שירים של טלנובלות

avsamuel

New member
שירים של טלנובלות

היי לכולם אם אפשרי הייתי מאוד רוצה לדעת מהם שמות השירים ומיהם הזמרים ששרים בטלנובלות הפופולריות ביותר . הייתי רוצה להכין לחברה שלי דיסק עם שירי הטלנובלות שהיא כל כך אוהבת לראות. אשמח אם תוכלו להעלות לפורום רשימת שירים שאוכל לחפשם. בתודה שמואל

ler

New member
שירים מפיורלה

אני אספתי במשך הזמן משהו כמו 6 שירים מתוך פיורלה. אם שמת לב, יש לכל דמות שיר משלה (פיורלה, אנדרס, פאולה). וכמובן את שיר הנושא מיאגו (Yago - Pasion Morena)/ את כולם אפשר להוריד באמצעות KaZaA. אני יכולה גם לשלוח לך אם תבקש.

lsh89

New member
שירי טלנובלות

היי אני אשמח אם כל אחד שיש לו פה שירים שהוא הוריד מהטלנובלות ישלח לי אותם! אני מתה על השירים האלה!!!

ler

New member
אני יכולה לתת לך שמות שירים

או שתתני לי את הicq שלך ואני אשלח בהזדמנות

i love facu

New member
שירים של טלנובלות

היי, אני רוצה את השירים של פיורלה, וכל מיני שירים כאלה מטלנובלות.... אין לי גם אי.סי.קיו ואין לי מושג איך משתמשים בו אבל יש לי דואר אלקטרוני.... אז אם אפשר יהיה לשלוח לי לדואר האלקטרוני אני אשמח מאוד!!! תודה!

ler

New member
אני חוששת שבדואל זה לא יעבור...

אבל בכל אופן לא אכפת לי לנסות. שלחי לי ואשלח.

החדשה

New member
שירים

שלום, אשמח אם תוכלי לשלוח לי את השירים מפיורלה...... תודה

avsamuel

New member
תודה לך

שלום ותודה לך אני עצמי לא רואה טלנובלות אבל היות והחברה שלי רואה ואוהבת אותם בעיקר אלופים אז החלטתי להכין לה דיסק אשמח אם פשוט תכתבי פה בפורום שמות של שירים ואני אחפש אותם בקאזה תודה שמואל

ler

New member
שמות שירים מפיורלה:

Te veo venir soledad - Franco de Vita Llgar a TI - Jaci Velasquez Pobre Diabla - Mariza Rodrigues Si Dices Que Te Vas - Massimo Di Cataldo Tengo Un Amor - Pablo Herrera Completamente Tuyo- Marcos Llunas ושיר הנושא מ- Yago הוא כמובן: Yago - Pasion Morena -Facundo Arana בהצלחה...

i love facu

New member
השירים של פיורלה

מישהו יכול להגיד לי איך מורידים את השירים האלה ומאיפה??? או שמישהו מוכן לשלוח לי אותם?! תודה

ler

New member
אני הורדתי את כולם מKaZaA

אבל זה היה במשך הרבה זמן, עד שמצאתי...את שירד... שלחתי לך שיר אחד בדואל. אם זה עבר בסדר אשלח את השאר.

בר 17

New member
שלום גם אני מאוד מעונינת להוריד..../images/Emo6.gif

שירים של טלנובלות רק שאני לא יודעת מאיפה אז אם מישהו מכיר אתרים שמהם אני אוכל להוריד שירים של טלנובלות אשמח שתציינו אותם
ואם למישהו כבר יש שירים ויכול לשלוח לי לאיי סי קיו או לאימייל אז גם אשמח בתודה בר

i love facu

New member
השירים

תודה רבה ששלחת לי את השיר, הוא לא הגיע אליי טוב, אבל אני ראיתי שמישהו פירסם שיר פה בפורום ואז זה פעל אז אם תוכלי... נ.ב. ראיתם את עמנואל אורטגה אתמול באירוויזיון? איזה קופיף הוא נהיה!!? ומישהו יכול להסביר לי איך מורידים את השירים מהקאזה הזה כי נכנסתי ואין לי מושג איך להוריד את השירים!

זה לא היה עמנואל!!!

זה היה מנואל ולא עמנואל אורטגה ואין ביניהם שום קשר והם גרים רחוק מאוד אחד מהשני!!!

i love facu

New member
שירים מפיורלה

שלום, לכל מי שמוכן לשלוח לי שירים מפיורלה שהוא אסף אני יודע לו מאוד!!!! מישהו מפה מוכן לשלוח לי????

למעלה