שירים עם מסר?

Brain Damage

New member
שירים עם מסר?

איזה להקה או זמר היפ הופ לדעתכם יש הכי מסר בשירים??? אישית אני חושב שהדג נחש הם הכי גדולים ויש להם המון מסר בשירים!! ד"א יש פה מישהו בפורום שעדיין שומע שבק ס מת עליהם!!!!

A&A

New member
אתה שומע שבק וחושב שלדג נחש יש מסר?

יצא לך לשמוע את המילים של כנען 2000, יצא לך לשמוע את השם כנען 2000 שם יש מסר... וכן.. עדיין שומע שבק The-A

אין ספק כנען 2000

לפי דעתי דיסק הראפ הישראלי הטוב ביותר שיצא עד היום (כן כן יותר טוב מסאב ומבויאקה) וגם אני שומע שבק גם זו ש 97 בעטיפה של ממתק

כנען 2000......

את שלושת הדיסקים של השבק(נשמיט לרגע את הדיסק של ההופעה) לא הפסקתי ואני עדיין לא מפסיק לחרוש עליהם פשוט שלושה משובחים אבל כנען 2000 זאת פשוט יצירת אומנות וגם לדעתי הדיסק הטוב ביותר שיצא בארץ

noodle

New member
מסכימה ומוסיפה ../images/Emo45.gif

כנען2000 אלבום מצוין. המילים כמעט תמיד קולעות, יש שירי "מסר" כדבריך ויש שירי כיף נטו. (מלחמת מקרופון הזהב ושיר הגנג´ה- האהובים עלי באלבום.) הדג נחש מגניבים, ראיתי אותם בהופעה ויש להם flow, משלהבים את הקהל ומעבירים ויברציות טובות באופן כללי- רק חבל שהסולן שלהם קצת מציק, קצת חסר ניצוץ שכזה. הלהקה לעומתו נפלאים. בעינין של "מסר" אצל הנחש קשה לתת לו שם. בנוגע לדברים חדשים השירים של תאמר (TN) ובאיין ב"מקרופון למקסימום". מלאים ביטוי, כנות וחשיפה. כששמעתי אותם בפעם הראשונה בעיר הבירה הייתי קפואה. באופן נדיר הקשבתי וניסיתי לא לפספס אף מילה. טוב שמישהו אומר את מה שצריך להגיד.

$JUVENELLY$

New member
סאבלימינל

די כבר מכל הזבל הזה דג נחש שבק ס בויאקה כל המוסיקה שלהם שווה לתחת זות מוסיקה בשביל לעשות כסף אין השקע במוסיקה שלהם תעזבו הכל סאב הוציא את האלבום הראפ היפ הופ הראשון כמו שצריך הוא היחיד שאני אוהב מארפ הישראלי

*-*SUNSHINE*-*

New member
שבק והדג כמובן!!! ../images/Emo8.gif

שבק מעולים!!!תמיד אהבתי אותם,תמיד אוהב, יש להם את הקצב הנכון...ויותר מכך,לפי דעתי,האחרוןו, "כנען2000" פשוט מעלף, דיסק עם משמעות,עם מחשבה,הם התבגרו לתוך הדיסק הזה ללא צל של ספק,אחד הדיסקים הכי טובים שיצאו אי פעם. וגם לדג נחש, שהם לדעתי מצוינים,יש מסר,הוא די חבוי מתחת לכל המוסיקה הקופצנית שהם מנגנים ברקע. הדוגמה הכי הכי שיש,שכבר כל העולם יודע עליה כבר,אבל הכי טובה, הכי השיר "אף אחד". השיר הזה נכנס לנשמה ומי שלא קולט את הפואנטה בו....לא נוסיף דבר . -שני-

למעלה