שירים על גשם

רותי5555

New member
שירים על גשם

מחפשת שיקרים או דקלומים בנושא גשם.... כמו למשל הליכה מסביב לחישוק כשלולית מים , או הליכה עם מטריה אבל חסר לי שירים או דקלומים בנושא . תודה לכל מי שתעזור לי.

גילי ח ן

New member
../images/Emo182.gifגשם../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

ילדה אחת ומטריה אחת יצאו בגשם לטיול נחמד ושם בקצה השביל ילדון בתוך מעיל שלא הייתה לו מטרייה- יה אמרה לו: בוא איתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום שני ילדים ומטריה אחת יצאו בגשם לטיול נחמד ושם בקצה השביל ילדה בתוך מעיל... (מילים חוזרות) עננים של גשם עננים של גשם מטיילים מעל ואני מביט אל השמים גם אני כמו אורי רינה ומיכל כה אוהב את טיפטיפות החים פזמון: גשם טיף טף גשם גשם משמים טיף טף גשם טיף טף מרקדות טיפות המים בשלולית המים נאספו טיפות צוחקות אל מול ברק ורעם וכל ילד מקנא בהן מאד כי הן לא מתלכלכות אף פעם פזמון: טיף טף גשם...

טיבי1

New member
את יכולה להסביר לי ../images/Emo92.gif

איך מגיעים לארכיון... או איך מחפשים בו?

גילוש ...

ראיתי.. אין צורך להתנצל... ואת יכולה לבוא מתי שאת רוצה יש לי הרבה. אני אשמח אם תבואי לגן...יש לי מחשב חדש ואני לא מכירה את המשחקים.

גילי ח ן

New member
לעינתי- מזל טוב על המחשב../images/Emo24.gif

גם אני קיבלתי... עכשיו צריך להתחבר לאינטרנט מהגן, אה? אין בעייה נקבע מועד ואגיע... תכתבי לי במסר במה מדובר

גילוש - המחשב שלי

זו פעם ראשונה אני מקבלת מחשב לגן הזה. חיכיתי הרבה שנים עד שהצלחתי לשכנע את ההורים, לכן אני לא מכירה את המשחקים החדשים. באיזה משחק כדאי לי להתחיל ראשון?????? יש לי ילדים צעירים (רובם בני 3).

יעל של 4

New member
קלטת טיף טף תוף של אריאלה סביר

קלטת נהדרת עם פעילויות מתאימות לכל שיר לגשם. אני ממש נהנית ממנה יעל

למעלה