שירים להורדה Lana Del Rey

llektor

New member

להקשיב באינטרנט או להוריד את שירי mp3 « לנה דל ריי »

אליזבת גרנט, ידוע יותר בשם לנה דל ריי - הזמרת אמריקנית. שם לנה דל ריי לקח את הזמר הוא לא לכבודו שלשחקנית לנה טרנרוהמכונית פורד דל ריי , כמו שכתובבמשאבים רבים. מסביר שחקנית, היא פשוט אוהב את השם. שבוצע בעבר תחת שם העט יזי גרנט.

אליזבת נולדה 21 יוני, 1986 ב Lake Placid , ניו יורק , ארה"ב. כל הילדות של ליזי ומשפחתה עברו - מאלבמה לניו ג'רזי , ולאחר מכן בניו יורק.

חי בניו יורק , ליזי , כמו רבים מוזיקאים צעירים אחרים בשעתי הערב הופיעו במועדונים של העיר. רבים נשארו ברמה זו - אבל נראה לי להתברר משהו גדול. ב2008, תחת השם ליזי גרנט , היא שחררהמיני אלבום « Kill Kill ».

תהילה רחבה הגיעה ללנה דל ריי בקיץ 2011 לאחר פרסוםוידאו « משחקי וידאו » , אשר נצפה 600,000 פעמים באינטרנט במשך שלושה שבועות. הקול שלה בהשוואה לזמרות כמו ננסי סינטרה, אמברוזיה פטרוזיליה וסין פורבס של פינק מרטיני. הזמרת מכנה את עצמו" גרסת הגנגסטר של ננסי סינטרה " ,וסגנון שלו - " . Sedkorom הוליווד " צוות יחסי הציבור מגדיר את עבודתהכ" פופ האפל הקולנועי של המאה-21 ". לאנה שרה בגרון ניחר ,במחזות קולנועיים עם הגייה של מילים ואף פעם לא שוכחת להוסיף שירה ערעור חושני.

השיר שלה « משחקי המחשב » , שפורסם ב2011 , הוענק כמו " חדש הטוב ביותר מסלול" בפרסום קלשון מדיה . הקונצרט הראשון התקיים לנה דל רייבתיבה ( ניו יורק) 21 ספטמבר 2011 . בהופעת הבכורה שלה השנה אחת « משחקי המחשב » , ו « הג'ינס הכחול » , יצא לאור רשומות Stranger חברת תקליטים וינילביום 10 באוקטוברובפורמט דיגיטלי ביום שלמחרת ; הוא דורג במקום תשיעי בבריטניהוהשלישית - בהולנד.

על 30 ינואר 2012 שחרור מתוכנן של אלבום אולפן הבכורה שלהם , נולד כדי למות . 1 דצמבר 2011 הוצג בפניאותו השיר , שיהיהאחד הבא.

סגנון והשפעה מוסיקלי
לנה דל ריי כבר תואר בתור "גרסה עצמית מוצהרת הגנגסטר של ננסי סינטרה ( ננסי סינטרה ) » ,ואת המוזיקה שלה כבר הוצג צליל קולנועי והקישורים שלה להיבטים שונים של התרבות הפופ של1950sו60s. נח לוי, עורך ראשי של In Touch Weekly , ציין כי המסירות והכשרון שלה הם שאין להכחישה : "אני חושב שאכפת לה על האמנות שהיא יוצרת . אני חושב שהיא לא מזייפת את זה. " בין ההשפעות מוסיקליות שלו לנה דל ריי מצטט כמה אמנים כמו בריטני ספירס , אלביס פרסלי, אנטוניוג'ונסון , פרנסיס סינטרהואמינם.

הסרטים האהובים של לנה : "הסנדק » ( eng.הסנדק ) , «הסנדק - 2 » ( eng.הסנדק , חלק 2 ) ואת " אמריקן ביוטי » ( eng. אמריקן ביוטי ) , שגם השפיע על הסגנון המוזיקלי .

חיים אישיים
לנה דל ריי ציין כי סבל מהתמכרות לאלכוהול. בגיל ארבעה עשר שנים הגדירו אותובבית הספר קנט,פנימייה בקונטיקט, כדי לרפא את המחלה. בספטמבר 2012 לנה דל ריי אמר למגזין GQ :
"אני נשטף אלכוהוליים. אני יכול לשתות כל יום. אני יכול לשתות לבד. ואני חשבתישכל זה קורה די לתקן מגניב. הרבה ממה שכתבתי בנולד כדי למות , הואהתייחסות אליובאותם ימים. כשאני כותב עלהדברים שאני הולך לאיבוד, לא היה לי מיידהתחושה שאני כותב על אלכוהול, כי זההאהבה הראשונה בחיי. ההורים שלי היו מודאגים, גם אני עושה. ידעתי שזה היהבעיה גדולה כאשר אתה רוצה לשתות משהו ,ולא לעשות שום דבר אחר . פעם חשבתי , "אני דפוק. באופן ספציפי דפוק. " בהתחלה אתה חושב שזה נהדר כאשר יש לךצד אפלבמשהו , יש לזה קסם שלה ,ואז אתה מתחיל להבין כמה נורא כאשר הצד האפל שלך משתלט על החלק העליון שלך . זה היה הדבר הגרוע ביותר שאי פעם קרה לי "

דיסקוגרפיה תחת שם העט יזי גרנט Lizzy Grant
2008 Kill Kill
2010 Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant

דיסקוגרפיה תחת שם העט לנה דל ריי Lana Del Rey
אלבומי אולפן
2012 Born to Die

2011 Video Games
2011 Born to Die
2011 Carmen
2011 Blue Jeans
2011 Off to the Races
2012 Summertime Sadness