*sons
A AliceNoChains New member 16/11/05 #17 כמה שירים חורפיים שלי bush-letting the cables sleep chris cornell-sweet euphoria screaming trees-nearly lost you, winter song breaking benjamin-forever, rain alice in chains-האלבומים jar of flies/sap
כמה שירים חורפיים שלי bush-letting the cables sleep chris cornell-sweet euphoria screaming trees-nearly lost you, winter song breaking benjamin-forever, rain alice in chains-האלבומים jar of flies/sap
D dirty boots New member 16/11/05 #18 לשמוע את האנפלאגד של Alice In Chains הרבה זה הדבר הכי חורפי שיש
נ ניקול (גין גריי) New member 16/11/05 #20 בהחלט. אין דבר שמזכיר גשם יותר מ Down in a hole במיוחד האינטרו
S sharzoe New member 16/11/05 #22 והאמת שגם האלבום הראשון די חורפי באלבום הראשון הם ממש מזכירים את ( או: ממשיכים את דרכם של) ג'יזס אנד מרי צ'יין. מומלץ.
והאמת שגם האלבום הראשון די חורפי באלבום הראשון הם ממש מזכירים את ( או: ממשיכים את דרכם של) ג'יזס אנד מרי צ'יין. מומלץ.
Z zoe80 New member 17/11/05 #30 כל האלבומים של הלהקות שלהלן: Doves Starsailor Elbow Clem Snide Sigur Ross Eels Coldplay Mercury Rev Bel & sebastian Mazi star Massive Attack Portishead Etc. Etc. Etc.
כל האלבומים של הלהקות שלהלן: Doves Starsailor Elbow Clem Snide Sigur Ross Eels Coldplay Mercury Rev Bel & sebastian Mazi star Massive Attack Portishead Etc. Etc. Etc.
S Sum41xGiRL New member 17/11/05 #33 איזה רשימה מעפנה. אלבומי קוואמי, אבל ממש קוואמי.. הנה אלבום שהצליל המיוחד מזכיר חורף, יום גשום ואפלולי, מתכת Husker Du - Zen Arcade
איזה רשימה מעפנה. אלבומי קוואמי, אבל ממש קוואמי.. הנה אלבום שהצליל המיוחד מזכיר חורף, יום גשום ואפלולי, מתכת Husker Du - Zen Arcade
Z zoe80 New member 17/11/05 #35 לעומת זאת, הרשימה שאני רשמתי אומנם שקטה ואקוסטית (לא הכוס תה שלי), אבל בהחלט מדובר באלבומי חורף לכל הדעות (של מי שמבין...)
לעומת זאת, הרשימה שאני רשמתי אומנם שקטה ואקוסטית (לא הכוס תה שלי), אבל בהחלט מדובר באלבומי חורף לכל הדעות (של מי שמבין...)
Z zoe80 New member 17/11/05 #36 אולי הם יותר בקטגוריה של אלטרנטיב (במיוחד *סיגור רוס, שאותם אני ממש אוהבת). * להקה איסלנדית
I itoosh2 New member 17/11/05 #32 away from the sun - 3 doors down... What You Want - the john butler trio