שירים מושלמים

camarillo brillo של מורי ורבי פ"ז

מתוך OVERNITE SENSETION. ותסלחו לי שאין הנמקות. אנ פשוט משוגע על השיר הזה (עם קבלות כמובן)

Moonsent

New member
Stairway to Heaven!!!!!!!

סתם. סלחו לי, אבל באמת מאוחר מדי כדי שאני אחשוב על תגובה אינטליגנטית יותר.

רפסדיה בוהמית

של קווין ,בכלל יש להם כמה שירים שלדעתי הם מושלמים כמו we will rouk you ‎ ו we are the champions ,show mast go on‎ והוטל קליפורניה של האיגלס, יש עוד המון שירים שפשוט פגעו במטרה מכל הבחינות רק שאין לי את הזמן לירשום את כולם כי אם נחפש נמצא שכל להקה בעצם כתבה לפחות שיר אחד מושלם

Sea Urchin

New member
אני זוכר שראיתי פעם את הקליפ הזה בתכנית של

קליפים שנאסרו לשידור.

שני שירים שאני הייתי אומר עליהם את זה ../images/Emo13.gif

הראשון הוא Rock 'N Roll Suicide של דיוויד בואי, אחד השירים שאני תמיד אוהב, ומהאלה שבאמת כשאני שומע אותם, אני מנסה לצמצם כל רעש אחר ופשוט להתרכז בשיר
שיר מלא ברגש, מילים מעולות, שירה עוצמתית ונכונה. פשוט מושלם
השני הוא Samba Pa-Ti, של סנטנה. ללא ספק השיר שהכי נתן לי מוטיבציה כשהתחלתי לנגן.

Investigations

New member
מעולה אבל קצר מידי!

שיר כל כך טוב של בואי הדבר היחיד שאכזב אותי בשיר הזה זה שהוא נגמר ממש מהר לקראת הסוף הגיטרות מתחילות לנגן יחד בהרמוניה ופתאום מפסיקות אם הוא רק היה ממשיך את זה נכנס לסולו מוסיף איזה בית השיר הזה היה הופך ללא ספק ליצירת על! וחבל לי קצת. אבל זה עדיין לדעתי אחרי LIFE ON MARS השיר הכי טוב של בואי!

holo

New member
אחלה רעיון!

הנה כמה מהמושלמים שלי שעולים לי עכשיו לראש: כל הלהיטים המוקדמים של הביטלס דוג' in my life, penny lane כל הווילאג' גרין של הקינקס מורכב משירים מושלמים. כל השירים מהפייפר של פינק פלויד. ואם כבר פינק פלויד אז summer 68 הוא מבחינתי יצירת מופת מושלמת.

La Rossa

New member
רואים בבירור שמדובר

דווקא בג'ימי פייג', ולא בג'ף בק כפי שציינת. גם סגנון הנגינה המהיר עם הסולואים הארוכים מתאים יותר לפייג'. אבל כן, שיר יוצא דופן אפילו בסטנדרטים של היארדבירדס.

AeroTom

New member
הוא התכוון להקלטה המקורית כמדומני

הקטע הספציפי הזה הוא מ-67, לאחר העזיבה של בק כשג'ימי נשאר במשבצת של-Lead Guitar. אבל ההקלטה המקורית של השיר מ-66 היא עדיין עם ג'ף בק, ולמעשה השיר הזה הוא אחד מ-2 (יחד עם Stroll On) ההקלטות סטודיו היחידות של הלהקה שבהן גם בק וגם פייג' מנגנים Lead...

למעלה