שירים מהופעות

נריה פי

New member
למישהו יש את המילים של...

שלום! למישהו יש את המילים של השיר question של אלאניס עם טריקי?! זה חשוב....

נריה פי

New member
תודה תודה תודה

ושוב תודה!!!! יש לכם פה פורום מאוד נחמד! אני יכנס לפה הרבה בזמן הקרוב!
)

Human Nature

New member
טריקי ואלאניס מוריסט- שאלה: המילים.

מצטער, לא היה מקום לאנגלית (לאלאניס יש שם ארוך). דרך אגב, לא היה קל למצוא את המילים- האתר הרשמי של טריקי לא ממש עובד ועבדתי על חיפוש באתרי מעריצים שאני מכיר (ואוהב): I must be two lips I must be your sleep I must be blinded Keep it a question Keep it a question Keep it a question I must be spoiled I must be behind I must be asleep I must be fearful Keep it a question Love ain´t a secret Keep it a question Keep it a question I must be two lips I must be your sleep I must plan to forget I must be suffering Keep it a question Letting nothing on Let´s keep it a question Keep it a question Love ain´t a secret Keep it a question Let it stop within Keep it a question

נריה פי

New member
שירים מהופעות

איזה שירים אלאניס שרה בהופעות שלא נכנסו לדיסקים?

AlanisJunkie

New member
שלום לך נריה..

את יכולה לבקר ב www.alanis.nu שם כבר תראי רשימות של שירים נדירים. ובבקשה, אם את יכולה, תשרשרי את ההודעות שלך, כי כל הודעה שנפתחת דוחפת הודעות אחרות אל מחוץ לטווח הראיה וחבל, כי אני שכבר פתחת פה שרשור בטווח הראייה, אוקיי?

נריה פי

New member
מילים

למישהו יש את המילים של השיר 1974 של אלאניס עם ראיין אדמס?!

j u n k

New member
מצאתי!! :)

I was born in 1974 on a calm meticulous street someplace in the sun oh the air was sweet and enough lights sprang sparks through the window of the room not as raw to a ridiculous tune slightly out of key in the mother hour So leave me alone So leave me alone So leave me alone I´m busy breaking bones I was born in 1974 in a breached feet-first way my twin opened the door my very first dose of chivalry I was dawned princess potential potent with gold star and matching impression big between two doors small and loved and proud and unthreatened So leave me alone So leave me alone So leave me alone I´m busy breaking bones I bet you were strong when you should have been weak like a dam that wanted to break I wish I were the stones your river learned to roam in whispering gaze You were told in a kind North Carolinian way to slow down, back up, or be hated thank god you did not and thank god you did an angel either way So leave us alone So leave us alone So leave us alone We´re busy being grown November 5, 8:17 PM Scorpio & a gem June 1st, 9:39 AM Gemini & a lullaby תהני.

אם את כבר מחפשת שירים מהופעה...

אז זו ההמלצה שלי לשירים מהופעה שחייבים להיות לכל מעריץ: front row (acoustic in brazil 2000) - גרסה מדהימה של FR, לפי דעתי כופלת את המקור המצוין. ה כ ל !!! [!] שונה. המוזיקה, המנגינה הכל חוץ מהמילים. אלאניס מוותרת גם על ההתחלה במשפט: " i know he´s blood but you can stil turn him away you don´t owe him anything" ובסוף אלאניס ממשיכה עם מילים חדשות לשיר. הופעה מ ד ה י מ ה!!!! not the doctor (live in israel) - ההופעה בראשל"צ. השיר הכי טוב בהופעה, אלאניס שרה לאט יותר, ומבינים כל מילה. המוזיקה שונה. בקיצור ביצוע מ ד ה י ם!!! not the doctor (class dismissed) - אותו דבר כמו בישראל רק בלי הגיטרות החשמליות והסולו המדהים שלהן. ironic (fucking knife) - הופעה שהייתה ממש ממש בתחילת דרכה של אלאניס. ההופעה הייתה חודש לאחר ש- yok יצא. אלאניס שרה עם רגש עצום, צוחקת נהנת והכל. אלאניס גם אומרת : fucking knife. בקיצר גרסה ענקית. forgiven - mtv 96 - אלאניס שרה אותו בטקס המוזיקה של MTV. אלאניס שמה עצבנית ומצוינת, רק מה שהרס את forgiven (וזו לא פעם ראשונה יש לי חמש גרסאות של הופעות חיות של פורגיבן- כולל וידיאו) הוא שברגע השיא שאלאניס צועקת: well i be forgiven. את הפורגיבן היא שרה חלש וארוך...
טוב. עכשיו תורכם....

מסכים איתך@

בשקר ל IRONIC זאת הרגסה הכי יפה שאני שמעתי לשיר בהופעה בקשר לNTD ממש אהבתי את הגרסה מראשון אבל אני מעדיף את הגרסה של 95-96

למעלה