היי לכולם אם אפשרי הייתי מאוד רוצה לדעת מהם שמות השירים ומיהם הזמרים ששרים בטלנובלות הפופולריות ביותר . הייתי רוצה להכין לחברה שלי דיסק עם שירי הטלנובלות שהיא כל כך אוהבת לראות. אשמח אם תוכלו להעלות לפורום רשימת שירים שאוכל לחפשם. בתודה שמואל
אני אספתי במשך הזמן משהו כמו 6 שירים מתוך פיורלה. אם שמת לב, יש לכל דמות שיר משלה (פיורלה, אנדרס, פאולה). וכמובן את שיר הנושא מיאגו (Yago - Pasion Morena)/ את כולם אפשר להוריד באמצעות KaZaA. אני יכולה גם לשלוח לך אם תבקש.
היי, אני רוצה את השירים של פיורלה, וכל מיני שירים כאלה מטלנובלות.... אין לי גם אי.סי.קיו ואין לי מושג איך משתמשים בו אבל יש לי דואר אלקטרוני.... אז אם אפשר יהיה לשלוח לי לדואר האלקטרוני אני אשמח מאוד!!! תודה!
שלום ותודה לך אני עצמי לא רואה טלנובלות אבל היות והחברה שלי רואה ואוהבת אותם בעיקר אלופים אז החלטתי להכין לה דיסק אשמח אם פשוט תכתבי פה בפורום שמות של שירים ואני אחפש אותם בקאזה תודה שמואל
Te veo venir soledad - Franco de Vita Llgar a TI - Jaci Velasquez Pobre Diabla - Mariza Rodrigues Si Dices Que Te Vas - Massimo Di Cataldo Tengo Un Amor - Pablo Herrera Completamente Tuyo- Marcos Llunas ושיר הנושא מ- Yago הוא כמובן: Yago - Pasion Morena -Facundo Arana בהצלחה...
תודה רבה ששלחת לי את השיר, הוא לא הגיע אליי טוב, אבל אני ראיתי שמישהו פירסם שיר פה בפורום ואז זה פעל אז אם תוכלי... נ.ב. ראיתם את עמנואל אורטגה אתמול באירוויזיון? איזה קופיף הוא נהיה!!? ומישהו יכול להסביר לי איך מורידים את השירים מהקאזה הזה כי נכנסתי ואין לי מושג איך להוריד את השירים!