שירים מעודדים

Shandi*

New member
שירים מעודדים ../images/Emo4.gif

שלום! אני מקווה שתעזרו לי במשהו: לקראת תקופה קשה שצפויה לנו, חשבנו אני ועוד חברה להכין לנו אוסף של שירים שיעודדו אותנו ויתנו לנו כוח להמשיך. אז אם יש למישהו רעיונות לשירים כאלה מלאי בטחון ותקווה - בבקשה תציעו לי. בינתתים חשבנו על "I WILL SURVIVE", כמובן, "MY WAY" של סינטרה ו-"FIRST WE TAKE MANHATTEN" שהוא לא הכי מתאים פשוט אני חולה על לאונרד כהן
אז תעזרו לי בבקשה ,ואם נגיע לרשימה נאה, זה יכול לעזור לעוד אנשים, כי כולם יודעים כמה חשוב לשמוע את השיר הנכון ברגע הנכון...

MoRibisi

New member
אולי

To the End של Blur למרות שמי שיודע מה אני מרגישה כלפי בלאר (ואיך אפשר שלא לדעת?...) יודע שבעקרון כל שיר שלהם מעודד אותי. אבל זה שיר אופטימי למדי.

דפוקה!!!

New member
גם אצלי זה ככה...

הלהקה האהובה עלי! סוף סוף מישהו! אף אחד כמעט בכלל לא מכיר אותם

Another Brick

New member
Keep Control

*סתם כי זה השיר שאני שומעת עכשיו זה בטוח לא הטעם שלך, אבל ננסה Scatman - Scatman´s World זוכרים? Anouk - Nobody´s Wife Baz Luhrman - Everybody´s Free אולי אחת העצות שם תתפוס כל מיני שטויות של Blink. החבר´ה האלו פשוט מצחיקים C&C Music Factpry - Everybody Dance Now It´s Raining Men גם כיף לשמוע Linkin Park - Runaway (שאני לא אזכיר אותם?!) אהה! עכשיו ראיתי אצל סבתא שיש להם קליפ ל Paper Cut! איזה יופי! :) Miss Jane - It´s A Fine Day Nine Days - Absolutely (Story of a Girl) רעשששש Reamon - Supergirl כי סופרגירלס דונט קריי Rembrants - I´ll Be There For You כי זה מזכיר את ח.ב.ר.י.ם והחברים Savage Garden - Animal Song!!!! Tipical - The Colour inside Steppenwolf - Born to Be Wild איפה הילד - השמיים הגבול גידי גוב - עניין של זמן מופע הארנבות של דר´ קספר - השיר שלי אשליות של.. הממ.. ניסים סרוסי? חחח זה שיר כיף! די נו! וזה כבר מזמן הפך לרשימת מכולת אז מספיק ודי שקט שם למעלה! מור

MoRibisi

New member
The Animal Song...

איזה יופי! שמעתי אותו פעם ראשונה בסרט The Other Sister והתאהבתי... גופ. כמה טוב שיש לי אותו עכשיו... *מתמוגגת*

ALI G

New member
הכי מקפיץ בעולם! מי אומר שלא??

אין שיר יותר מקפיץ מזה! כל פעם שאני שומע את זה יש ליחיוך בנשמה micheal jackson - dont stop till u get תורידו להעלאת המורל הלאומי! :)

~*~gaL

New member
ברווור ש...

Shiny Happy People של REM! ------------------------ Shiny Happy People Shiny happy people laughing Meet me in the crowd People people Throw your love around Love me love me Take it into town Happy happy Put it in the ground Where the flowers grow Gold and silver shine Shiny happy people holding hands Shiny happy people laughing Everyone around love them, love them Put it in your hands Take it take it There´s no time to cry Happy happy Put it in your heart Where tomorrow shines Gold and silver shine Shiny happy people holding hands Shiny happy people laughing

MoRibisi

New member
נכון!

רק המוסיקה של זה גורמת לי להרגיש ורודה וקלילה...

dylan

New member
my way שיר מעודד??

למרות המסר של לעשות דברים בדרך שלך ולחוות דברים זה עדיין שיר פרידה די עצוב לדעתי ומאוד לא מעודד ובטח שלא מלא תקווה...

rizla

New member
קצת שירים מעודדים

B-52´s - Roam Smash Mouth - Walking On The Sun Tears For Fears - Sowing The Seeds Of Love Proclaimers - I Wanna Be (500 Miles) Nellie Furtado - I´m Like a Bird mano chao - Me Gustas Tu Frente!- Labour Of Love elvis costello - the other side of summer arrested development UNPLUGGED - everyday people fastball - the way green day-basket case house of pain - jump around

Y@EL E

New member
יש לי רעיון

חשבת אולי על everybody harts של r.e.m אני חושמת שזה ממש שיר יפיפה

Optimus_Prime

New member
שירים מעודדים

יש את everybody loves somebody sometime לדעתי זה מעודד:) Don´t worry - be happy למה תמיד אני שוכח מי שר את זה?:

rizla

New member
don´t worry שר בובי מק´פרין

שבד"כ שר יצירות קלאסיות. כלומר מופיע עם תזמורות סימפוניות ושר את התפקיד המרכזי ביצירה. אגב, בניגוד למה שאולי יגידו עליו אחרי, הוא לא התאבד, זו סתם שמועה מרושעת.

Shandi*

New member
אתם גדולים! ../images/Emo51.gif

תודה רבה על הרעיונות המעולים! במיוחד התלהבתי מ"SHINY HAPPY PEOPLE" ו"DON´T WORRY" שמוזר שלא חשבתי עליו. ובכלל אני רואה שיש כאן אנשים עם טעם מאוד מגוון. "MY WAY" הוא לא ממש מעודד (טוב נו, זה די שיר לפני המוות) אני פשוט מתלהבת מהמסר שלו. כפי שנאמר: "IT´S GONNA BE MY WAY - OR THE HIGHWAY..."

אתר טוב

יאללה כנסי לאתר של חבר שלי שאני בונה ותורידי את הרמיקסים! הם פצצתיים מעודדים שווים!!! beam.to/djtmf שווה והייתי מציע לך להוריד משם את טראק השבוע vaiio - rapture (deep dish remix) קטע ענק!!!!

wiz

New member
הנה עוד כמה...

Dream Theater - Take The Time, Another Day Carol King - You´ve got a friend Eric Clapton - Change the world Dire Straits - Sultans Of Swing, Money For Nothing Guns & Roses - Don´t Cry Deep Purple - Child In Time Metallica - Nothing Else Matters דנה ברגר - עד הקצה, יש בזה טעם (כמה מתאים...
) wiz

למעלה