שירים מהסדרה...

sherennn

New member
שירים מהסדרה...

אם כבר דיברו פה על השיר thirteen, איזה עוד שירים יפים אתם יודעים שהופיעו בסידרה?

מממ...כמו כולם לא?

אני צמה...בלי אוכל/שתיה/חשמל/אופניים/וואטאבר......... ממממ... מבאס...משעמם... אבל נעבור את זה אוף למה זה נפל על שישי שבת????? היינו יכולים להרוויח עוד יומיים בלי בצפר!

I lOvE cAkE

New member
אממ יש את...

"UNDERCOVER ANGEL" BY ALAN ODAY "DISCO LADY" "HELLO IT'S ME" "WE ARE FAMILY" "YOUNG HEART'S RUN FREE" "BEST FREINDS"

I lOvE cAkE

New member
גלעד עצמון...

אוף תפסיק להטריד אנשים עם הדבר הזה... לא כולם חייבים לשרשר בדיוק במקום הנכון תמיד... תודה שי-לי

L i l A L o

New member
בעיקרון דוקא כן צריך...

כי ה שומר על הסדר וזה.. גם כשאנשים לא משרשרים במקום הנכון, זה מבלבל ויכולות להיווצר אי-הבנות.. בגלל זה עדיף פשוט לדעת לשרשר נכון.. זה די פשוט וממש לא מסובן.. רק תראו את התמונה ותבינו אותה, אנד דאט'ס איט

I lOvE cAkE

New member
אמממ תשובה!

א. אני יודעת לשרשר... אבל קורא פול פעמים שמתבלבלים ולא שולחים את ההודעה להודעה הנכונה... ב. זה ממש לא נוראי כמו שאתם מציגים את זה... (טלי סליחה...) זה כולה פורום וכולה הודעות שרשורים... לא!!! מה יקרה?? עולמי יחרב!!! שרשרתי לא במקום ועכשיו לא יבינו... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! אני מעדיפה למות מאשר לטעות בשרשורים... ג. אם לא הבנת את ההודעה כנראה שזה לא היה אליך... (זה לא נאמר בנימה רעה... פשוט שזה ככה...באמת... אם יש הודעה שההקשר לא מובן אז כנראה שלא קראת את ההודעות שקשורות להודעה הזאת... וזה אומר שההודעה לא ממש קשורה אליך...)

אבל את.....

המון פעמים לא משרשרת למקום הנכון.. זה מתחיל קצת לעצבן.. תקראי את זה פעם אחת ותביני, זה לא כזה קשה

I lOvE cAkE

New member
אלוהים...

אני יודעת לשרשר... אבל אני מתבלבלת... כשיש לי מה לכתוב אני לא ממש שמה לב לאן אני משרשרת... וחוצמזה... מה את מדברת... את בשירשור הזה בתבלבלת...?!!? איזה צביעות...

I lOvE cAkE

New member
מה הולך כאן???

טוב שלא נסחפת... מה את מדהרת בנימה הזאת... אם הבנתי את איך שאמרת את מה שאמרת בצורה הנכונה... אלוהים אל מה את רבה... אני מכירה אותך בכלל... לי לא כל כך משנה שאני לא משרשרת לפעמים במקום כי אני מתבלבלת... אני לא הרגתי אותך או כל מישהו אחר כשזה קרה לו... פשוט הבנתי לבד בסופו של דבר למה הוא התכוון... אז אל תהרגי אותי... טוב שלא הגזמת... על מה בסך הכל אנחנו מדברות?!! על שרשרור??

../images/Emo4.gif

תשמעי לא אמרתי את זה בשביל לריב איתך.. בסה"כ הערתי לך.. לא התכוונתי לריב וסליחה אם פירשת את זה כאילו אני עצבנית עליך או משהו

kyle chandler

New member
אבל תקלטי כבר!!!!../images/Emo168.gif

ואם את קוראת לי בשם שלי אז תדייקי ותגידי גלעד עצמוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה