שירים נדירים

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
שירים נדירים

שלום לכולם, אני חדשה פה בפורום וכמובן שאני חושבת שאלאניס היא הזמרת הכי מוכשרת בעולם אני גם חושבת שאתם כאן מקפחים את הזכויות של URS שהוא אמנם לא האלבום הכי טוב שלה אבל הוא בהחלט אלבום משובח ובהחלט עולה על כל אלבום של כל זמר אחר. [אולי למעט פיונה אפל]. בכולופן, רציתי לומר שמאוד התרשמתי לטובה מהבקיאות בשירים גם בנשכחים והלא ידועים ורציתי לשאול: איך לעזאזל?? ז""א איך אתם מכירים את כל השירים האלו, כאילו, אני גם רוצה ואףפעם לא ידעתי על קיומם.. אז זהו אחרי המגילה הזאת אני רק רוצה לומר שוב כל הכבוד על הפורום והלוואי ואני אתוודע דרכו לכל השירים המן הסתם מעולים שלא ידעתי עליהם עד עכשיו.

ברוכה הבאה?

אני גם לא מכיר את השירים הנידחים האלה שמופיעים בסינגלים וכל מני כאלה.

Rוית

New member
וואלקום ../images/Emo140.gif

התשובה היא פשוטה כמו השאלה - האינטרט
לאלאניס ברוך השם לא חסרים אתרי מעריצים.. ובחו"ל, בצורה לא מפתיעה, הגישה לחומרים שלה ולידיעות עליה יותר קלות להשגה.. לרוב כל השירים הנדירים שלה אלו שירים שהיא שרה בהופעות חיות פעם אחת או פעמיים אז בשניה שיש מעריץ נלהב באחת ההופעות והשמועה כבר מופצת...
את מוזמנת להשאר, תהני

Kill Bernard

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אני חושבת שאני מכירה את רוב השירים הלא מוכרים שלה..
גם כן מכאן, אם להודות באמת
. האינטרנט הוא מקום אכזר לאנשים שבד"כ לא מסתדרים משהו עם מחשבים (או שבאופן מסתורי ולא מובן למחשבים יש משהו ספציפי נגדם
). אני בטוחה שמשבוע שבועיים כאן אפשר בלי בעיה להכיר את כל השאר. חלק מרגישים יותר סתומים עם עצמם עד אז (*אההמ-אני-אההמ*), חלק פחות, אבל זה טוב
ואני מתחילה לדבר יותר מידי בלי סיבה. אני שמחה היום!
(ואולי קצת כפית) (ד"א שמעתי דיסק של סוזאן וגה, שאני לא זוכרת את השם שלו כרגע - עם תפוח ירוק על העטיפה. ממש מומלץ. חוץ משלושה שירים די זוועתיים וכמה התחלות רעות הוא ממש טוב).

Ivy Riddle

New member
ברוכה הבאה

כן אלאניס היא טובה ומתנגנת לי פה ברקע אין לי מושג איזה דיסק של סוזן הקשבתה אבל אני חושבת שזה או הכי חדש שלה song in red and grey או אולי הדיסק שבו תקוע luka בכל מקרה אני ממליצה על tried and true the best of סוזן וגה- יש שם את כל השירים שלה (חוץ מהחדשים) של כל הזמנים וממש ממש יפה להקשיב לו. מוזמנת לדבר עוד על סוזן וגה בקמונה שלי (שדי מתה אם לומר את האמת)

למעלה