שירים לסוכות

קרני12

New member
שירים לסוכות

אשמח אם נתחיל להעלות דקלומים או/ו שירים (עם ציון מראה מקום של קלטת/דיסק) לסוכות. כהתחלה אני מצרפת דקלום קצר בניתי לי סוכה עם כל האצבעות למעלה שמתי סכך ובקיר שמיכות. באה רוח ונשבה פו .............. השמיכה התנופפה פו............ והסכך הרענן התעופף לו אל הגן.

קרני12

New member
מגי'לה ....../images/Emo140.gif

מה שלומך יקירתי? איזה יופי לראות אותך פה איתנו... איך בגן? שלחי לי מסר, מתוקונת ומסרי ד"ש לכולם

ארבעת המינים ../images/Emo9.gif

• ארבעת המינים / מיריק שניר - יעלים ו 17:59 | 20/09 לסוכה מי מזמינים? את ארבעת המינים. ערבה, לולב, הדס, גם אתרוג איתם נכנס. בא קצת טעם, בא קצת ריח, בסוכה להתארח. _________ כן, כן, יעלים העלתה את זה שנה שעברה וזה נשאר אצלי כך במחשב...

יעלים

New member
אני בשוק !!! שככה יהיה לי טוב מי

זכר את הדקלום הזה!!! תודה שהזכרת לי!!! מצרפת את הסיפור על סוכת החברים

יעלים

New member
אני בשוק !!! שככה יהיה לי טוב מי

זכר את הדקלום הזה!!! תודה שהזכרת לי!!! מצרפת את הסיפור על סוכת החברים

יעלים

New member
התפוז השתגע - עוד דקלום לא ידוע לי

המקור שלו. ------------------ סוכה בנינו על הגג, גדולה ומרווחת. יפה הסכך הירקרק, נשב כולנו יחד! פה הבנים והבנות, כולם יוכלו לנוח על שולחננו מגדנות, אתרוג וגם תפוח! גם סעודה ערכנו בה, כל ילד כאן שמח. ברוך הבא! ברוך הבא! נגיד לכל אורח.

יעלים

New member
ודקלומים ששון לא רוצה לישון העלתה

ומצאתי אצלי במחשב. בסוכה/ לאה גולדברג סוכה בנינו על הגג, גדולה ומרווחת. יפה הסכך הירקרק, נשב כולנו יחד! פה הבנים והבנות, הכול יוכלו לנוח. על שולחננו מגדנות, אתרוג וגם תפוח! גם סעודה ערכנו בה, כל ילד כאן שמח. ברוך הבא! ברוך הבא! נגיד לכל אורח. מי יבנה סוכה/ פוצ'ו מי יבנה לי את הסוכה? אימא?- לא. כי היא עסוקה... אבא?- גם כן אין לו זמן וערן? עוד קטן. אז מי,אז מי, אז מי? אני ורק אני. מי יקשט את הסוכה? אימא?- לא. כי היא עסוקה... אבא?- גם כן אין לו זמן וערן? עוד קטן. אז מי,אז מי, אז מי? אני ורק אני. מי ישב בסוכה? אימא?- כבר לא עסוקה. אבא?- פתע יש לו זמן וערן? כמובן. אז מי,אז מי, אימרו: תבואו ותראו.

שיר חמוד לסוכות

הדקלום שלך מקסים, קניתי.יש לי גם משהו נחמד נקשט את הסכה בשרשרת ארוכה נתחבר אחד אחד, ונושיטה יד אל יד. השרשרת מתפתלת ממהרת, לא עוצרת ואתה כל הילדים כה שמחים ועליזים.\חנה סתווי אפשר להתחבר זה לזה בשרשרת ארוכה ולהתפתל בחדר. אפשרות שנייה: בין כל שני ילדים חשוק קטן, הם אוחזים בו וכך נוצרת שרשרת ארוכה וצבעונית המתפתלת גם היא. בהצלחה יעל.

יפה לך יעלים! מקור הדקלום- גולדברג

וזה הראשון ברצף שנתת אחר כך. שירים: יש לי סוכה גדולה וגם יפה אציץ אביט לתוכה את מי אני רואה? את כל המשפחה שבעה ימים נשבה יחד בסוכה/ נשירה בשמחה. (מתוך חגיגן אלק א' אריאלה סביר) הנה פטיש הנה מסמר אני בונה סוכת פאר הך הך הך תך תך תך מן היתד ועד הסכך **************** מהר מהר מהר הבא נא לי מסמר ונבנה סוכת פאר מהר מהר מהר הבא נא לי מסמר אל נא תאחר! ************* בפטיש הך נקיש כך לפי הקצב בפטיש הך נקיש כבר הגיע ערב *************** ארבעה מינים ארבעה מינים לסוכה שלי הם קרבים קרבים לולב, הדס, ערבה ואתרוג בוא יחד נחגוג "לאבא הגבוה, לסבא הכפוף לדודה השמנה יש מקום עם כל הגוף ללו ללו לה לה לה ללו ללו לילילי יש מקום פה לכולנו בתוך הסוכה שלי קרני, נדמה לי שהקלטת בשנה שעברה אם לאו את מוזמנת!

שירים נוספים. תעלו לארכיון. ZIP? מה

זה? איך זה? מי שיודעת שתעלה את כל מה שמועלה לדפי הפורום בבקשה. חבל שלא ישמר. שְׁלוֹמִית בּוֹנָה סֻכַּת-שָׁלוֹם/ נעמי שמר שְׁלוֹמִית בּוֹנָה סֻכָּה מוּאֶרֶת וִירֻקָה עַל כֵּן הִיא עֲסוּקָה הַיוֹם וְאֵין זוֹ סְתָם סֻכָּה מוּאֶרֶת וִירֻקָּה שְׁלוֹמִית בּוֹנָה סֻכַּת-שָׁלוֹם הִיא לא תִּשְכַּח לָשִׂים לוּלָב וַהֲדַסִים עָנָף-שֶׁל-עֲרָבָה יָרוֹק רִמוֹן בְּתוֹךְ עָלָיו וְכָל פֵּרוֹת הַסְתָו עִם רֵיחַ בּוּסְתָּנִים רָחוֹק וּכְשֶׁשְּׁלוֹמִית תֹּאמַר – הַבִּיטוּ זֶה נִגְמַר ! יִקְרֶה דָבָר נִפְלָא פִּתְאוֹם! יָבוֹאוּ הַשְּׁכֵנִים כֻּלָּם בַּהֲמוֹנִים וּלְכֻלָּם יִהְיֶה מָקוֹם ! וְאָז מִתוֹךְ הַסְּכָךְ יָצִיץ לוֹ וְיִזְרַח כּוֹכָב בָּהִיר כְּיַהֲלוֹם: שָׁלוֹם סֻכַּת-פְּלָאִים מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שְׁלוֹמִית בּוֹנָה סֻכַּת-שָׁלוֹם מַהֵר מַהֵר / אריאלה סביר מַהֵר – מַהֵר – מַהֵר, הָבֵא נָא לִי מַסְמֵר, וְנִבְנֶה סֻכַּת פְּאֵר ! מַהֵר – מַהֵר – מַהֵר, הָבֵא נָא לִי מַסְמֵר, אַל נָא תְּאַחֵר ! בַּפַּטִּישׁ הַךְ נַקִּישׁ, כַּךְ לְפִי הַקֶּצֶב ! בַפַּטִּישׁ הַךְ נַקִישׁ, כְּבָר הִגִיעַ עֶרֶב! סֻכּוֹת / עמנואל הרוסי פַּטִישׁ, מַסְמֵר נִקַּח מַהֵר. סֻכָּה לִבְנוֹת בָּנִים וּבַנוֹת. לַ לַ לַ . . . קְרָשִׁים נִקַח וַעֲנָפִים לִסְכָךְ קַשֵׁט הַגַּג לִכְבוֹד הֶחָג. לַ לַ לַ . . . קָנֶה, קָנֶה סֻכָּה נִבְנֶה. קְרָשִׁים נִקַח, קְנֵי סוּף לִסְכָךְ. לַ לַ לַ . . . מַהֵר, מַהֵר, פֶּן נְאַחֵר, אֵין פְּנַאי לחַכּוֹת, מַחַר סֻכּוֹת. לַ לַ לַ . . . סֻכַּתִּי – י. אורלנד סֻכַּתִּי הַסֻּכָּה, נֶהֱדֶרֶת יְרֻקָּה לִי, לִי, לִי, רַק, רַק, רַק, לִי רַק מְחַכָּה. סַבָּא יֵשׁ לִי, יֵשׁ לִי סָב. וְזָקָן לוֹ צַח, רָחָב הוּא אוֹתִי אוֹהֵב כָּל-כָּךְ, סֻכָּתִי יְכַס בִּסְכָךְ. סֻכָּתִי… מִן הַבֹּקֶר עַד הַלֵּיל הִיא עוֹמֶדֶת לָהּ בַּצֵל. לְבוּשָׁה הִיא עַד הַגַּג, מְקֻשׁטֶת לְיוֹם חַג. סֻכָּתִי… שִׂישׂוּ וְשִׂמְחוּ / פיוט לשמיני עצרת שִׂישׂוּ וְשִׂמְחוּ בְּשִׂמְחַת תּוֹרָה. וּתְנּוּ כָּבוֹד לַתּוֹרָה. שִׂישׂוּ וְשִׂמְחוּ הוֹ, שִׂישׂוּ וְשִׂמְחוּ, הוֹ, שִׂישׂוּ שִׂישׂוּ בְּשִׂמְחַת תּוֹרָה. מצאתי סוכה/ עדולה מצאתי סוכה ירוקה ירוקה באמצע חורשת ארנים הקירות מבדים ורודים רועדים ובפנים קישוטים כמו חלום לא היה שם שום איש אף אחד לא הרגיש רק אני התעוררתי פתאום.

כמיסה

New member
עוד שיר קליט../images/Emo79.gifמצויין לקטנטנים

בתוך הסוכה שלי לה-לו-לה-לו-לה-לה-לה-לה לה-לו-לה-לו-לי-לי-לי-לי X2 יש מקום פה לכולנו- בתוך הסוכה שלי! לאבא הגבוה, לסבא הכפוף, X2 לדודה השמנה- יש מקום לכל הגוף!

למעלה