שירים עם משמעות

Luna Sphere

New member
שירים עם משמעות

תשרשרו את השיר של רובי שלדעתכם הכי מלא משמעות. פשוט תמלאו את הטופס הבא
:
השיר
אלבום
קישור לליריקס אם אתם חמודים :)
משפט שנגע בכם במיוחד בשיר ותוסיפו תמונה יפה של רובי

a Warming Sign

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

בעיניי לכל השירים של רובי(אולי למעט כמה בודדים) יש משמעות..לפעמים היא מאוד גלויה וברורה כמו בcome undone או monsoon ולפעמים היא מובנת לכל אחד בצורה שונה וצריך לחשוב טוב כדי לגלות אותה,ולמצוא מה היא מסמלת בשבילך
אחד השירים שיש בהם הרבה משמעות הוא NOBODY SOMEDAY..אחד השירים הכי כנים שרובי כתב.על עצמו. בגלל זה בחרתי בשיר הזה,ומיותר לציין שאני מאוד אוהבת את השיר
אלבום: הוא נמצא רק בסינגל של feel. משפט שנגע בכם במיוחד בשיר: I'm everybody that I know Being known for being wrong

miss chupi

New member
אמממ עונה...

בעיקרון אני לא הכי מכירה ת'אלבומים האחרים..אני מכירה רק שירים מהם ולא את האלבומים עצמם
אבל אני אנסה בכל זאת
השיר make me pure אלבום intensive care קישור לליריקס אם אתם חמודים :) משפט שנגע בכם במיוחד בשיר: I'm not perfect but you don't mind that, do you? I know you're there to pull me through, aren't you? ואין לי כל כך תמונות
אני אשמח אם תתנו לי קישור כדי להוריד תמונות אבל..
תודההה

escaping

New member
אני../images/Emo9.gif

השיר: heaven from here
אלבום: i've been expecting you
קישור לליריקס אם אתם חמודים
: הנה
משפט שנגע בכם במיוחד בשיר: My shelf life's short Wish they'd make it more easy to follow זה מאוד משעשע אותי
תמונה
רעיון נחמדול!^^

MANCHISSS

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif

השיר:- Better Man אלבום:Sing When Youre Winning קישור לליריקס אם אתם חמודים :) משפט שנגע בכם במיוחד בשיר: Go easy on my conscience 'Cause it's not my fault I know I've been taught To take the blame המשפט קצת ארוך ( כול הבית
)אבל אני אוהבת את כולו

אממ

השיר: Please Don't Die אלבום: טיפול נמרץ קישור לליריקס אם אתם חמודים :) כאן משפט שנגע בכם במיוחד בשיר: If you should die before i leave What on earth becomes of me Look around theres noone here To love me and hold me ותוסיפו תמונה יפה של רובי - הוספתי

Velma Kelly

New member
../images/Emo9.gif

השיר: No regrets אלבום: תאמת שאין לי מושג.. יש לי אותו ב- Greatest hits ובDVD'S משפט: אוך זה כל כך קשה לבחור זה פשוט שיר מדהים! אז או הפזמון או Suppose it's just a point of view But they tell me I'm doing fine..

למעלה