציעו שירים שקטים מהתקופה 80 כמובן כאלה שגורמים לצביטה בלב לא סתם " סלואו" אלא משהו מרגש ומיוחד מחכה לתשובות בקוצר רוח דוגמאות jonny logan - hold me now וכדומה

greenzg

New member
Japan - Nightporter ../images/Emo91.gif

את השיר הזה שמעתי מאוד במקרה גם היום וגם ביום השואה, וכל הכבוד לרדיו ת"א על הבחירה ! אם אתה באמת מחפש לא סתם סלאו (וג'וני לוגן הוא בדיוק כזה) אלא שיר מרגש שגורמים לצביטה בלב אז תשמע את הצעתי

negmor1977

New member
שירים שקטים יפים

שלום לכולם. אני חדש בפורום אספן גדול מאוד של מוזיקת שנות השמונים. יורופו ואיטלו בעיקר. תקליטים, דיסקים בהכנה מיוחדת והמון אינטרנט. כמה שירים שקטים יפים משנות השמונים. Cock Robin - Promise you made Joy - Hello Gazebo - I Like Chopin Savage - Don't cry tonight מומלץ! Savage - tonight שם דומה, שיר שונה. בכלל ל savage יש מוזיקה טובה.

DGL242

New member
שירים חביבים אבל לא שקטים

The Promise You Made רחוק מלהיות שקט, אם כבר When Your Heart Is Weak Joy Hello ?

negmor1977

New member
יש עוד הרבה

לאלכס יש לי עוד הרבה מאוד מוסיקה בסגנון, תגיד מה אתה מחפש. DGL אתה צודק, hello לא כל כך שקט. מתחיל שקט... אבל the promise you made בהחלט שיר שקט ונעים

alexsh101

New member
בסגנון יורופופ בעיקרון או 80 בכלל

שירים עם מנגינות מיוחדות

Antonio Montana

New member
crocketts theme תמיד עושה ת'עבודה

למרות שזה אינסטרומנטלי... נורא רומנטי לדעתי. Jan Hammer - Crocketts theme (ממיאמי וייס, כמובן)

Antonio Montana

New member
שכחתי להוסיף -

יש גם את OMD - If you leave היפהפה. גם כן עושה ת'עבודה טוב.

שיר שתמיד צובט לי בלב

A Strange Kind of Love by Peter Murphy לא בדיוק משנות השמונים, אבל מאומן אייטיזי מובהק.

למעלה