שירים מאשפעים

• פותח הנושא ZGala
  • פורסם בתאריך

ZGala

New member
שירים מאשפעים

אני תמיד ידעתי שזאב נחמה כותב שירים שמאחורי שיר עומד מהשהו. למשל, מאחורי שיר "ברוכים הבאים לישראל" עומד לא רק קטע של חברי כנסת, אלא גם קטע על חיזרים. בתקופה שנכתב שיר בעתונות של כל העולם היו הרבה כתבות על חיזרים, כאילו המ מזמן הגיעו לכדור ארץ ונתפסו בידי אמריקאים [אפילו בשנות 40], והם עדיין בחי במעבדות [אולי במעבדות חלל] באמריקה. אפילו היו תמונות. ואנשים האמינו לשמועות האלה והיו הרבה דיבורים קרתנים על זה,זאב הגיב בשלו: הכניס קטע של חיזרים לשיר. בשנה אחרונה אני קראתי כמה פעמים בעיתנות ישראל כתבות של כל מיני פסיחולוגים על זה שיש טנדנציה בזמן שלנו שאנשים מחפסים יופי בבני זוגות, שרמה של דרישה ליופי גם של נשים גם של גברים גבוה מדי. אנשים רואים בסרטים, בעתונים, בפוסטרים, בפירסומות רק את יפים, מתרגלים ליופי, וכתוצאה מחפשים בשבילם לבן זוג רק יפים. יש חלופות ליופי - עושר [כסף] או החלונות הגבוהים [גם בעלי משכורות גבוהות]. מהסיבות האלה בזמננו הרבה אנשים נישארים בודדים כי לא מצליחים למצוא להם בני זוגות לפי דרישות שלהם. זה מודאג את פסיחולוגים. נישארים בודדים גמ אנשים שדרישה שלהם גבוה מדי, גמ אלה שלא מתאימים לדרישה גבוהה. אני רואה בשיר "כוכב סרטים" תגובה של זאב דווקא לנושא. אני אולי לא מיליונר ולא דוגמן בלבוש פנטסטיק אדמ פשוט אבל חבר בלי חלומות גדולימ מסתפק במועד קונה יד שניה לפעמים מחייך ולא יודע על מה אני לא כוכב סרטים אני חלש מול גיבורים בחיים שלי תמיד פיספסתי כשלי עצוב כולם שמחים כשאני בא כולם הולכים רק אותך אני תמיד אהבתי אני תמיד בצד גם כשכולם עומדים בעמצא אני יועד אחד כי בי בחרתי מתמיד חסיד המויין מאט ולנטינות הכול בעיני המתבונה ומי שהתבונן עלי כי אני לא כוכב סרטים אני חלש מול גיבורים בחיים שלי תמיד פיספסתי כשלי עצוב כולם שמחים כשאני בא כולם הולכים רק אותך אני תמיד אהבתי הבית השני אולי לא מדויק אבל ככה שמעתי
גלה

ITAIX

New member
גלה יש לך כמה טעויות בשיר

1. מסתפק במועט. 2. אני הוא האחד 3.חצי נפוליאון מעט ולנטינו 4. ואין מי שיתבונן עליי

ITAIX

New member
אני הוא האחד כי בי בחרתי לתמיד

המשפטים הכי לא מובנים של זאב לדעתי

ZGala

New member
זאת אומרת:

אני זה שתמיד בודד כי אני בחרתי את עצמי

כוכב סרטים - המילים

מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי אני אולי לא מיליונר ולא דוגמן בלבוש פנטסטי אדם פשוט אבל חבר בלי חלומות גדולים מסתפק במועט קונה יד שניה לפעמים מחייך ולא יודע על מה אני לא כוכב סרטים אני חלש מול גיבורים בחיים שלי תמיד פיספסתי כשלי עצוב כולם שמחים כשאני בא כולם הולכים רק אותך אני תמיד אהבתי אני תמיד בצד גם כשכולם עומדים באמצע אני הוא האחד כי בי בחרתי לתמיד חצי נפוליאון מעט ולנטינו הכל בעיני המתבונן ואין מי שיתבונן עלי כי אני לא כוכב סרטים אני חלש מול גיבורים בחיים שלי תמיד פיספסתי כשלי עצוב כולם שמחים כשאני בא כולם הולכים רק אותך אני תמיד אהבתי אני אולי לא מיליונר

למעלה